Blagdanska amnestija za IKNAR-a
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Blagdanska amnestija za IKNAR-a
Budući se u ovo blagdansko vrijeme darivanja,u nekim društvima čak i osuđenicima smanjuje kazna,ili ih se pusti doma,radnicima se prekida posao,a vojnicima daje osustvo,smatram da bi i naši admini shodno tome ,mogli učiniti neko dobro djelce na ovom forumu,te da se Iknaru ban privremeno ukine i dozvoli mu se pisanje.
Ban bi prestao važiti danas,a ponovo bi postao validan za Novu godinu,ili pravoslavni Božić.
Ban bi prestao važiti danas,a ponovo bi postao validan za Novu godinu,ili pravoslavni Božić.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Blagdanska amnestija za IKNAR-a
Potpuno podržajem prijedlog cijenjenog kolege jastreba.Božić bez Iknara na forumu je isto što i Božić bez snijega,što znači da nemamo potpuni božićni ugođaj.
Ujedno koristim ovu priliku da kolegama forumašima koji slave sutrašnji praznik,uputim čestitke u povodu istog.
Ujedno koristim ovu priliku da kolegama forumašima koji slave sutrašnji praznik,uputim čestitke u povodu istog.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Vratite ga malo,ako on sam to zeli..ne samo da bi bio vas cirkuski medo :D
2014-04-12
Pomilovanje se valjda daje za stalno a ne na nekoliko dana. Što mu brane da piše ako se niko ne buni protiv njega?
E pa draga maggie,to što nemamo snijega za Božić,možemo zahvaliti Kicu,Buffy,Brandu i drugim adminima koji su terorizirali Iknara po forumima.
On je sada utjecao na vremenske prilike,imamo neobično dugo sušno zimsko razdoblje,toplu zimu i stoga za kaznu nemamo bijeli Božić.
Vratite Iknara pa se možda dogodi čudo i ujutro kad se probudimo ugledamo sniježne pahulje te imamo bijeli Božić.
On je sada utjecao na vremenske prilike,imamo neobično dugo sušno zimsko razdoblje,toplu zimu i stoga za kaznu nemamo bijeli Božić.
Vratite Iknara pa se možda dogodi čudo i ujutro kad se probudimo ugledamo sniježne pahulje te imamo bijeli Božić.
2015-07-23
Pa ne nužno.U Hrvatskoj ima praksa da se čak i osuđenim zatvorenicima dozvoli slobodan vikend i privremeno puštanje.dzango wrote:Pomilovanje se valjda daje za stalno a ne na nekoliko dana. Što mu brane da piše ako se niko ne buni protiv njega?
2015-07-23
Super! Vratimo ga sad,da odrzi suncan Bozic ;-)
2014-04-12
Ne pratim kolegin rad ali mislim da je Bozic pravo vrijeme iskazati milosrdje i dobru volju. S druge strane ako je Haag pustio Seselja mozete i vi kolegu. Nije on valjda gori???
2014-04-14
Jastrebu je rekao da se pokajao i da neće više. Može sad?kic wrote:takva temporalna odredba ima smisla samo ako se isti pokaje.
pa nek se registrira boze, ali ne obecavam da cu ga trpiti puno ako bude opet isti.
pustio je i frenkija simatovica,i onog drugog..no,necemo sad o tome..:Dabraham wrote:Ne pratim kolegin rad ali mislim da je Bozic pravo vrijeme iskazati milosrdje i dobru volju. S druge strane ako je Haag pustio Seselja mozete i vi kolegu. Nije on valjda gori???
2014-04-12
To nije pomilovanje. Ja se zalažem za pomilovanje u skladu sa Božićem.Antif_No1 wrote:Pa ne nužno.U Hrvatskoj ima praksa da se čak i osuđenim zatvorenicima dozvoli slobodan vikend i privremeno puštanje.dzango wrote:Pomilovanje se valjda daje za stalno a ne na nekoliko dana. Što mu brane da piše ako se niko ne buni protiv njega?
Oni nisu pušteni nego oslobođeni presudom.maggie13 wrote:pustio je i frenkija simatovica,i onog drugog..no,necemo sad o tome..:Dabraham wrote:Ne pratim kolegin rad ali mislim da je Bozic pravo vrijeme iskazati milosrdje i dobru volju. S druge strane ako je Haag pustio Seselja mozete i vi kolegu. Nije on valjda gori???
