Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 16 of 22
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Imali bi manu..probleme sa štitnjačomepikur37 wrote:Ako bi iskombinirali noorkino refleksno domoljublje i asilin poriv za kritikom dobili bi kvalitetan proizvod.
Gost- Guest
Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:sto, jesam li izostavio neko slovo?mativka wrote:Pazite što pišete, molim...
Guest- Guest
to moraš pitati kaju ili evu, za forumske kurčeve i spermiograme one su neprikosnoveni ekspertiasilovski wrote:Hehe ne znam vodim spor sa Savom, ali reci koji ima kraći kurac debiligram ili tvoj pastuh iz Mirkovaca?Noor wrote:ma pusti nurku i sve to, reci ti meni šta tvoj šef čačić kaže, ima li šta novo u Upravnom vijeću Hrvatskih voda? hoće ti nać kakvo uhljeb mjesto za VGO sliv drave i dunava?asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:
Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinama
Svaka rasprava se svede na osobna vrijeđanja.
Nema smisla, doista.
pitaj...pa odluči čiji ćeš popušiti.
ej narode
ajmo se sad svi pomirit
ajmo se sad svi pomirit
2014-04-19
zašto?mativka wrote:Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:sto, jesam li izostavio neko slovo?mativka wrote:Pazite što pišete, molim...
Forum je forum....Noor wrote:zašto?mativka wrote:Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:sto, jesam li izostavio neko slovo?mativka wrote:Pazite što pišete, molim...
Guest- Guest
Zadro je mogao biti munjen ja ne smijem, moram da brinem o higijeni ovoga foruma, da Vas podignem kad padnete, uputim dobru rječ, potapšam ili da Nurki ukažem kako je divna gospođa u godinama koja brine o svojim prvencima...dijagram wrote:haha, vid ga je odlijepioasilovski wrote:Jedine pripreme koje si ti imao su za pljeskavice i da jebeš ženu ( nadam se Nurku) ostalo bogu za plakat...dijagram wrote:A jebate, zar ti nisu rekli.asilovski wrote:Ne znam ovakav si jedino mogao krasti svinjčad po Čepinu a i to je ratovanje u određenom smislu riječidijagram wrote:
Hahaha, prvo pa blizu.
Ratovao sam i tamo, eto,
Mozda sam ti punicu uplasio:)
To su delali ovi od tvoje punice.
No to je sitno, delali su i puno gore stvari.
Uzgred, bio sam na gradacackoj kuli dva dana i odrzao par sati obuke
Dosli po nas i zamolili pomoc.
davno to rekoh, tada norke nije ni bilo na forumu, i znam da se sjecas,sve vise me podsjecac na onog munjenog Zadru iz VK
ozbiljno sam to to rekao, a evo ponovit cu i danas
no samo ti nastavi, tvoj zivot
Kermit-
2014-04-17
ne znam ja sta je vgo ja znam samo sta je itd i btwmativka wrote:Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:sto, jesam li izostavio neko slovo?mativka wrote:Pazite što pišete, molim...
2014-04-19
Chick fightNoor wrote:čakširo, koji dio nisi u stanju bila shvatiti?kaja wrote:Bljak... zla vještica opet ceprka po životima i izmišlja.Noor wrote:ma pusti nurku i sve to, reci ti meni šta tvoj šef čačić kaže, ima li šta novo u Upravnom vijeću Hrvatskih voda? hoće ti nać kakvo uhljeb mjesto za VGO sliv drave i dunava?asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:
Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.
Nema smisla, doista.
Ludaco, opet si se nazdrla otrovnih gljiva ?
jbt, pa i ovakve jednostavne stvari ne ukapiraš...daj idi pesa šetat, veća je korist
Gost- Guest
da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:zašto?mativka wrote:Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:sto, jesam li izostavio neko slovo?mativka wrote:Pazite što pišete, molim...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ne znam niti ja, samo znam da plaćam slivne vode :)prckov wrote:ne znam ja sta je vgo ja znam samo sta je itd i btwmativka wrote:Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:sto, jesam li izostavio neko slovo?mativka wrote:Pazite što pišete, molim...
