Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 20 of 22
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Nije. Guzica više vredi.epikur37 wrote:dzango wrote:Ja mislio intelektom.epikur37 wrote:Noor wrote:hehe :)mamin sin wrote:
pa tko vam je kriv
ja stavim 10 grafova vezanih uz ekonomiju i novac, nitko ne komentira
forumašice stave guzicu ili noge na avatar, i odmah vam se pažnja usredotoči na ono bitno
trebao bih i ja svoju guzicu staviti
:) guzicom si ga potopila ;) :D
ista je tržišna vrijednost
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:mativka wrote:Ja sam žensko, al meni se Kaja sviđa :)
karakterno?
neukroćena je, govori kad bi trebala šutjet, ima dosta posla oko nje još
Gost- Guest
i onda se ljutiš kada ti kažudzango wrote:Onim 21. centimetrom koji ti najviše voliš.Noor wrote:ti mislio? a čime?dzango wrote:Ja mislio intelektom.epikur37 wrote:Noor wrote:
hehe :)
da si glup ko kurac
Poput tebe :)kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:mativka wrote:Ja sam žensko, al meni se Kaja sviđa :)
karakterno?
Guest- Guest
ti bi se samo svadalamativka wrote:Poput tebe :)kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:
karakterno?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nisu svi u nirvani poput tebe ;)prckov wrote:ti bi se samo svadalamativka wrote:Poput tebe :)kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:
A, kako drugačije?! :)
Guest- Guest
Taj kurac nije za tebe. Nemoj stalno da se kačiš za njega. Nauči više. Znam da voliš, ali opet.čardak efendija wrote:i onda se ljutiš kada ti kažudzango wrote:Onim 21. centimetrom koji ti najviše voliš.Noor wrote:ti mislio? a čime?dzango wrote:Ja mislio intelektom.epikur37 wrote:
da si glup ko kurac
Ja samo isprovociram i zakuhammativka wrote:Poput tebe :)kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:
karakterno?
Gost- Guest
ajde bre, znamo da ti je idol dobrica ćosićdzango wrote:Onim 21. centimetrom koji ti najviše voliš.Noor wrote:ti mislio? a čime?dzango wrote:Ja mislio intelektom.epikur37 wrote:Noor wrote:
hehe :)
al da nemaš ničim drugim razmišljati i misliti...znamo i to.
I kokice ;)kserks_ wrote:Ja samo isprovociram i zakuhammativka wrote:Poput tebe :)kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:
Guest- Guest
baš, a ne znam zašto, pa svele i ezek su uvijek tu uz nju.kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:mativka wrote:Ja sam žensko, al meni se Kaja sviđa :)
karakterno?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Norka,Noor wrote:baš, a ne znam zašto, pa svele i ezek su uvijek tu uz nju.kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:
karakterno?
i ti si posebna, zbog svoje senzualnosti, ženstvenosti.
Ali kada je riječ o nekim temama, previše stisneš remen.
Guest- Guest
nisam ni ja, ja sam u australijimativka wrote:nisu svi u nirvani poput tebe ;)prckov wrote:ti bi se samo svadalamativka wrote:Poput tebe :)kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:nisam ni ja, ja sam u australijimativka wrote:nisu svi u nirvani poput tebe ;)prckov wrote:ti bi se samo svadalamativka wrote:Poput tebe :)kserks_ wrote:
Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...
Gost- Guest
Jadan ne bio! :)prckov wrote:nisam ni ja, ja sam u australijimativka wrote:nisu svi u nirvani poput tebe ;)prckov wrote:ti bi se samo svadalamativka wrote:Poput tebe :)kserks_ wrote:
Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...
Guest- Guest
meni je to sasvim sporedno, no ima ih kojima smeta.mativka wrote:Norka,Noor wrote:baš, a ne znam zašto, pa svele i ezek su uvijek tu uz nju.kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:
i ti si posebna, zbog svoje senzualnosti, ženstvenosti.
Ali kada je riječ o nekim temama, previše stisneš remen.
a i to mi je sporedno, mate :)
kad se o remenu radi, obično ga se pokušava staviti meni oko vrata, pa zato nisam ja ta koja ga stiska, nego obratno..oslobađam ga se.
pa ako tijekom toga odleti kome drugome za vrat, njegov problem.
mativka wrote:Trenutno govori ono što je.mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:mativka wrote:Ja sam žensko, al meni se Kaja sviđa :)
karakterno?
Otvoreno, iskreno.
Kom se svidjelo, kom ne?!
Al je istinito!
mene nitko ne shvaća
šalio sam se, bio ironičan
zer trebam staviti smajlića na kraju pa da bude očito?
jer sam toliko neshvatljiv...
Guest- Guest
Ajde tetkice oladi , nije bas da si mi interesantankserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:mativka wrote:Ja sam žensko, al meni se Kaja sviđa :)
karakterno?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a kad sam ozbiljan i pričam o ekonomiji, onda svi komentiraju kako se šalim i zajebavam
u čemu je problem?
u čemu je problem?
Last edited by mamin sin on 25/10/2017, 23:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
stomativka wrote:Jadan ne bio! :)prckov wrote:nisam ni ja, ja sam u australijimativka wrote:nisu svi u nirvani poput tebe ;)prckov wrote:ti bi se samo svadalamativka wrote:
Poput tebe :)
2014-04-19
ko kažeprckov wrote:stomativka wrote:Jadan ne bio! :)prckov wrote:nisam ni ja, ja sam u australijimativka wrote:nisu svi u nirvani poput tebe ;)prckov wrote:
ti bi se samo svadala
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 20 of 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 20 of 22