Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 3 of 29
Page 3 of 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
A moze li malo tajni bez trajnog bana? Ili prije? Ono bar nesto da ne odletim praznih ruku. Evo popeglat cu i majicu koju, ali podijelite malo svojih tajni Iknarologije - dakle sto je pricako oko 2014 godine da je toliko zanimljivo, o tome Ikar cesto govori, ali ne daje detalje nego se stalno referencira na nesto sto je vec reko pa nikako da popeglam cijelu pricu...smrc...Leviathan2 wrote:dakle, za otrkrivanje tajni iknarologije se mora nabavit jedan snazan magicni item , (jebomater neznam kak se kaze na nasem item) a zove se trajni banLeteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
e kad nabavis taj item znaci da si na dobrom putu :D
Guest- Guest
Čime se i ti bavišmamin sin wrote:Leteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
dobio si njegov fejs, ako nisi sramežljiv sam ga pitaj sve što te zanima
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017514212074
https://www.facebook.com/tomislav.fabijancic.5
Guest- Guest
Kserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
https://www.tradingview.com/
čitam
Guest- Guest
khmmmm, pet komada?!Leviathan2 wrote:a mozda sam i kserkin rodjo, ko zna, jebena anonimnost na netumaggie13 wrote:ciji si ti rodjak? I obracas li se ti nekome ili netko tebi? :-DLeviathan2 wrote:ma dobro, cujem i ja glasove al su mi rekli da ne prepricavam po forumu :DKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:
ko, longi i iknar,
nema sanse
longi je car
a glasovi se obracaju meni i ja njima, vecinu vremena ih ignoriram al nekad zapadnemo u raspre, zna nas nekad bit i 5 komada, , nekad zna bit i zajebancije, uglavnom mene zajebavaju :D
Pa rekao si da ne pijes :-D
Ili se ne vazi jer je klub anonimnih alkoholicara :~
2014-04-11
Kserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
stavi sliku s nečijeg fejsa, nađem ti čiji je to fejs
Guest- Guest
Ajde nije sramota cirit po fbmamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
https://www.tradingview.com/
čitam
Guest- Guest
upisi u googlo iknar, forum nethrLeteca Pegla wrote:A moze li malo tajni bez trajnog bana? Ili prije? Ono bar nesto da ne odletim praznih ruku. Evo popeglat cu i majicu koju, ali podijelite malo svojih tajni Iknarologije - dakle sto je pricako oko 2014 godine da je toliko zanimljivo, o tome Ikar cesto govori, ali ne daje detalje nego se stalno referencira na nesto sto je vec reko pa nikako da popeglam cijelu pricu...smrc...Leviathan2 wrote:dakle, za otrkrivanje tajni iknarologije se mora nabavit jedan snazan magicni item , (jebomater neznam kak se kaze na nasem item) a zove se trajni banLeteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
http://forum.net.hr/forums/t/406220.aspx
iknar site:forum.net.hr
Last edited by mamin sin on 3/11/2017, 23:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
godisnje popijem alkohola manje od tebe sigurno, ne valja mi :Dmaggie13 wrote:khmmmm, pet komada?!Leviathan2 wrote:a mozda sam i kserkin rodjo, ko zna, jebena anonimnost na netumaggie13 wrote:ciji si ti rodjak? I obracas li se ti nekome ili netko tebi? :-DLeviathan2 wrote:ma dobro, cujem i ja glasove al su mi rekli da ne prepricavam po forumu :DKserks_ wrote:
Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....
a glasovi se obracaju meni i ja njima, vecinu vremena ih ignoriram al nekad zapadnemo u raspre, zna nas nekad bit i 5 komada, , nekad zna bit i zajebancije, uglavnom mene zajebavaju :D
a bio sam u klubu anonimnih ljecenih alkoholicara s jednim frendom
jbte, sve nesto djecje spike, s nadom jadni ne kuze da im treba karakter ne nada i razgovori
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Mislim da je to nesto banirano, pa mu ne moze doletiti Leteca Pegla na te accounte. A i inace, stalno spominje tu neku 2014 gudinu, pa ako neko zna zasto je toliko fasciniran tim? Ja se ni ne sjecam sto je bilo jucer da me pitate u detalje, a kamoli sto je bilo prije par godina, pa sto bi jednom takvom Gromovniku moglo to predstavljati da mu je ta godina toliko draga. Ili mozda, osim sto ima nadljudski duh, ima i nadljudsko pamcenje pa ono, sjeca se stvari sto Letecoj Pegli ispari u dim?mamin sin wrote:Leteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
Guest- Guest
Da remiziramoKserks_ wrote:Daj oslobodi nas i hospitaliziraj se.RayMabus wrote:U tebe sve neki invalidi u familijiKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:ko, longi i iknar,Kserks_ wrote:
Možda je to isti lik, samo druga ličnost...