Guest- Guest
ja se vec zaljubioIskra wrote:prckov wrote:ej narode
ajmo se sad svi pomirit
zaljubljive sam prirode
2014-04-19
Znao sam Nurka ti se držiš stare srpske ispod velik kamen mali gušter hehe šta kažu djeca i unučići na sve te kurce što baka spominje na internetu?Noor wrote:to moraš pitati kaju ili evu, za forumske kurčeve i spermiograme one su neprikosnoveni ekspertiasilovski wrote:Hehe ne znam vodim spor sa Savom, ali reci koji ima kraći kurac debiligram ili tvoj pastuh iz Mirkovaca?Noor wrote:ma pusti nurku i sve to, reci ti meni šta tvoj šef čačić kaže, ima li šta novo u Upravnom vijeću Hrvatskih voda? hoće ti nać kakvo uhljeb mjesto za VGO sliv drave i dunava?asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:
Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.
Nema smisla, doista.
pitaj...pa odluči čiji ćeš popušiti.
Kermit-
2014-04-17
možeš li ti bar jedan post napisati bez nurke?asilovski wrote:Zadro je mogao biti munjen ja ne smijem, moram da brinem o higijeni ovoga foruma, da Vas podignem kad padnete, uputim dobru rječ, potapšam ili da Nurki ukažem kako je divna gospođa u godinama koja brine o svojim prvencima...dijagram wrote:haha, vid ga je odlijepioasilovski wrote:Jedine pripreme koje si ti imao su za pljeskavice i da jebeš ženu ( nadam se Nurku) ostalo bogu za plakat...dijagram wrote:A jebate, zar ti nisu rekli.asilovski wrote:
Ne znam ovakav si jedino mogao krasti svinjčad po Čepinu a i to je ratovanje u određenom smislu riječi
To su delali ovi od tvoje punice.
No to je sitno, delali su i puno gore stvari.
Uzgred, bio sam na gradacackoj kuli dva dana i odrzao par sati obuke
Dosli po nas i zamolili pomoc.
davno to rekoh, tada norke nije ni bilo na forumu, i znam da se sjecas,sve vise me podsjecac na onog munjenog Zadru iz VK
ozbiljno sam to to rekao, a evo ponovit cu i danas
no samo ti nastavi, tvoj zivot
jel me i sanjaš?
Norka, ne želim se svađati.Noor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:zašto?mativka wrote:Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:
sto, jesam li izostavio neko slovo?
To mi je djelovalo nekako kao odvojeno od teme...
Guest- Guest
a znas li sta je itd I btwmativka wrote:Ne znam niti ja, samo znam da plaćam slivne vode :)prckov wrote:ne znam ja sta je vgo ja znam samo sta je itd i btwmativka wrote:Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:sto, jesam li izostavio neko slovo?mativka wrote:Pazite što pišete, molim...
2014-04-19
Gdje je ovaj iz Mirkovaca? Kad ti najviše treba on uteče hehe babo izgorjet ce ti pita za punoglavceNoor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:zašto?mativka wrote:Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...prckov wrote:
sto, jesam li izostavio neko slovo?
Kermit-
2014-04-17
udri donaldegargamel0101 wrote:Cepaj Stevice
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ok, ali svejedno ti je bilo zanimljivomativka wrote:Norka, ne želim se svađati.Noor wrote:da i? vodnogospodarski odjeli se ne smiju spominjati ili što?mativka wrote:Forum je forum....Noor wrote:zašto?mativka wrote:
Neugodno mi je čitati spominjanje na forumu VGO, bilo koje županije...
To mi je djelovalo nekako kao odvojeno od teme...
e pa nije, samo si upala ko padobranac i nisi ulovila konce...tema je povezana i s jednom od prije, ali i s jednom današnjom..to nisi vidjela ili te ne meta, svejedno
ali i da nije, što onda?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 16 of 22