Velikosrbstvo u praksi
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Velikosrbstvo u praksi
postojali su i hrvati muslimanske i pravoslavne vjere, ali u hrvatskim udžbenicima se o tome ne piše....
pitam se zašto.
pa najveći hrvat u povijesti je bio džafer beg kulenović, a nigdje nikad ni riječi o njemu, kao da nije bio hrvat
pitam se zašto.
pa najveći hrvat u povijesti je bio džafer beg kulenović, a nigdje nikad ni riječi o njemu, kao da nije bio hrvat
Guest- Guest
kod nas srba um ne carujevuksadinare wrote:ja sam mislio da zrno uma stanuje kod stanojka...no..
čardak efendija wrote:kod nas srba um ne carujevuksadinare wrote:ja sam mislio da zrno uma stanuje kod stanojka...no..
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. "Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
-„Laž je srpski državni interes.“
-„Laž je u samom biću Srbina“.
-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
caruju LAŽI
2014-04-18
Fala Bogu pa ne lažemo ko Hrvati. Glupo, sebično, iz zlobe i sitnog vlastitog interesa.lobo1 wrote:čardak efendija wrote:kod nas srba um ne carujevuksadinare wrote:ja sam mislio da zrno uma stanuje kod stanojka...no..
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. "Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
Kada će nepismeni idioti shvatiti da je ovo pohvala Srba. Ili sistne duše jednostavno ne mogu da pojme tu širinu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
lobo1 wrote:čardak efendija wrote:kod nas srba um ne carujevuksadinare wrote:ja sam mislio da zrno uma stanuje kod stanojka...no..
caruju LAŽI
ne može nam niko ništa jači smo od sudbine
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
bora-corba wrote:lobo1 wrote:čardak efendija wrote:kod nas srba um ne carujevuksadinare wrote:ja sam mislio da zrno uma stanuje kod stanojka...no..
caruju LAŽI
ne može nam niko ništa jači smo od sudbine
jeste bre , posebnu jakost i junaštvo imate, kad se radi o ubojstvu civila.
1991. Banovinom su tekli potoci krvi: Petrinja, Kostajnica, Baćin, Glina, Topusko, Kukuruzari, Majur, Kozibrod, Hrvatska Dubica, Maja, Skela, Hrvatski Čuntić, Kraljevčani, Novo Selo Glinsko, Joševica, Kostrići…beskrajan je popis mjesta stotina zločina koje su Srbi počinili južno od rijeke Kupe.
2014-04-18
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Radimir Cacic jak je na jeziku no u praksi nije tako..
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
Page 10 of 10