Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 29 of 29
Page 29 of 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
a na sve takve, to je bila generalna izjavna recenica...סמאל wrote:ne znam na koga konkretno misliš.Leteca Pegla wrote:a ove budale koje ga slijede a nemaju pojma da sljede njega. Sta ces, Lucifer je izuzetno dobar lutkar, to mu se mora priznat...סמאל wrote:a koji su to ostali ?Leteca Pegla wrote:
Ajd fala na upozorenju ali znam ja da su sotonisti & ostali sljedbenici Luciferovi
Guest- Guest
Ja sam već bio počeo pisati knjigu Iknar Časni,u kojoj bih objedinio sve Iknarove izjave i podijelio ih u posebna poglavlja.סמאל wrote:Ne znam kako bi ovi na Wikipediji gledali na to,ako i tamo napišem jedan članak o Iknaru. ali ako ne može na Wikipediji,onda može na Neciklopediji.
U Iknarovstvu su nečiste životinje psi,a bilo bi zabranjeno prodavati krafne skuplje od 5 Kuna.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hahahahahahaha,pogledajte ovo! Iknara su neki portali počeli i uvažavati!!!
Isto ili slično poručila je britanska članica masonske oligarhije premijerka Theresa May: 'Sad je dosta'. Toliko su opasne ove dvije masonke da su svi Hrvati protrnuli. Da ne bi uvijek mi pisali i iznosili istinu najbolje je citirati komentare čitatelja koji sve više pokazuju političku zrelost koja je itekakao potrebna u ovim turbulentnim vremenima. Što oni kažu?
Tomislav Fabijancic: 'Dakle ljudi, ljudske dušice NE VJERUJTE onima koji huškaju na rat, jer to su SOTONSKE sluge, gledajte djela što govore i što obećavaju i kako to ispunjavaju. Dakle, po djelima njihovim ćete ih prepoznati. Sada će lobirati za oružje i NATO i da što više vojnika ide van što je tipična Sotonska strategija. Po meni treba zatvoriti granice, NATO i EU odjebati neka se kolju sami i živjeti u miru. Jer, lako je sitom govoriti i voditi gladne.
Samo njeno ime i prezime govori, kolji, grabi i kiti se tuđim perjem, barem ja tako prevodim ime i prezime. A što se tiće istine, koliko se sjećam ljudima je rekla kad je došla na vlast : 'Ok zajebala sam narod i boli me jajnik, glupe kokoši će se smiriti za koji tjedan'. Ali ljudi nisu svi glupi nego pamte. Za mene bi se reklo da sam zlopamtilo. Slažem se, ja uvijek pokušavam pamtiti kada netko radi ZLO, jer takve ljudske duše proklinjem i bacam u pakao'.
http://istinomprotivlazi.com/novosti/1650-kolinda-jedini-svjetski-teroristi-su-sponzori-terorizma-i-tvoji-sponzori-tzv-talmudisti-ili-cionisti-prema-kojima-treba-poduzeti-nesto-konkretno
2014-04-22
mislim da mu je neko malo redigirao komentar prije objave, jer obicno mu je ovakav tip kometara napravljen i kao vjezba za ljudske mozgice da se razvijaju mozdane vijugice....jastreb wrote:Hahahahahahaha,pogledajte ovo! Iknara su neki portali počeli i uvažavati!!!Isto ili slično poručila je britanska članica masonske oligarhije premijerka Theresa May: 'Sad je dosta'. Toliko su opasne ove dvije masonke da su svi Hrvati protrnuli. Da ne bi uvijek mi pisali i iznosili istinu najbolje je citirati komentare čitatelja koji sve više pokazuju političku zrelost koja je itekakao potrebna u ovim turbulentnim vremenima. Što oni kažu?Tomislav Fabijancic: 'Dakle ljudi, ljudske dušice NE VJERUJTE onima koji huškaju na rat, jer to su SOTONSKE sluge, gledajte djela što govore i što obećavaju i kako to ispunjavaju. Dakle, po djelima njihovim ćete ih prepoznati. Sada će lobirati za oružje i NATO i da što više vojnika ide van što je tipična Sotonska strategija. Po meni treba zatvoriti granice, NATO i EU odjebati neka se kolju sami i živjeti u miru. Jer, lako je sitom govoriti i voditi gladne.Samo njeno ime i prezime govori, kolji, grabi i kiti se tuđim perjem, barem ja tako prevodim ime i prezime. A što se tiće istine, koliko se sjećam ljudima je rekla kad je došla na vlast : 'Ok zajebala sam narod i boli me jajnik, glupe kokoši će se smiriti za koji tjedan'. Ali ljudi nisu svi glupi nego pamte. Za mene bi se reklo da sam zlopamtilo. Slažem se, ja uvijek pokušavam pamtiti kada netko radi ZLO, jer takve ljudske duše proklinjem i bacam u pakao'.http://istinomprotivlazi.com/novosti/1650-kolinda-jedini-svjetski-teroristi-su-sponzori-terorizma-i-tvoji-sponzori-tzv-talmudisti-ili-cionisti-prema-kojima-treba-poduzeti-nesto-konkretno
Guest- Guest
Da. I sigurno je da su mu obrisali potpis "Iknar prvi do Jahve".Leteca Pegla wrote:
mislim da mu je neko malo redigirao komentar prije objave, jer obicno mu je ovakav tip kometara napravljen i kao vjezba za ljudske mozgice da se razvijaju mozdane vijugice....
