Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 2 of 29
Page 2 of 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
moramo ostati mala zatvorena zajednica cudaka :-Dmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
ako počnu novi dolazit upropastit će forum
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
i nek obrati paznju na podebljanomaggie13 wrote:ako ces savjet: otvori "normalnu" temu i pravi se normalan kao mi :-))Leteca Pegla wrote:A ono, mene samo zanimalo malo od ljudi iskusnih u Iknarologiji kako najbolje pristupiti problemu. Ono bolje uciti uz ucitelja negoli sam, pa zato postoje vrtici, skole, faksevi isl. I svi uredjaji koji se kupe isto imaju upute za koristenje, tako da zasto ne bi Iknar imao?maggie13 wrote:znao je, nije nemoguce.Leteca Pegla wrote:Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla. Ono, pa kad je Iknar ikad napisao nesto ovoliko pismeno? Nema zezanja, upute za rukovanje molim!maggie13 wrote:Dosadno ti , Iknare :-D
Uputa nema, nauci sam.
C'est la vie.
Možda je to isti lik, samo druga ličnost...Leviathan2 wrote:nas ne zanimaju, imam longija ako nam je do necijih monologa, kad longi pocne o federaciji il kak se zovu, ashtar komanda,Leteca Pegla wrote:Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
ja se izvalim i uzivam, ko da citam roman
Guest- Guest
carobne rijeci prosvijetljenja :-PLeviathan2 wrote:i nek obrati paznju na podebljanomaggie13 wrote:ako ces savjet: otvori "normalnu" temu i pravi se normalan kao mi :-))Leteca Pegla wrote:A ono, mene samo zanimalo malo od ljudi iskusnih u Iknarologiji kako najbolje pristupiti problemu. Ono bolje uciti uz ucitelja negoli sam, pa zato postoje vrtici, skole, faksevi isl. I svi uredjaji koji se kupe isto imaju upute za koristenje, tako da zasto ne bi Iknar imao?maggie13 wrote:znao je, nije nemoguce.Leteca Pegla wrote:
Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla. Ono, pa kad je Iknar ikad napisao nesto ovoliko pismeno? Nema zezanja, upute za rukovanje molim!
Uputa nema, nauci sam.
C'est la vie.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ko, longi i iknar,Kserks_ wrote:Možda je to isti lik, samo druga ličnost...Leviathan2 wrote:nas ne zanimaju, imam longija ako nam je do necijih monologa, kad longi pocne o federaciji il kak se zovu, ashtar komanda,Leteca Pegla wrote:Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
nema sanse
longi je car
2014-04-12
Pa mene zanimaju gromovnici. Eno Thor je bio super, imao je i malj s kojim je letio okolo i bacao gromove. Tako bar bilo u onom dokumentarcu sto se da pogledati u kinu. Nego, je li Iknar ikada spominjao maljeve, letenje i ostalo? Prije 2014, poslje 2014, oko 2014, ikad?maggie13 wrote:ako ces savjet: otvori "normalnu" temu i pravi se normalan kao mi :-))Leteca Pegla wrote:A ono, mene samo zanimalo malo od ljudi iskusnih u Iknarologiji kako najbolje pristupiti problemu. Ono bolje uciti uz ucitelja negoli sam, pa zato postoje vrtici, skole, faksevi isl. I svi uredjaji koji se kupe isto imaju upute za koristenje, tako da zasto ne bi Iknar imao?maggie13 wrote:znao je, nije nemoguce.Leteca Pegla wrote:Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla. Ono, pa kad je Iknar ikad napisao nesto ovoliko pismeno? Nema zezanja, upute za rukovanje molim!maggie13 wrote:Dosadno ti , Iknare :-D
Uputa nema, nauci sam.
C'est la vie.
Guest- Guest
Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:ko, longi i iknar,Kserks_ wrote:Možda je to isti lik, samo druga ličnost...Leviathan2 wrote:nas ne zanimaju, imam longija ako nam je do necijih monologa, kad longi pocne o federaciji il kak se zovu, ashtar komanda,Leteca Pegla wrote:Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
nema sanse
longi je car
Guest- Guest
U tebe sve neki invalidi u familijiKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:ko, longi i iknar,Kserks_ wrote:Možda je to isti lik, samo druga ličnost...Leviathan2 wrote:nas ne zanimaju, imam longija ako nam je do necijih monologa, kad longi pocne o federaciji il kak se zovu, ashtar komanda,Leteca Pegla wrote:
Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!
nema sanse
longi je car
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
Guest- Guest
ma dobro, cujem i ja glasove al su mi rekli da ne prepricavam po forumu :DKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:ko, longi i iknar,Kserks_ wrote:Možda je to isti lik, samo druga ličnost...Leviathan2 wrote:nas ne zanimaju, imam longija ako nam je do necijih monologa, kad longi pocne o federaciji il kak se zovu, ashtar komanda,Leteca Pegla wrote:
Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!
nema sanse
longi je car
bila ružna ta ženska koju ti je namještao?