Daj Kic molim te ,za što bi se on imao pokajati ? Svi znamo da je on malo zvrkast,zato ga baš i volimo,te njegove uvrede i ne uzimamo za ozbiljno.Tko se može naljutiti na Iknara i uzimati njegovo laprdanje za ozbiljno,to je kao da se zbog djetinjarija ljutiš na predškolsko djete.kic wrote:takva temporalna odredba ima smisla samo ako se isti pokaje.
Osim toga,kome smeta Iknarovo pisanje neka ga stavi na ignore listu i ne mora čitati njegove postove,kao što sam ja stavio na ignore listu onog čobana prckova i ne čitam njegove postove.
Pa kad onakav priprosti čoban kao prckov može pisati po forumu,ne vidim po čemu je Iknar gori od njega,pa i da je,Iknaru barem ne treba uzimati za zlo.
2015-07-23
pusteni,prvenstveno..kako i zasto,sad nebitno..:Ddzango wrote:Oni nisu pušteni nego oslobođeni presudom.maggie13 wrote:pustio je i frenkija simatovica,i onog drugog..no,necemo sad o tome..:Dabraham wrote:Ne pratim kolegin rad ali mislim da je Bozic pravo vrijeme iskazati milosrdje i dobru volju. S druge strane ako je Haag pustio Seselja mozete i vi kolegu. Nije on valjda gori???
Mir,Bozic je..B-)
2014-04-12
yah, ja sam vidio iknarove upise i iskreno nakon dva sam uopce odustao da ga citam, veca gnjavez je ezekiel il joda kad pocnu trolat pa su tuAntif_No1 wrote:Daj Kic molim te ,za što bi se on imao pokajati ? Svi znamo da je on malo zvrkast,zato ga baš i volimo,te njegove uvrede i ne uzimamo za ozbiljno.Tko se može naljutiti na Iknara i uzimati njegovo laprdanje za ozbiljno,to je kao da se zbog djetinjarija ljutiš na predškolsko djete.kic wrote:takva temporalna odredba ima smisla samo ako se isti pokaje.
Osim toga,kome smeta Iknarovo pisanje neka ga stavi na ignore listu i ne mora čitati njegove postove,kao što sam ja stavio na ignore listu onog čobana prckova i ne čitam njegove postove.
Pa kad onakav priprosti čoban kao prckov može pisati po forumu,ne vidim po čemu je Iknar gori od njega,pa i da je,Iknaru barem ne treba uzimati za zlo.
Pa gdje ćeš Yodu ugurati u tu kombinacijuLeviathan2 wrote:yah, ja sam vidio iknarove upise i iskreno nakon dva sam uopce odustao da ga citam, veca gnjavez je ezekiel il joda kad pocnu trolat pa su tuAntif_No1 wrote:Daj Kic molim te ,za što bi se on imao pokajati ? Svi znamo da je on malo zvrkast,zato ga baš i volimo,te njegove uvrede i ne uzimamo za ozbiljno.Tko se može naljutiti na Iknara i uzimati njegovo laprdanje za ozbiljno,to je kao da se zbog djetinjarija ljutiš na predškolsko djete.kic wrote:takva temporalna odredba ima smisla samo ako se isti pokaje.
2015-07-23
Antif_No1 wrote:Pa ne nužno.U Hrvatskoj ima praksa da se čak i osuđenim zatvorenicima dozvoli slobodan vikend i privremeno puštanje.dzango wrote:Pomilovanje se valjda daje za stalno a ne na nekoliko dana. Što mu brane da piše ako se niko ne buni protiv njega?
To mi je najgore, kad u ponedjeljak moram nazad.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo ga,crvenkastog sam zaboravio,on je bolji primjer a ne Yoda.
2015-07-23
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Blagdanska trpeza
» Da li netko zna tko je IKNAR?
» ja sam pravi Iknar
» Evo što Iknar veli ;P
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Da li netko zna tko je IKNAR?
» ja sam pravi Iknar
» Evo što Iknar veli ;P