Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
Page 15 of 22
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re: Stevo Culej bi vršio opštu mobilizaciju
.
Last edited by kserks_ on Wed 25 Oct - 22:11; edited 1 time in total
Gost- Guest
haha, vid ga je odlijepioasilovski wrote:Jedine pripreme koje si ti imao su za pljeskavice i da jebeš ženu ( nadam se Nurku) ostalo bogu za plakat...dijagram wrote:A jebate, zar ti nisu rekli.asilovski wrote:Ne znam ovakav si jedino mogao krasti svinjčad po Čepinu a i to je ratovanje u određenom smislu riječidijagram wrote:Hahaha, prvo pa blizu.asilovski wrote:
Gradačac u biiti, ali no drago mi je što me pratiš hehe zla baba nurka raspoređuje svoje marodere i beskurice
Ratovao sam i tamo, eto,
Mozda sam ti punicu uplasio:)
To su delali ovi od tvoje punice.
No to je sitno, delali su i puno gore stvari.
Uzgred, bio sam na gradacackoj kuli dva dana i odrzao par sati obuke
Dosli po nas i zamolili pomoc.
davno to rekoh, tada norke nije ni bilo na forumu, i znam da se sjecas,sve vise me podsjecac na onog munjenog Zadru iz VK
ozbiljno sam to to rekao, a evo ponovit cu i danas
no samo ti nastavi, tvoj zivot
dijagram-
2015-08-09
Kako ne heheIskra wrote:Pa nije ni on kamilica ...mativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Kermit-
2014-04-17
A, najbolja je win-win situacija :)asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinamamativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Svaka rasprava se svede na osobna vrijeđanja.
Nema smisla, doista.
Guest- Guest
a u vezi cega se ne sazes samnommativka wrote:U ovoj temi sam naklonjena Asili i Kaji, što ne znači, da sutra neću biti uz Norku i Prckova i Dijagrama, i, i :)
2014-04-19
Čim kažeš da ti hormoni divljaju, ja se povućem :)prckov wrote:a u vezi cega se ne sazes samnommativka wrote:U ovoj temi sam naklonjena Asili i Kaji, što ne znači, da sutra neću biti uz Norku i Prckova i Dijagrama, i, i :)
Guest- Guest
dijagram wrote:haha, vid ga je odlijepioasilovski wrote:Jedine pripreme koje si ti imao su za pljeskavice i da jebeš ženu ( nadam se Nurku) ostalo bogu za plakat...dijagram wrote:A jebate, zar ti nisu rekli.asilovski wrote:Ne znam ovakav si jedino mogao krasti svinjčad po Čepinu a i to je ratovanje u određenom smislu riječidijagram wrote:
Hahaha, prvo pa blizu.
Ratovao sam i tamo, eto,
Mozda sam ti punicu uplasio:)
To su delali ovi od tvoje punice.
No to je sitno, delali su i puno gore stvari.
Uzgred, bio sam na gradacackoj kuli dva dana i odrzao par sati obuke
Dosli po nas i zamolili pomoc.
davno to rekoh, tada norke nije ni bilo na forumu, i znam da se sjecas,sve vise me podsjecac na onog munjenog Zadru iz VK
ozbiljno sam to to rekao, a evo ponovit cu i danas
no samo ti nastavi, tvoj zivot
nemojte ga vise poslo mu se pricinjavat
2014-04-19
ma pusti nurku i sve to, reci ti meni šta tvoj šef čačić kaže, ima li šta novo u Upravnom vijeću Hrvatskih voda? hoće ti nać kakvo uhljeb mjesto za VGO sliv drave i dunava?asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinamamativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Nema smisla, doista.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Opaaaaaaaa,Noor wrote:ma pusti nurku i sve to, reci ti meni šta tvoj šef čačić kaže, ima li šta novo u Upravnom vijeću Hrvatskih voda? hoće ti nać kakvo uhljeb mjesto za VGO sliv drave i dunava?asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinamamativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Nema smisla, doista.
zanimljivo, zanimljivo....
