Velikosrbstvo u praksi
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Velikosrbstvo u praksi
triba se sa bugarima dogovorit.ovo nase zajednicko cedo otelo se totalno kontroli...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
utorkom nismo...samo četvrtkom i petkomvuksadinare wrote:sto nismo sad srbi..Stanojko wrote:Tacno... Isto vazi i za rvate... kako im objasniti da su potomci avara a da se ne uvrede i pomisle da ih zajebavas...RayMabus wrote:Većina Srba ni nezna svoju povijest posebno rani srednji vijek
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Lepo ti kaže Hrvati. Oni iz Zagorja. Vi jeste.vuksadinare wrote:sto nismo sad srbi..Stanojko wrote:Tacno... Isto vazi i za rvate... kako im objasniti da su potomci avara a da se ne uvrede i pomisle da ih zajebavas...RayMabus wrote:Većina Srba ni nezna svoju povijest posebno rani srednji vijek
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
tko to "vi"?dzango wrote:Lepo ti kaže Hrvati. Oni iz Zagorja. Vi jeste.vuksadinare wrote:sto nismo sad srbi..Stanojko wrote:Tacno... Isto vazi i za rvate... kako im objasniti da su potomci avara a da se ne uvrede i pomisle da ih zajebavas...RayMabus wrote:Većina Srba ni nezna svoju povijest posebno rani srednji vijek
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ovi van Zagorja. Vuk je valjda Dalmoš. Poreklom.Noor wrote:tko to "vi"?dzango wrote:Lepo ti kaže Hrvati. Oni iz Zagorja. Vi jeste.vuksadinare wrote:sto nismo sad srbi..Stanojko wrote:Tacno... Isto vazi i za rvate... kako im objasniti da su potomci avara a da se ne uvrede i pomisle da ih zajebavas...RayMabus wrote:Većina Srba ni nezna svoju povijest posebno rani srednji vijek
2014-04-19
Ovo je sad jako ozbiljno , konacno neka ugroza , sad se možemo braniti i boriti protiv toga , konacno
Nego samo da pitam jesam sad i ja Srpkinja ili.. nisam dobro proucila , ili samo vucko ?
Nego samo da pitam jesam sad i ja Srpkinja ili.. nisam dobro proucila , ili samo vucko ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zavisi. Daj neku sliku pa da ocenim.kaja wrote:Ovo je sad jako ozbiljno , konacno neka ugroza , sad se možemo braniti i boriti protiv toga , konacno
2014-04-19
Do pola ili ? Po čemu je to najvidljivije ?dzango wrote:Zavisi. Daj neku sliku pa da ocenim.kaja wrote:Ovo je sad jako ozbiljno , konacno neka ugroza , sad se možemo braniti i boriti protiv toga , konacno
2015-08-15
Naš historičar kaže da su kinezimichaellcmacha wrote:pa ima ih vjerojatno da su došli i prije 6000 godina u kinu, mongoliju i tako to, lako moguće da su i presplavarili onaj beringov prolaz i postali bikovi koji sjede na guzici i seru na usta....Kavran wrote:michaellcmacha wrote:tu neka baba izjavi da su srbi u riđane došli prije 600 godina, a onda ju pupovac sjebe i u svojoj knjizi navede da su srbi organizirano počeli naseljavati hrvatske krajeve tek nešto prije 270 godina
dobro da nisu napisali prije 6000 godina.
izgradili kineski zid zbog nas srba
Nejevog potopa?? Nije Noinog?kofein wrote:...a pazite ovo: :)
Etnolog i novinar Slobodan Filipović kaže da je sve više naučnih dokaza da Stari srpski kalendar beleži vreme od posle Nojevog potopa, koji se dogodio pre oko 8.000 godina.
"U trećem veku se Sektus Julijus Afrikanac proslavio računicom da je Hrist rođen 5.500 godina posle Nojevog potopa. To se očito poklapa sa Starim srpskim kalendarom po kojem smo danas u 7525. godini", rekao je Filipović na konferenciji za novinare u Beogradu.
hahaha...
Idem se samokazniti jer smo nepismeni do neslućenih razmera
Jebo vas kralj tomislav kojimax123 wrote:triba se sa bugarima dogovorit.ovo nase zajednicko cedo otelo se totalno kontroli...
spasio zahariju i celi srpsku rod od simeona
kad vidim glupost moga naroda bolje da ni ne postojimo
Oprosti ako smetam, vidim da samo ti tu pišeš
Mogu ja nešto napisati?
Mogu ja nešto napisati?
2015-08-15
max123 wrote:triba se sa bugarima dogovorit.ovo nase zajednicko cedo otelo se totalno kontroli...
darth_vader-
2014-04-17
Ako na mene misliš smeškaja wrote:Oprosti ako smetam, vidim da samo ti tu pišeš
Mogu ja nešto napisati?
ja nisam tipičan srbin
pa dopuštam demokratiju
kad sam naroljan
sad sam naroljan
dakle smeš
Jesi naroljan ko torba ili samo malo:)čardak efendija wrote:Ako na mene misliš smeškaja wrote:Oprosti ako smetam, vidim da samo ti tu pišeš
Mogu ja nešto napisati?
ja nisam tipičan srbin
pa dopuštam demokratiju
kad sam naroljan
sad sam naroljan
dakle smeš
2015-08-15
Kako ti paše srećokaja wrote:Jesi naroljan ko torba ili samo malo:)čardak efendija wrote:Ako na mene misliš smeškaja wrote:Oprosti ako smetam, vidim da samo ti tu pišeš
Mogu ja nešto napisati?
ja nisam tipičan srbin
pa dopuštam demokratiju
kad sam naroljan
sad sam naroljan
dakle smeš
sve samo da tebe zadovoljim
Dobro, meni bitno da si ti u dobrom raspoloženju :)čardak efendija wrote:Kako ti paše srećokaja wrote:Jesi naroljan ko torba ili samo malo:)čardak efendija wrote:Ako na mene misliš smeškaja wrote:Oprosti ako smetam, vidim da samo ti tu pišeš
Mogu ja nešto napisati?
ja nisam tipičan srbin
pa dopuštam demokratiju
kad sam naroljan
sad sam naroljan
dakle smeš
Da ne pališ sela i one sitne druge radosti
Za ostalo ćemo lako ...
2015-08-15
Sela palimo samo kad smo sigurni da nas ima deset puta višekaja wrote:Dobro, meni bitno da si ti u dobrom raspoloženju :)čardak efendija wrote:Kako ti paše srećokaja wrote:Jesi naroljan ko torba ili samo malo:)čardak efendija wrote:Ako na mene misliš smeškaja wrote:Oprosti ako smetam, vidim da samo ti tu pišeš
Mogu ja nešto napisati?
ja nisam tipičan srbin
pa dopuštam demokratiju
kad sam naroljan
sad sam naroljan
dakle smeš
Da ne pališ sela i one sitne druge radosti
Za ostalo ćemo lako ...
kad je manje od tog omera uvati nas prpa i počnemo da kalkulišemo
Šta si htela da kažeš
malopre si me pitala jel smeš
dakle nisam ja neko mudo da mogu nešto da branim
a i da jesam smeš da kažeš šta
si htela
si htela
Htela sam da te pitam jesi jos uvek Srbin , al shvatam da jesi :)čardak efendija wrote:Šta si htela da kažeš
si htela
2015-08-15
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Radimir Cacic jak je na jeziku no u praksi nije tako..
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
Page 4 of 10