Mate Rimac u NU2: Ne radim samo kada spavam i kenjam
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/tech/mate-rimac-u-nu2-ne-radim-samo-kada-spavam-i-kenjam-546097 - 24sata.hr
Last edited by mamin sin on Sun 29 Oct - 16:54; edited 2 times in total
Guest- Guest
Re: Mate Rimac u NU2: Ne radim samo kada spavam i kenjam
mamin sin wrote:Mate Rimac u NU2: Ne radim samo kada spavam i kenjam
što jest, jest, rekao je istinu
kenja 24sata
Guest- Guest
Hehe Rimac dedin uzor i mokri san
Kermit-
2014-04-17
mmmm oja mama nnnnnnn ije ništa uuuuu krala, ooooo na je ppp ppp pppp ppppp pppp pppp ošten čovjek
Guest- Guest
Pare (ukradeno/poticaji/od investitora)satrao a auta nigdje. Nema auta ali nema ni para
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Pare (ukradeno/poticaji/od investitora)satrao a auta nigdje. Nema auta ali nema ni para
ima auta, jasno...
samo što ih ne radi rimac. Tesla 99% prihoda ima od električnih auta, zato će i bankrotirat jer već 14 godina rade s gubitkom i nema naznaka da će se to promijenit.
Rimac od 2012 posluje s dobiti.
Na električnim autima nema zarade, rimac to zna i zato ima pametan poslovni model.
marcellus wrote:catabbath wrote:Pare (ukradeno/poticaji/od investitora)satrao a auta nigdje. Nema auta ali nema ni para
ima auta, jasno...
samo što ih ne radi rimac. Tesla 99% prihoda ima od električnih auta, zato će i bankrotirat jer već 14 godina rade s gubitkom i nema naznaka da će se to promijenit.
Rimac od 2012 posluje s dobiti.
Na električnim autima nema zarade, rimac to zna i zato ima pametan poslovni model.
22.10.2017.
Kad kažete “veće serije”, što to podrazumijeva?
- Moramo prije svega razdvojiti stvari. Naš vlastiti automobil, sljedeći model, bit će proizveden u većim količinama. Mogu i reći, dakle, model C2, sljedeći koji izlazi i bit će predstavljen na sajmu u Ženevi, bit će limitiran na 150 komada.
http://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/mate-rimac-ekskluzivno-za-jutarnji-progovorio-o-novim-proizvodima-projektima-i-suradnjama-detaljno-opisao-dramu-nakon-nesrece-richarda-hammonda/6671373/
odlučite se više
proizvodi auta, ne proizvodi auta, koje od toga dvoje?
ovako ispad da kenjate
Guest- Guest
velikoserijski električni auti nisu profitabilni. I neće biti bar još deset godina.
150 komada nije velikoserijski auto. Vjerojatno će koštat u rangu pola milijuna dolara, i pokriti trošak proizvodnje.
150 komada nije velikoserijski auto. Vjerojatno će koštat u rangu pola milijuna dolara, i pokriti trošak proizvodnje.
Kog boli kurac sto kopile ratnog profitera radi...
darth_vader-
2014-04-17
da pojasnim - tesla gubi oko 5 - 6.000 dolara na svakom prodanom autu, isto i GM na svakom prodanom voltu i boltu.
kad bi digli cijenu da pokriju troškove, prodavali bi još manje auta, fiksni troškovi bi se dijelili na manje prodanih jedinica i gubitak bi bio još veći, oko deset somova po autu.
kad bi dodatno spustili cijenu, prodavali bi više komada ali ne bi pokrili varijabilne troškove (samsungove baterije itd.)
kad bi digli cijenu da pokriju troškove, prodavali bi još manje auta, fiksni troškovi bi se dijelili na manje prodanih jedinica i gubitak bi bio još veći, oko deset somova po autu.
kad bi dodatno spustili cijenu, prodavali bi više komada ali ne bi pokrili varijabilne troškove (samsungove baterije itd.)