Guest- Guest
nisam ja reko za sebemativka wrote:Čim kažeš da ti hormoni divljaju, ja se povućem :)prckov wrote:a u vezi cega se ne sazes samnommativka wrote:U ovoj temi sam naklonjena Asili i Kaji, što ne znači, da sutra neću biti uz Norku i Prckova i Dijagrama, i, i :)
u mene su sto se toga tice, da kucnem u drvo, sasvim..sta da ti pricam
2014-04-19
Ma napale se čim diraš te njihove culeje, mamiće, maje šupe, horvatinčiće boktepita sl šljam zato i stavim ovakve teme. Za njih su oni zapravo sve što su oni htjeli biti arhitep uspjeha e kad kenjam po tome serem im po snovima hehe zato su mi počeli vaditi privatni život, ženu ovo ono dobro ja sam tu bio pre otvoren ali bože moj nije dosadno...kserks_ wrote:kserks_ wrote:Pohvatao sam klanove..dvi tetke i masa betica se tuče oko i za njih..ko biG brother
Kermit-
2014-04-17
Ako bi iskombinirali noorkino refleksno domoljublje i asilin poriv za kritikom dobili bi kvalitetan proizvod.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bljak... zla vještica opet ceprka po životima i izmišlja.Noor wrote:ma pusti nurku i sve to, reci ti meni šta tvoj šef čačić kaže, ima li šta novo u Upravnom vijeću Hrvatskih voda? hoće ti nać kakvo uhljeb mjesto za VGO sliv drave i dunava?asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinamamativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Nema smisla, doista.
Ludaco, opet si se nazdrla otrovnih gljiva ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hehe ne znam vodim spor sa Savom, ali reci koji ima kraći kurac debiligram ili tvoj pastuh iz Mirkovaca?Noor wrote:ma pusti nurku i sve to, reci ti meni šta tvoj šef čačić kaže, ima li šta novo u Upravnom vijeću Hrvatskih voda? hoće ti nać kakvo uhljeb mjesto za VGO sliv drave i dunava?asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinamamativka wrote:A, zašto napadate Asilu?
Nema smisla, doista.
Kermit-
2014-04-17
sto, jesam li izostavio neko slovo?mativka wrote:Pazite što pišete, molim...
2014-04-19
čakširo, koji dio nisi u stanju bila shvatiti?kaja wrote:Bljak... zla vještica opet ceprka po životima i izmišlja.Noor wrote:ma pusti nurku i sve to, reci ti meni šta tvoj šef čačić kaže, ima li šta novo u Upravnom vijeću Hrvatskih voda? hoće ti nać kakvo uhljeb mjesto za VGO sliv drave i dunava?asilovski wrote:Ispuvamo se a i nurka vježba seksualnu dominaciju nad ovim punoglavcima koji misle da su u gaćama Steve Culejamativka wrote:Meni je užasno samo čitati kada su na razinama, doista niskih strasti.asilovski wrote:
Metastaze čardaka baba šalje poruke ovim beskuricama i onda oni krenu sa porukama na koje naravno ne možeš odgovoriti u isto vrijeme a onda se oni nadraže iz neke svoje zloće bog te pita i misle da su trijumfirali u nekoj raspravi. I to iako rasprave nije niti bilo hehe klasika i to godinama
Nema smisla, doista.
Ludaco, opet si se nazdrla otrovnih gljiva ?
jbt, pa i ovakve jednostavne stvari ne ukapiraš...daj idi pesa šetat, veća je korist
Sta manje pričaš o sebi manje ljudima municije das..ko sta i ti mene jebes s Mucem, a nisam tamo u životu bija.asilovski wrote:Ma napale se čim diraš te njihove culeje, mamiće, maje šupe, horvatinčiće boktepita sl šljam zato i stavim ovakve teme. Za njih su oni zapravo sve što su oni htjeli biti arhitep uspjeha e kad kenjam po tome serem im po snovima hehe zato su mi počeli vaditi privatni život, ženu ovo ono dobro ja sam tu bio pre otvoren ali bože moj nije dosadno...kserks_ wrote:kserks_ wrote:Pohvatao sam klanove..dvi tetke i masa betica se tuče oko i za njih..ko biG brother
Gost- Guest
kako bi ovo opisoasilovski wrote:Ma napale se čim diraš te njihove culeje, mamiće, maje šupe, horvatinčiće boktepita sl šljam zato i stavim ovakve teme. Za njih su oni zapravo sve što su oni htjeli biti arhitep uspjeha e kad kenjam po tome serem im po snovima hehe zato su mi počeli vaditi privatni život, ženu ovo ono dobro ja sam tu bio pre otvoren ali bože moj nije dosadno...kserks_ wrote:kserks_ wrote:Pohvatao sam klanove..dvi tetke i masa betica se tuče oko i za njih..ko biG brother
aha - "masta radi svasta"
2014-04-19
Imali bi manu..probleme sa štitnjačomepikur37 wrote:Ako bi iskombinirali noorkino refleksno domoljublje i asilin poriv za kritikom dobili bi kvalitetan proizvod.
Gost- Guest
Page 15 of 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Similar topics
» HDZ-ovac Stevo Culej sramotno izvrijeđao Veljka Kajtazija
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
» HUTI ULAZE U RAT NA STRANI HAMASA? Sprovode opštu mobilizaciju za učešće u sukobu u Gazi
» Stevo skitnica
» Stevo piša po Hrvatima
» stevo popusio za sicu
Page 15 of 22