Velikosrbstvo u praksi
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Velikosrbstvo u praksi
Jeste...al on je izuzetak (ko i JJ). Nego, pitanje za tebe kojote, jel bacas na Jao Minga ili imas okrugle oci?vuksadinare wrote:b.t.w..kosoke oci je imao i onaj nedavno preminuli glumac misirac...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
slobo je imao kose oci...Stanojko wrote:Jeste...al on je izuzetak (ko i JJ). Nego, pitanje za tebe kojote, jel bacas na Jao Minga ili imas okrugle oci?vuksadinare wrote:b.t.w..kosoke oci je imao i onaj nedavno preminuli glumac misirac...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije valjda da ga baca na Jao Minga? Bože sačuvaj.Stanojko wrote:Jeste...al on je izuzetak (ko i JJ). Nego, pitanje za tebe kojote, jel bacas na Jao Minga ili imas okrugle oci?vuksadinare wrote:b.t.w..kosoke oci je imao i onaj nedavno preminuli glumac misirac...
Ne bas... On je imao prasecu glavu...vuksadinare wrote:slobo je imao kose oci...Stanojko wrote:Jeste...al on je izuzetak (ko i JJ). Nego, pitanje za tebe kojote, jel bacas na Jao Minga ili imas okrugle oci?vuksadinare wrote:b.t.w..kosoke oci je imao i onaj nedavno preminuli glumac misirac...
Ne odgovori mi na pitanje... Gde je zapelo? :)vuksadinare wrote:đaba krecia stanojko...
sta bre?Stanojko wrote:Ne odgovori mi na pitanje... Gde je zapelo? :)vuksadinare wrote:đaba krecia stanojko...
2015-09-08
Jel licis na Brus Lija ili na Dadu Prsu!?vuksadinare wrote:sta bre?Stanojko wrote:Ne odgovori mi na pitanje... Gde je zapelo? :)vuksadinare wrote:đaba krecia stanojko...
covece rek'o sam ti na kog slicim..Stanojko wrote:Jel licis na Brus Lija ili na Dadu Prsu!?vuksadinare wrote:sta bre?Stanojko wrote:Ne odgovori mi na pitanje... Gde je zapelo? :)vuksadinare wrote:đaba krecia stanojko...
2015-09-08
Sodoma i Gomora tamo.vuksadinare wrote:....ja bacam na stiv mekvina..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Brate srbine! Padni mi na grudi!vuksadinare wrote:covece rek'o sam ti na kog slicim..Stanojko wrote:Jel licis na Brus Lija ili na Dadu Prsu!?vuksadinare wrote:sta bre?Stanojko wrote:Ne odgovori mi na pitanje... Gde je zapelo? :)vuksadinare wrote:đaba krecia stanojko...
pa da dobijem vaske...Stanojko wrote:Brate srbine! Padni mi na grudi!vuksadinare wrote:covece rek'o sam ti na kog slicim..Stanojko wrote:Jel licis na Brus Lija ili na Dadu Prsu!?vuksadinare wrote:sta bre?Stanojko wrote:
Ne odgovori mi na pitanje... Gde je zapelo? :)
2015-09-08
Ma jebes vaske, vazno da si se deklarisao!vuksadinare wrote:pa da dobijem vaske...Stanojko wrote:Brate srbine! Padni mi na grudi!vuksadinare wrote:covece rek'o sam ti na kog slicim..Stanojko wrote:Jel licis na Brus Lija ili na Dadu Prsu!?vuksadinare wrote:
sta bre?
stane glumi Modnog mačka, ili što?!
Procjenjuje mušku ljepotu...tststst, stane, stane..
2014-04-12
Sele, na koju od ove dve ti vise licis (zamisli da si crnka)?maggie13 wrote:stane glumi Modnog mačka, ili što?!
razočarao me..ništa od machizma...ostaje im džani za uzdanicu, ako ne izda..Roy_Bean wrote:latentni...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nema sad izvlačenja, kad si uhvaćen...inače, ni na jednuStanojko wrote:Sele, na koju od ove dve ti vise licis (zamisli da si crnka)?maggie13 wrote:stane glumi Modnog mačka, ili što?!
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ma pusti te fore, ozbiljno te pitam. Dakle, ne na koga licis, vec na koga VISE licis? :)maggie13 wrote:nema sad izvlačenja, kad si uhvaćen...inače, ni na jednuStanojko wrote:Sele, na koju od ove dve ti vise licis (zamisli da si crnka)?maggie13 wrote:stane glumi Modnog mačka, ili što?!
Ni na jednu..ni na kosooku, ni na horse face..
2014-04-12
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Radimir Cacic jak je na jeziku no u praksi nije tako..
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
Page 8 of 10