Da li netko zna tko je IKNAR?
Page 1 of 29
Page 1 of 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Da li netko zna tko je IKNAR?
Ok, da li netko od ekipe ovdje zna tko je Iknar? Da li je lud, jako dobar trol ili govori istinu
Ono, da znam kako se postaviti, lik je zabavan iz onoga sto mogu procitati na dnevno.hr, ali ono, ako je rijec o nekakvom mentalnom hendikempu nije u redu sprdati se sa time.
Prema tome, zna li netko, jel u redu malo razgovarati sa njime za razbibrigu i kako ga natjerati da pocme prosipati svoje najbolje bisere, jer na dnevno su mu teme uglavnom:
1. Igrac na planetarnoj razini
2. Oluje i gromovi
3. Atlantis
4. Psi
Zna cesto i spominjanti ovaj forum, i 2014 godinu i ranije, pa ako neko zna jel bilo jos bisera osim ovih, o cemu je pricao i tako ako moze malo nesto napisati. Vikend je, hocu malo zabave, a Gromovnik Thor je vec pogledan pa mi treba malo filma i o Gromovniku Iknaru, kad vec postoji.
Oni koji imaju iskustva s njime, kako mu dignuti tlak? Kako mu spustiti tlak? Koji gumb stisnut pa da pocme pricati o nekoj drugoj temi osim ove 4 gore navedene? Jednom rijecju, molim upute za koristenje.
Zahvaljujem unaprijed
Leteca Pegla
@page { margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120% }
(kugla vam se ne stegla)
Ono, da znam kako se postaviti, lik je zabavan iz onoga sto mogu procitati na dnevno.hr, ali ono, ako je rijec o nekakvom mentalnom hendikempu nije u redu sprdati se sa time.
Prema tome, zna li netko, jel u redu malo razgovarati sa njime za razbibrigu i kako ga natjerati da pocme prosipati svoje najbolje bisere, jer na dnevno su mu teme uglavnom:
1. Igrac na planetarnoj razini
2. Oluje i gromovi
3. Atlantis
4. Psi
Zna cesto i spominjanti ovaj forum, i 2014 godinu i ranije, pa ako neko zna jel bilo jos bisera osim ovih, o cemu je pricao i tako ako moze malo nesto napisati. Vikend je, hocu malo zabave, a Gromovnik Thor je vec pogledan pa mi treba malo filma i o Gromovniku Iknaru, kad vec postoji.
Oni koji imaju iskustva s njime, kako mu dignuti tlak? Kako mu spustiti tlak? Koji gumb stisnut pa da pocme pricati o nekoj drugoj temi osim ove 4 gore navedene? Jednom rijecju, molim upute za koristenje.
Zahvaljujem unaprijed
Leteca Pegla
@page { margin: 0.79in } p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120% }
(kugla vam se ne stegla)
Guest- Guest
Re: Da li netko zna tko je IKNAR?
Ovo za pse mi nije poznato, osim ako nisu neki demoni psi onda ok
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ma prica cesto kako ne voli pse, kako psi ne vole njega. Kako ne voli psece kakice (ne govori nista o tome kako psece kakice ne vole njega, ali valjda ga ne vole, sta ja znam). A ne voli bas ni vlasnike pasa. Eto toliko ja znam o tome .RayMabus wrote:Ovo za pse mi nije poznato, osim ako nisu neki demoni psi onda ok
Guest- Guest
više na:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t15012p30-kupovina-ine-ekonomsko-samoubojstvo#700985
Guest- Guest
Dosadno ti , Iknare :-D
2014-04-12
Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla. Ono, pa kad je Iknar ikad napisao nesto ovoliko pismeno? Nema zezanja, upute za rukovanje molim!maggie13 wrote:Dosadno ti , Iknare :-D
Guest- Guest
znao je, nije nemoguce.Leteca Pegla wrote:Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla. Ono, pa kad je Iknar ikad napisao nesto ovoliko pismeno? Nema zezanja, upute za rukovanje molim!maggie13 wrote:Dosadno ti , Iknare :-D
Uputa nema, nauci sam.
C'est la vie.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
A to, da sad kužimLeteca Pegla wrote:Ma prica cesto kako ne voli pse, kako psi ne vole njega. Kako ne voli psece kakice (ne govori nista o tome kako psece kakice ne vole njega, ali valjda ga ne vole, sta ja znam). A ne voli bas ni vlasnike pasa. Eto toliko ja znam o tome .RayMabus wrote:Ovo za pse mi nije poznato, osim ako nisu neki demoni psi onda ok
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
2014-04-12
A ono, mene samo zanimalo malo od ljudi iskusnih u Iknarologiji kako najbolje pristupiti problemu. Ono bolje uciti uz ucitelja negoli sam, pa zato postoje vrtici, skole, faksevi isl. I svi uredjaji koji se kupe isto imaju upute za koristenje, tako da zasto ne bi Iknar imao?maggie13 wrote:znao je, nije nemoguce.Leteca Pegla wrote:Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla. Ono, pa kad je Iknar ikad napisao nesto ovoliko pismeno? Nema zezanja, upute za rukovanje molim!maggie13 wrote:Dosadno ti , Iknare :-D
Uputa nema, nauci sam.
C'est la vie.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
ako počnu novi dolazit upropastit će forum
Guest- Guest
Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
Guest- Guest
ma nije pegla novimamin sin wrote:Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
ako počnu novi dolazit upropastit će forum
novi kazu dobar dan :D
ako ces savjet: otvori "normalnu" temu i pravi se normalan kao mi :-))Leteca Pegla wrote:A ono, mene samo zanimalo malo od ljudi iskusnih u Iknarologiji kako najbolje pristupiti problemu. Ono bolje uciti uz ucitelja negoli sam, pa zato postoje vrtici, skole, faksevi isl. I svi uredjaji koji se kupe isto imaju upute za koristenje, tako da zasto ne bi Iknar imao?maggie13 wrote:znao je, nije nemoguce.Leteca Pegla wrote:Ja nisam Iknar, ja sam Leteca Pegla. Ono, pa kad je Iknar ikad napisao nesto ovoliko pismeno? Nema zezanja, upute za rukovanje molim!maggie13 wrote:Dosadno ti , Iknare :-D
Uputa nema, nauci sam.
C'est la vie.
2014-04-12
nas ne zanimaju, imam longija ako nam je do necijih monologa, kad longi pocne o federaciji il kak se zovu, ashtar komanda,Leteca Pegla wrote:Nema munja i gromova kod mene, ima samo letecih pegli! Ali zanimaju me Iknarovi munje i gromovi, i ostali biseri!Leviathan2 wrote:tctct kic, ti odmah u glavu, mozda je coek odlucio da se upristoji i okane munje gromova i dobosha iz dakwooda
ja se izvalim i uzivam, ko da citam roman
2014-04-12
Page 1 of 29 • 1, 2, 3 ... 15 ... 29
Similar topics
» Netko grabi a netko jede smeće
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a
» Gromovnik Iknar vs Amerika: Uragan Mihael otpuhao Floridu
» Evo što Iknar veli ;P
» ja sam pravi Iknar
» Blagdanska amnestija za IKNAR-a