Velikosrbstvo u praksi
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Velikosrbstvo u praksi
Njet, to je već Stanojko objašnjaval. Svi su Avari, ali koji dokaz nudi?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
..e budale..dzango wrote:Slavsku ikonu na tavanu. Isto kao i Balije.Stanojko wrote:Moje staro pitanje... Sta sledece osobe imaju zajednicko:dzango wrote:Po njušci?Stanojko wrote:Istina. I meni je neprijatno sto su ovi danasnji "bosnjaci" srbi. Bez zezanja. Ja bih najvise voleo da su turci, arapi, kurci-palci, bilo sta drugo... Inace sto se danasnjih rvata tice, oni se dele na dve grupe - oni "originalniji" koji vuku poreklo od avara i pokrsteni srbi. Nagradno pitanje za sve je - POGODITE KAKO IH RAZLIKUJEMO?dzango wrote:
Ne odgovara ni nama da su Dalmatinci Srbi. Ali ne mo\e[ protiv istine. I Ovi bosanski Turci su Srbi. Ma koliko musavi bili.
Tito, Tudjman, Mesić, Šeks, Manolić, Tomac, Bobetko, Vrhovec, Granić, Zvonimir Boban, Rađa, Ivanišević, Niko Kovač, Novosel, Červar, Ćiro Blažević, Anzulović, Slavko Cvitković, Božo Sušec, Latin, Houra, Stublić, Dujmović, Gobac,Oliver Dragojević, Kesovija, Mišo (Mate?) Kovač, Dvornikovi, Relja Bašić, Knezović, Gregurević, Fabijan Šovagović, Nela Eržišnik, komplet ekipa Smogovaca i hrvatski deo serije „Kuda idu divlje svinje“...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa prosto bode OCI!Eva_ wrote:Njet, to je već Stanojko objašnjaval. Svi su Avari, ali koji dokaz nudi?
Po očima? Kako? Nauči me!Stanojko wrote:Pa prosto bode OCI!Eva_ wrote:Njet, to je već Stanojko objašnjaval. Svi su Avari, ali koji dokaz nudi?
2017-03-21
ja sam mislio da zrno uma stanuje kod stanojka...no..
2015-09-08
Miris? Po mirisu loja ih osjete.Fénix wrote:To se ne treba ni govoriti, dovoljno je koristiti oči da se toliko očita razlika vidi. Isto kao kad dođeš u Kiseljak i druga mjesta srednje Bosne gdje žive Hrvati i muslići skupa, pa vidiš kako u jednom mjestu prepunom Hrvata kad dođu 3 lika na prvu 'ista', ali tamošnji Hrvati na prvu svi upiru oči u njih i ne vide Hrvate već poture. Kakva su to osjetila, a?mutava baštarda wrote:Gde si bre brate Srbine...
Zanimljivo kako Srbima odgovara da su Hrvati Srbi, a Hrvatima obrnuto baš i ne...
Vjerojatno ni Srbima ne bi bilo drago da netko kaže da su Turci ili Cigani Srbi
2017-03-21
...muslici u bosni su inace najvise svjetlokosi..
2015-09-08
Eva_ wrote:Po očima? Kako? Nauči me!Stanojko wrote:Pa prosto bode OCI!Eva_ wrote:Njet, to je već Stanojko objašnjaval. Svi su Avari, ali koji dokaz nudi?
Itd, itd.... I rest my case...
Srbi kao Hasanče.vuksadinare wrote:...muslici u bosni su inace najvise svjetlokosi..
2017-03-21
ne srbi su totalka mahom 90% crni...mozem,o i primjere dati..crnji i od turcina..Eva_ wrote:Srbi kao Hasanče.vuksadinare wrote:...muslici u bosni su inace najvise svjetlokosi..
2015-09-08
Ne kužim, kaj je njima zajedničko? Svi su m. rodaStanojko wrote:Eva_ wrote:Po očima? Kako? Nauči me!Stanojko wrote:Pa prosto bode OCI!Eva_ wrote:Njet, to je već Stanojko objašnjaval. Svi su Avari, ali koji dokaz nudi?
2017-03-21
gle glupog stanojka...ovaj iznad roberta kovaca je glumac đorđe rapajić srbin..tssss...ahahahahah
2015-09-08
U majku im avarsku, vidi stvarno.Stanojko wrote:Eva_ wrote:Po očima? Kako? Nauči me!Stanojko wrote:Pa prosto bode OCI!Eva_ wrote:Njet, to je već Stanojko objašnjaval. Svi su Avari, ali koji dokaz nudi?
Ah, nista kao argumentovana rasprava... Dobro de, sta ste se uzjebali? Kosooki pa sta? Jaka stvar...vuksadinare wrote:ne srbi su totalka mahom 90% crni...mozem,o i primjere dati..crnji i od turcina..Eva_ wrote:Srbi kao Hasanče.vuksadinare wrote:...muslici u bosni su inace najvise svjetlokosi..
Svi Srbi koje ja poznajem su plavokosi i sa svjetlim očima, kao Rusi.vuksadinare wrote:ne srbi su totalka mahom 90% crni...mozem,o i primjere dati..crnji i od turcina..Eva_ wrote:Srbi kao Hasanče.vuksadinare wrote:...muslici u bosni su inace najvise svjetlokosi..
2017-03-21
pa hoces argumente..stavi vuka draskovica,vulina,dacica,cedu jovanovica..ima ih brdoStanojko wrote:Ah, nista kao argumentovana rasprava... Dobro de, sta ste se uzjebali? Kosooki pa sta? Jaka stvar...vuksadinare wrote:ne srbi su totalka mahom 90% crni...mozem,o i primjere dati..crnji i od turcina..Eva_ wrote:Srbi kao Hasanče.vuksadinare wrote:...muslici u bosni su inace najvise svjetlokosi..
2015-09-08
Kuzis, kuzis...al nema veze...Eva_ wrote:Ne kužim, kaj je njima zajedničko? Svi su m. rodaStanojko wrote:Eva_ wrote:Po očima? Kako? Nauči me!Stanojko wrote:Pa prosto bode OCI!Eva_ wrote:Njet, to je već Stanojko objašnjaval. Svi su Avari, ali koji dokaz nudi?
Eva_ wrote:Svi Srbi koje ja poznajem su plavokosi i sa svjetlim očima, kao Rusi.vuksadinare wrote:ne srbi su totalka mahom 90% crni...mozem,o i primjere dati..crnji i od turcina..Eva_ wrote:Srbi kao Hasanče.vuksadinare wrote:...muslici u bosni su inace najvise svjetlokosi..
2015-09-08
b.t.w..kosoke oci je imao i onaj nedavno preminuli glumac misirac...
2015-09-08
Jeste...al on je izuzetak (ko i JJ). Nego, pitanje za tebe kojote, jel bacas na Jao Minga ili imas okrugle oci?vuksadinare wrote:b.t.w..kosoke oci je imao i onaj nedavno preminuli glumac misirac...
Similar topics
» Radimir Cacic jak je na jeziku no u praksi nije tako..
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
Page 7 of 10