nema sanse
longi je car
Na moju podjebanciju kako si ti nešto RADIO a nisi se pomakao s fotelje ali si POTROŠIO 2600 kuna
Dobio sam
Jedan normabel
Indirektnu fizičku prijetnju na tijelo
Slanje na lijećenje više puta
Mogu li pitati ZAŠTO
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Pih nes ti tajne Google tražilica slika...mamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
Guest- Guest
haha, tesko ces manje od mene..:-DLeviathan2 wrote:godisnje popijem alkohola manje od tebe sigurno, ne valja mi :Dmaggie13 wrote:khmmmm, pet komada?!Leviathan2 wrote:a mozda sam i kserkin rodjo, ko zna, jebena anonimnost na netumaggie13 wrote:ciji si ti rodjak? I obracas li se ti nekome ili netko tebi? :-DLeviathan2 wrote:
ma dobro, cujem i ja glasove al su mi rekli da ne prepricavam po forumu :D
jbte, sve nesto djecje spike, s nadom jadni ne kuze da im treba karakter ne nada i razgovori
Neki ljudi su samo skloniji posastima i ovisnostima..treba im vodstvo i kontrolirani uvjeti..>:)
2014-04-11
majstore, ubi te ego aLeteca Pegla wrote:Mislim da je to nesto banirano, pa mu ne moze doletiti Leteca Pegla na te accounte. A i inace, stalno spominje tu neku 2014 gudinu, pa ako neko zna zasto je toliko fasciniran tim? Ja se ni ne sjecam sto je bilo jucer da me pitate u detalje, a kamoli sto je bilo prije par godina, pa sto bi jednom takvom Gromovniku moglo to predstavljati da mu je ta godina toliko draga. Ili mozda, osim sto ima nadljudski duh, ima i nadljudsko pamcenje pa ono, sjeca se stvari sto Letecoj Pegli ispari u dim?mamin sin wrote:Leteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
vrebam klinke na internetu
Guest- Guest
Google je najbolji Peglin prijatelj, ali tesko naci ista prije 2014 godine, a upitno leteci Gromovnik Iknar se cesto referencira na taj period, pa jel ima koji biser, nevidjeni za nas post 2014 ekipu, da je bio a nije vise?Leviathan2 wrote:upisi u googlo iknar, forum nethrLeteca Pegla wrote:A moze li malo tajni bez trajnog bana? Ili prije? Ono bar nesto da ne odletim praznih ruku. Evo popeglat cu i majicu koju, ali podijelite malo svojih tajni Iknarologije - dakle sto je pricako oko 2014 godine da je toliko zanimljivo, o tome Ikar cesto govori, ali ne daje detalje nego se stalno referencira na nesto sto je vec reko pa nikako da popeglam cijelu pricu...smrc...Leviathan2 wrote:dakle, za otrkrivanje tajni iknarologije se mora nabavit jedan snazan magicni item , (jebomater neznam kak se kaze na nasem item) a zove se trajni banLeteca Pegla wrote:Ma tu sam ja. Leteca Pegla leti zrakom! Smo ne stignem bas tako brzo na sve odgovoriti. Vi vise o meni pricate negoli mi dajete uputa za rukovanje Iknarom. Ali mozda je to zato sto mi post nije poceo sa dobar dan? Dakle, "Dobar dan"? Jel to ok? Jel to u redu? Jel mogu dobit sad koju tajnu Iknarologije? :DLeviathan2 wrote:jel uteko pegla il ga kic prosvjetlio banom :D
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Pih nes ti tajne Google tražilica slika...mamin sin wrote:Kserks_ wrote:
Čime se i ti baviš
ne možeš, probaj, fb sadržaj se ne prikazuje na google pretragama
Guest- Guest
ma ne znam, evo ja nemrem cigareta da se rjesimmaggie13 wrote:haha, tesko ces manje od mene..:-DLeviathan2 wrote:godisnje popijem alkohola manje od tebe sigurno, ne valja mi :Dmaggie13 wrote:khmmmm, pet komada?!Leviathan2 wrote:a mozda sam i kserkin rodjo, ko zna, jebena anonimnost na netumaggie13 wrote:
ciji si ti rodjak? I obracas li se ti nekome ili netko tebi? :-D
Neki ljudi su samo skloniji posastima i ovisnostima..treba im vodstvo i kontrolirani uvjeti..>:)
sve ostalo mi j eonak, pih
al na cigarete sam se navukao, u biti me ne fali toliko nikotin koliko onaj prvi dim
Da rezimiramo odjebi sa provokacijama. Ukoliko ne znas normalno komunicirat.RayMabus wrote:UDa remiziramoKserks_ wrote:Daj oslobodi nas i hospitaliziraj se.RayMabus wrote:U tebe sve neki invalidi u familijiKserks_ wrote:Imam ja rođaka koji je obolija..u ovoj forumskoj psihijatriji vidim jedno te iste obrasce, price, filmove....Leviathan2 wrote:
ko, longi i iknar,
nema sanse
longi je car
Na moju podjebanciju kako si ti nešto RADIO a nisi se pomakao s fotelje ali si POTROŠIO 2600 kuna
Dobio sam
Jedan normabel
Indirektnu fizičku prijetnju na tijelo
Slanje na lijećenje više puta
Mogu li pitati ZAŠTO
Guest- Guest
Page 3 of 29 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a