Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 21 of 22
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
ko kažeprckov wrote:stomativka wrote:Jadan ne bio! :)prckov wrote:nisam ni ja, ja sam u australijimativka wrote:nisu svi u nirvani poput tebe ;)prckov wrote:
ti bi se samo svadala
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma, ako si na slici, zbilja si komad ženske. I tko god to pokuša osporiti u krivu je.Noor wrote:meni je to sasvim sporedno, no ima ih kojima smeta.mativka wrote:Norka,Noor wrote:baš, a ne znam zašto, pa svele i ezek su uvijek tu uz nju.kserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:
neukroćena je, govori kad bi trebala šutjet, ima dosta posla oko nje još
i ti si posebna, zbog svoje senzualnosti, ženstvenosti.
Ali kada je riječ o nekim temama, previše stisneš remen.
a i to mi je sporedno, mate :)
kad se o remenu radi, obično ga se pokušava staviti meni oko vrata, pa zato nisam ja ta koja ga stiska, nego obratno..oslobađam ga se.
pa ako tijekom toga odleti kome drugome za vrat, njegov problem.
Druga je stvar, tema. Sve što prelazi granice ikakvog povezivanja s otkrivanjem identiteta, osuđujem.
Ipak smo tu svakojakvi, ne poznajemo se, a na kraju se ipak poznajemo, samo ne znamo :)
Guest- Guest
da te pofalim tvoj humor je vrhunskimamin sin wrote:a kad sam ozbiljan i pričam o ekonomiji, onda svi komentiraju kako se šalim i zajebavam
u čemu je problem?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Odustani, nikad pa ni tada.kaja wrote:Ajde tetkice oladi , nije bas da si mi interesantankserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:A, kako drugačije?! :)mamin sin wrote:
karakterno?
Gost- Guest
Kako nema? Ima mašala.Noor wrote:ajde bre, znamo da ti je idol dobrica ćosićdzango wrote:Onim 21. centimetrom koji ti najviše voliš.Noor wrote:ti mislio? a čime?dzango wrote:Ja mislio intelektom.epikur37 wrote:
:) guzicom si ga potopila ;) :D
al da nemaš ničim drugim razmišljati i misliti...znamo i to.
to mi je glavno pitanjeNoor wrote:ko kažeprckov wrote:stomativka wrote:Jadan ne bio! :)prckov wrote:nisam ni ja, ja sam u australijimativka wrote:
nisu svi u nirvani poput tebe ;)
2014-04-19
dakaja wrote:Čiji humor .. dedin? :)
vrhunski
2014-04-19
kaja wrote:Čiji humor .. dedin? :)
prckov je isto malo autističan, pa kuži
Guest- Guest
( zakolutala ocima)kserks_ wrote:Odustani, nikad pa ni tada.kaja wrote:Ajde tetkice oladi , nije bas da si mi interesantankserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:mativka wrote:
A, kako drugačije?! :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I nisam iz nirvana nego izbosnemamin sin wrote:kaja wrote:Čiji humor .. dedin? :)
2014-04-19
Aha, da,da.mamin sin wrote:kaja wrote:Čiji humor .. dedin? :)
2015-08-15
Bilo bi u redu da me prestaneš slijetat s teme na temu.kaja wrote:( zakolutala ocima)kserks_ wrote:Odustani, nikad pa ni tada.kaja wrote:Ajde tetkice oladi , nije bas da si mi interesantankserks_ wrote:Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...mamin sin wrote:
Gost- Guest
Meni je duhovit bio udba , dzangi , od njegovih komentara sam znala pljunut sok na tipkovnicu par puta al se u domoljubnoj fazi nisam smjela smijati, sad kao izdajnik mogu :), ne znam , ima ih jos , ne mogu se sad sjetit , svako ima nekad provala ali neki malo vise
2015-08-15
kserks_ wrote:Bilo bi u redu da me prestaneš slijetat s teme na temu.kaja wrote:
( zakolutala ocima)
sad će ti opet zakolutat očima, ne možeš pobjedit u tome
kad počne kolutat onda je kasno
Guest- Guest
mativka wrote:Ma, ako si na slici, zbilja si komad ženske. I tko god to pokuša osporiti u krivu je.Noor wrote:meni je to sasvim sporedno, no ima ih kojima smeta.mativka wrote:Norka,Noor wrote:baš, a ne znam zašto, pa svele i ezek su uvijek tu uz nju.kserks_ wrote:
Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...
kad se o remenu radi, obično ga se pokušava staviti meni oko vrata, pa zato nisam ja ta koja ga stiska, nego obratno..oslobađam ga se.
Druga je stvar, tema. Sve što prelazi granice ikakvog povezivanja s otkrivanjem identiteta, osuđujem.
Ipak smo tu svakojakvi, ne poznajemo se, a na kraju se ipak poznajemo, samo ne znamo :)
i ja...npr na ovakve stvari misliš, jel
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21330-orban-u-ofenzivi-protiv-sorosa#955249
U pobjedi ima i nagrade.mamin sin wrote:kserks_ wrote:Bilo bi u redu da me prestaneš slijetat s teme na temu.kaja wrote:
( zakolutala ocima)
sad će ti opet zakolutat očima, ne možeš pobjedit u tome
kad počne kolutat onda je kasno
Ovde toga nema
Par postova provokacija do kraja, a nisam reagirao na to kako se očekivalo
Internet je zajeban medij
Gost- Guest
( bacila se kroz prozor)kserks_ wrote:Bilo bi u redu da me prestaneš slijetat s teme na temu.kaja wrote:( zakolutala ocima)kserks_ wrote:Odustani, nikad pa ni tada.kaja wrote:Ajde tetkice oladi , nije bas da si mi interesantankserks_ wrote:
Ne moze podnijeti ne biti u centru pažnje i onda frustracije nastupaju...
2015-08-15
budalo kažeš da misliš kurcomdzango wrote:Taj kurac nije za tebe. Nemoj stalno da se kačiš za njega. Nauči više. Znam da voliš, ali opet.čardak efendija wrote:i onda se ljutiš kada ti kažudzango wrote:Onim 21. centimetrom koji ti najviše voliš.Noor wrote:ti mislio? a čime?dzango wrote:
Ja mislio intelektom.
da si glup ko kurac
i ljutiš se kad ti napišu da si glup ko
kurac a sa ovakvim debilnim
upisima to i dokazuješ
A, tko je to?Noor wrote:mativka wrote:Ma, ako si na slici, zbilja si komad ženske. I tko god to pokuša osporiti u krivu je.Noor wrote:meni je to sasvim sporedno, no ima ih kojima smeta.mativka wrote:Norka,Noor wrote:
baš, a ne znam zašto, pa svele i ezek su uvijek tu uz nju.
i ja...npr na ovakve stvari misliš, jel
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21330-orban-u-ofenzivi-protiv-sorosa#955249
Guest- Guest
Ja sam s tebom volija porazgovarat dok je bio jos net.hr, poslije vise nisam dolazio sve donedavno..mamin sin wrote:kaja wrote:Čiji humor .. dedin? :)
Iako te nisam prepoznao, tj. povezao.....
Gost- Guest
Page 21 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 21 of 22