Guest- Guest
mozda si na krivom pdf-u. Pogledaj listu ispod ViP-a ;-)Leteca Pegla wrote:Pa mene zanimaju gromovnici. Eno Thor je bio super, imao je i malj s kojim je letio okolo i bacao gromove. Tako bar bilo u onom dokumentarcu sto se da pogledati u kinu. Nego, je li Iknar ikada spominjao maljeve, letenje i ostalo? Prije 2014, poslje 2014, oko 2014, ikad?maggie13 wrote:ako ces savjet: otvori "normalnu" temu i pravi se normalan kao mi :-))Leteca Pegla wrote:A ono, mene samo zanimalo malo od ljudi iskusnih u Iknarologiji kako najbolje pristupiti problemu. Ono bolje uciti uz ucitelja negoli sam, pa zato postoje vrtici, skole, faksevi isl. I svi uredjaji koji se kupe isto imaju upute za koristenje, tako da zasto ne bi Iknar imao?maggie13 wrote:znao je, nije nemoguce.Leteca Pegla wrote:
Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla. Ono, pa kad je Iknar ikad napisao nesto ovoliko pismeno? Nema zezanja, upute za rukovanje molim!
Uputa nema, nauci sam.
C'est la vie.
2014-04-12
Leteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
dobio si njegov fejs, ako nisi sramežljiv sam ga pitaj sve što te zanima
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017514212074
https://www.facebook.com/tomislav.fabijancic.5
Guest- Guest
dakle, za otrkrivanje tajni iknarologije se mora nabavit jedan snazan magicni item , (jebomater neznam kak se kaze na nasem item) a zove se trajni banLeteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
e kad nabavis taj item znaci da si na dobrom putu :D
ciji si ti rodjak? I obracas li se ti nekome ili netko tebi? :-DLeviathan2 wrote:ma dobro, cujem i ja glasove al su mi rekli da ne prepricavam po forumu :DKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:ko, longi i iknar,Kserks_ wrote:Možda je to isti lik, samo druga ličnost...Leviathan2 wrote:
nas ne zanimaju, imam longija ako nam je do necijih monologa, kad longi pocne o federaciji il kak se zovu, ashtar komanda,
nema sanse
longi je car
2014-04-12
Daj oslobodi nas i hospitaliziraj se.RayMabus wrote:U tebe sve neki invalidi u familijiKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:ko, longi i iknar,Kserks_ wrote:Možda je to isti lik, samo druga ličnost...Leviathan2 wrote:
nas ne zanimaju, imam longija ako nam je do necijih monologa, kad longi pocne o federaciji il kak se zovu, ashtar komanda,
nema sanse
longi je car
Guest- Guest
a mozda sam i kserkin rodjo, ko zna, jebena anonimnost na netumaggie13 wrote:ciji si ti rodjak? I obracas li se ti nekome ili netko tebi? :-DLeviathan2 wrote:ma dobro, cujem i ja glasove al su mi rekli da ne prepricavam po forumu :DKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:ko, longi i iknar,Kserks_ wrote:
Možda je to isti lik, samo druga ličnost...
nema sanse
longi je car
a glasovi se obracaju meni i ja njima, vecinu vremena ih ignoriram al nekad zapadnemo u raspre, zna nas nekad bit i 5 komada, , nekad zna bit i zajebancije, uglavnom mene zajebavaju :D
A moze li malo tajni bez trajnog bana? Ili prije? Ono bar nesto da ne odletim praznih ruku. Evo popeglat cu i majicu koju, ali podijelite malo svojih tajni Iknarologije - dakle sto je pricako oko 2014 godine da je toliko zanimljivo, o tome Ikar cesto govori, ali ne daje detalje nego se stalno referencira na nesto sto je vec reko pa nikako da popeglam cijelu pricu...smrc...Leviathan2 wrote:dakle, za otrkrivanje tajni iknarologije se mora nabavit jedan snazan magicni item , (jebomater neznam kak se kaze na nasem item) a zove se trajni banLeteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
e kad nabavis taj item znaci da si na dobrom putu :D
Guest- Guest
Page 2 of 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a