jebga deda, sto god ti mislio rimac ide dalje ;D
i meni moja mama da za kavu i cigare kad pospremim sobu, na kredit, ali joj ja vratim svaku kunu koju je uložila u moj početak
Guest- Guest
koliko znam rimac ne prizvodi aute nego druge pizdarije i dobro mu ide, a ako moze dignut neku lovu sa strane, neka, i ja bihmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:jebga deda, sto god ti mislio rimac ide dalje ;D
kad se radi, onda ima novca, zato je država dala 50 milijuna kuna samo ove godine, jer se tamo radi
i meni moja mama da za kavu i cigare kad pospremim sobu, na kredit, ali joj ja vratim svaku kunu koju je uložila u moj početak
Leviathan2 wrote:koliko znam rimac ne prizvodi aute nego druge pizdarije i dobro mu ide, a ako moze dignut neku lovu sa strane, neka, i ja bihmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:jebga deda, sto god ti mislio rimac ide dalje ;D
kad se radi, onda ima novca, zato je država dala 50 milijuna kuna samo ove godine, jer se tamo radi
kaže Rimac danas u NU2 da su mu roditelji dali 4.5 milijuna Eura za početak
a da tek znaš koliko meni daju mama i tata, pao bi u nesvjest, neću nikad morat na mješalicu
Guest- Guest
iskreno, nek su mu dali, ne moram ni ja na mjesalicu al me to rekreira, i dobro placeno, 4800 mi j e osnovna placa a zna se izgurat na 6ipo i sedammamin sin wrote:Leviathan2 wrote:koliko znam rimac ne prizvodi aute nego druge pizdarije i dobro mu ide, a ako moze dignut neku lovu sa strane, neka, i ja bihmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:jebga deda, sto god ti mislio rimac ide dalje ;D
a da tek znaš koliko meni daju mama i tata, pao bi u nesvjest, neću nikad morat na mješalicu
stan u zurichu vrijedi 6 stoji najmanje, kuca u frauenfeldu isto toliko, stan u zg nes manje, i s kesom koji imam plus zlato,
stvarno ne trebam na mjesalicu, al prirasla mi srcu :D
Leviathan2 wrote:iskreno, nek su mu dali, ne moram ni ja na mjesalicu al me to rekreira, i dobro placeno, 4800 mi j e osnovna placa a zna se izgurat na 6ipo i sedammamin sin wrote:Leviathan2 wrote:koliko znam rimac ne prizvodi aute nego druge pizdarije i dobro mu ide, a ako moze dignut neku lovu sa strane, neka, i ja bihmamin sin wrote:Leviathan2 wrote:jebga deda, sto god ti mislio rimac ide dalje ;D
stan u zurichu vrijedi 6 stoji najmanje, kuca u frauenfeldu isto toliko, stan u zg nes manje, i s kesom koji imam plus zlato,
stvarno ne trebam na mjesalicu, al prirasla mi srcu :D
Roditelji 4 ipo, država samo ove godine 7 milijuna Eura, hehe
kakav je Rimčev kurac, jel ga dobro pušit? vidim marcelus se oblizuje
Guest- Guest
rimac vješto prodaje maglu i svaka mu čast za to.
2014-12-30
seljačina primitivna
Malo autisticno izgleda :-D
2014-04-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Porsche ulaže u Rimac Automobile, Mate Rimac ostaje većinski vlasnik
» Mate Rimac postao je najbogatiji Hrvat
» Mate Rimac stavlja ključ u bravu?
» Mate Rimac poduzetnik godine a pobjegao na Zapad
» CBS : Exclusive! Mate Rimac talks Concept Two, future EVs...
» Mate Rimac postao je najbogatiji Hrvat
» Mate Rimac stavlja ključ u bravu?
» Mate Rimac poduzetnik godine a pobjegao na Zapad
» CBS : Exclusive! Mate Rimac talks Concept Two, future EVs...
Page 1 of 5