U svakom slučaju lik je popstao popularan i jedan je od najosobenijih internetskih likova u Hrvatskoj.
Mislim da je lik sa najviše banova na forumima. Najviše su ga izbacivali sa Katolici.org, Marijanskla svetišta,Net.hr.forum i ex iskona.
2014-04-22
O jebo te život. Reko sam kicu da nemam pojma kakvu je internetsku veličinu otjerao s foruma.Najosebujniji trol u povijesti hrvatskih foruma.jastreb wrote:Hahahahahahaha,pogledajte ovo! Iknara su neki portali počeli i uvažavati!!!Isto ili slično poručila je britanska članica masonske oligarhije premijerka Theresa May: 'Sad je dosta'. Toliko su opasne ove dvije masonke da su svi Hrvati protrnuli. Da ne bi uvijek mi pisali i iznosili istinu najbolje je citirati komentare čitatelja koji sve više pokazuju političku zrelost koja je itekakao potrebna u ovim turbulentnim vremenima. Što oni kažu?Tomislav Fabijancic: 'Dakle ljudi, ljudske dušice NE VJERUJTE onima koji huškaju na rat, jer to su SOTONSKE sluge, gledajte djela što govore i što obećavaju i kako to ispunjavaju. Dakle, po djelima njihovim ćete ih prepoznati. Sada će lobirati za oružje i NATO i da što više vojnika ide van što je tipična Sotonska strategija. Po meni treba zatvoriti granice, NATO i EU odjebati neka se kolju sami i živjeti u miru. Jer, lako je sitom govoriti i voditi gladne.Samo njeno ime i prezime govori, kolji, grabi i kiti se tuđim perjem, barem ja tako prevodim ime i prezime. A što se tiće istine, koliko se sjećam ljudima je rekla kad je došla na vlast : 'Ok zajebala sam narod i boli me jajnik, glupe kokoši će se smiriti za koji tjedan'. Ali ljudi nisu svi glupi nego pamte. Za mene bi se reklo da sam zlopamtilo. Slažem se, ja uvijek pokušavam pamtiti kada netko radi ZLO, jer takve ljudske duše proklinjem i bacam u pakao'.http://istinomprotivlazi.com/novosti/1650-kolinda-jedini-svjetski-teroristi-su-sponzori-terorizma-i-tvoji-sponzori-tzv-talmudisti-ili-cionisti-prema-kojima-treba-poduzeti-nesto-konkretno
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
evo Iknar se posebno potrudio iskopati fotku za Kaju i sve psoljubce i mackoljubce:
Guest- Guest
Zar je nije lakše izbrisati ?Leviathan2 wrote:o jebovas iknar vise
ajmo zatrolat temu
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
a jeste neki, a najbolja tema na forumu. Cak i Putin dolazi u hrvatsku zbog Gromovnika Iknara, a vi bi trolali sve nesto brisali i banali. Pa mislim ono...סמאל wrote:Zar je nije lakše izbrisati ?Leviathan2 wrote:o jebovas iknar vise
ajmo zatrolat temu
Guest- Guest
Tomislav Fabijancic ·
FarmVille
sto bu komunjara odgovorio njemu smeta kada netko govori o Bogu,ok Ustase niti ja netrpim to su bezbopznici kao i cetnici itd,ali komunisti mrze sve Bozje tu je odgovor smeta mu akda netko spominje Boga
Iknar,prvi od Jahvea
2014-04-22
a gle, bar ne moze nitko za Iknara reci da je komunjara ili ustasa, pa kad dodje na celo hrvatske nece vise biti dosadnih spika oko ustasa i komunista...jastreb wrote:
Tomislav Fabijancic ·
FarmVille
sto bu komunjara odgovorio njemu smeta kada netko govori o Bogu,ok Ustase niti ja netrpim to su bezbopznici kao i cetnici itd,ali komunisti mrze sve Bozje tu je odgovor smeta mu akda netko spominje Boga
Iknar,prvi od Jahvea
Guest- Guest
eno polava u jeruzalemu:
ajmo Iknaroljupci, sta mislite jel ovo Gromovnik Iknar napravio, ili neko drugi? Ako mislite da je netko drugi, po mogucnosti navesti dodticnog da znamo sve mocne igrace na sceni, treba to sve pratit...
ajmo Iknaroljupci, sta mislite jel ovo Gromovnik Iknar napravio, ili neko drugi? Ako mislite da je netko drugi, po mogucnosti navesti dodticnog da znamo sve mocne igrace na sceni, treba to sve pratit...
Guest- Guest
ako se neko pita zasto je ovakvo vrijeme u zagrebu, to je zato sto Gromovnik Iknar nema klimu i vruce mu bilo pa je odlucio malo rashladiti sve. Meni se svidja, i oblaci su prekrasni.
Guest- Guest
Page 29 of 29 • 1 ... 16 ... 27, 28, 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu