Predstava za kmetove napad na dvorac
Page 5 of 14
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Re: Predstava za kmetove napad na dvorac
vuksadinare wrote:pa ona je kotirala kao najveci ljubimac ivice među djecom..bila je jaca i od matere kako svjedoci tvrde...jedini jaci od nje stos e tcie utjecaja u obitelji je bio todin stari...koji je u biti i bio glavni savjetodavac tode..Eva_ wrote:Ja znam da je ona dizala tatin helikopter kad ni mogla njega dobit na mobile, ljeti na obali, pa ga tražila uz pomoć tatina pilota.vuksadinare wrote:ti to nisi znal..cak ti je pisalo o tome u nacionalu jos za pukanica kako je hrvoje balent od obicnog zastitara sokola napravio ogromnim koracima karijeru u agrokoru...a i moj jedan frend je tad radio kao zastitar kad s etaj prvi konzum u vukovarskoj otvorio..ante todoric ej bio sef tog konzuma...kic wrote:
stvarno baba
Ma kakvi, starog didu nitko nije obadao. Ne znam kako je bilo prije dok je bio u snazi.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
cuj naucili su jos za vrijeme todinog oca na luksuz irasipnistvo zato ej i stari toda zavrsio u buksi sto nije iamo mjere i razbahatio se toliko misleci da mu ni tito nista ne moze..Sabina Spielrein wrote:Eva_ wrote:Svi se provodili, trošili, a to da su naftu crpili još bi i danas hodalo. Svi veliki stručnjaci a nisu znali di je dno.Sabina Spielrein wrote:vuksadinare wrote:ma ne bil mi je od frenda kolega portir...kaze simpa covjek..dok nije zapeo za oko ivi...onda je mislio da je boga za bradu uhvatio...ali kasnije mu s ezalili ka'k mu je zlo kad uz nju mora leci..em debela..em zapovijeda...em je mora slusati a sad jos zbog nje u bajbuk mora ici..Eva_ wrote:
Zakaj te brine? Kaj ti se on sviđa?
Ne baš zbog nje
Ona je trošila cca 50 000 e mjesečno s korporativne tatine kartice, međutim je on taj koji je mažnjavao preko nabave i najbogatiji je od mlađe generacije.
Žena možda nije apetitlih, ali mislim da su njegove preferencije te zbog kojih mu je teško bilo leći s njom.
Trebala je ići na psihoterapiju, kompleksi su joj vladali životom. Skoro svima njima.
Tu želju za dokazivanjem koja je dosegla posebnu malicioznost, potreba da ju se hvali i ulaguje u svakom momentu, nikakva količina novca ne može zamijeniti. Ta bi trošila 500 000 000 mjesečno i ne bi stala, da je mogla.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bio je boss kao i ivica u svoje vrijeme drmao je agrokombinatom imao veza od portira do tita...mracio lovu dok je islo..na racun njegovih veza toda junior je gradio karijeruSabina Spielrein wrote:vuksadinare wrote:pa ona je kotirala kao najveci ljubimac ivice među djecom..bila je jaca i od matere kako svjedoci tvrde...jedini jaci od nje stos e tcie utjecaja u obitelji je bio todin stari...koji je u biti i bio glavni savjetodavac tode..Eva_ wrote:Ja znam da je ona dizala tatin helikopter kad ni mogla njega dobit na mobile, ljeti na obali, pa ga tražila uz pomoć tatina pilota.vuksadinare wrote:ti to nisi znal..cak ti je pisalo o tome u nacionalu jos za pukanica kako je hrvoje balent od obicnog zastitara sokola napravio ogromnim koracima karijeru u agrokoru...a i moj jedan frend je tad radio kao zastitar kad s etaj prvi konzum u vukovarskoj otvorio..ante todoric ej bio sef tog konzuma...kic wrote:
stvarno baba
Ma kakvi, starog didu nitko nije obadao. Ne znam kako je bilo prije dok je bio u snazi.
2015-09-08
Nikakve psihoterapije i liječnja, ili ne daj Bože zatvor. Samo ju poslat na kasu u Konzum i ostavit stančić koji je naslijedila od mame. Pa ti živi.Sabina Spielrein wrote:Eva_ wrote:Svi se provodili, trošili, a to da su naftu crpili još bi i danas hodalo. Svi veliki stručnjaci a nisu znali di je dno.Sabina Spielrein wrote:vuksadinare wrote:ma ne bil mi je od frenda kolega portir...kaze simpa covjek..dok nije zapeo za oko ivi...onda je mislio da je boga za bradu uhvatio...ali kasnije mu s ezalili ka'k mu je zlo kad uz nju mora leci..em debela..em zapovijeda...em je mora slusati a sad jos zbog nje u bajbuk mora ici..Eva_ wrote:
Zakaj te brine? Kaj ti se on sviđa?
Ne baš zbog nje
Ona je trošila cca 50 000 e mjesečno s korporativne tatine kartice, međutim je on taj koji je mažnjavao preko nabave i najbogatiji je od mlađe generacije.
Žena možda nije apetitlih, ali mislim da su njegove preferencije te zbog kojih mu je teško bilo leći s njom.
Trebala je ići na psihoterapiju, kompleksi su joj vladali životom. Skoro svima njima.
Tu želju za dokazivanjem koja je dosegla posebnu malicioznost, potreba da ju se hvali i ulaguje u svakom momentu, nikakva količina novca ne može zamijeniti. Ta bi trošila 500 000 000 mjesečno i ne bi stala, da je mogla.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pa jebote u vrijeme tode starijeg dok ej bio generalni direktor agrokombinata agrokombinat je bio najveci opskrbljivac hranom i prehrambenim proizvodima jna..onda znas koliko ej sati i koliko mu ej stari imao veza i uticaja..no jbg kad je uvukao previse ljudi u svoje mutljevine i kad je presao granicu dokle je smio ici..pao je..
2015-09-08
Stari je udbaš, nije to tajna. Ali, i udba je imala kodeks i neki limit, pa je stari, kad je pretjerao, pošumljavao Goli ili tucao kamen di je već trebalo.vuksadinare wrote:pa jebote u vrijeme tode starijeg dok ej bio generalni direktor agrokombinata agrokombinat je bio najveci opskrbljivac hranom i prehrambenim proizvodima jna..onda znas koliko ej sati i koliko mu ej stari imao veza i uticaja..no jbg kad je uvukao previse ljudi u svoje mutljevine i kad je presao granicu dokle je smio ici..pao je..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
..ne..nego stari se razmahal doslovce je shvatio da je u ravni sa najmocnijim ljudima tada juge...poceo se kaciti sa stevom krajacicem i jso nekim glavonjama odnosno ne akciti nego mu nije bilo dovoljno ovo sto je bio pa je htio jos i politicke moci a to ne ide...i onda kako to biva..idemo mu malo proceprkati po poslovima i papirima..i onda je bilo ende..no stari mu nije gulio krumpire u zatvoru..imao je on podobar pansion cisto zato sto je isto znao neke stvari o drugima..tako je i odrzao neke veze...izasao je za dvije,tri godine bukse a bio je souđen cini mi s ena deset..Eva_ wrote:Stari je udbaš, nije to tajna. Ali, i udba je imala kodeks i neki limit, pa je stari, kad je pretjerao, pošumljavao Goli ili tucao kamen di je već trebalo.vuksadinare wrote:pa jebote u vrijeme tode starijeg dok ej bio generalni direktor agrokombinata agrokombinat je bio najveci opskrbljivac hranom i prehrambenim proizvodima jna..onda znas koliko ej sati i koliko mu ej stari imao veza i uticaja..no jbg kad je uvukao previse ljudi u svoje mutljevine i kad je presao granicu dokle je smio ici..pao je..
2015-09-08
Eva_ wrote:Stari je udbaš, nije to tajna. Ali, i udba je imala kodeks i neki limit, pa je stari, kad je pretjerao, pošumljavao Goli ili tucao kamen di je već trebalo.vuksadinare wrote:pa jebote u vrijeme tode starijeg dok ej bio generalni direktor agrokombinata agrokombinat je bio najveci opskrbljivac hranom i prehrambenim proizvodima jna..onda znas koliko ej sati i koliko mu ej stari imao veza i uticaja..no jbg kad je uvukao previse ljudi u svoje mutljevine i kad je presao granicu dokle je smio ici..pao je..
baš .. sjekirom glave cijepali i ubijali devetgodišnjakine. nabijem te na kurac.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
marcellus wrote:Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep
kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...
todorić si je sam kriv. i iskreno tko mu jebe mater. politička elita ga stvorila i hranila novcem po potrebi, elita će mu i jebati mater kako bi sebe očistila od istočnog grijeha. a to se u naravi stvari svodi na uvjetno guljenje krumpira par mjeseci, možda godinu ili dvije. uvjetno dakle. svi će oni proći lišo.
što se tiče prehrambene proizvodnje, ako država ovisi o takvom tipu onda nek ide u tri pizde materine i država i svi.
2017-10-12
Inače koji luđački čardak je ova država. Idemo redom.
Dakle 15godina porezna niti nikoja državna institucija nije zavrila u Todorićeve firme. Nitko. Sa druge strane institucije države bi zatvarali restorane radi par kuna viška/manjka a Gazdu nitko nije smio pogledati od straha, .. tu je bilo svega
Gazda nakon X godina upadne u probleme. Umjesto da se pusti gazdu "nevidljivoj ruci" i "zakonima tržišta", Gazdin glavni direktor iz financija, Marić lažira bilancu da bi dobio kredite i šta već.
na kraju kada se sve to otkrije Marić je "najpopularniji ministar Čardaka".
A onda čardak provodi nacionalizaciju agrokora, protivno svim zakonima logike, etike, i ekonomije. Agrokor je trebalo prepustit "nevidljivoj ruci" odnosno Rusima ili kome već, a čardak Nacionalizira Todorića(a time i njegove dugove koje ćemo mi plaćati za par godina)
Todorić se buni protiv nacionalizacije, jer govori da loše utječe na firmu, naravno, kada je Čardak ičim pošteno upravljao.. izgleda da su gori i od Todorića u razjebavanju, i sada iz čista mira hapse sve oko agrokora :D dno
država dno, čardak dno, horvatinčić, todorić, mamić, HDZ , slučajna država=čardak
Dakle 15godina porezna niti nikoja državna institucija nije zavrila u Todorićeve firme. Nitko. Sa druge strane institucije države bi zatvarali restorane radi par kuna viška/manjka a Gazdu nitko nije smio pogledati od straha, .. tu je bilo svega
Gazda nakon X godina upadne u probleme. Umjesto da se pusti gazdu "nevidljivoj ruci" i "zakonima tržišta", Gazdin glavni direktor iz financija, Marić lažira bilancu da bi dobio kredite i šta već.
na kraju kada se sve to otkrije Marić je "najpopularniji ministar Čardaka".
A onda čardak provodi nacionalizaciju agrokora, protivno svim zakonima logike, etike, i ekonomije. Agrokor je trebalo prepustit "nevidljivoj ruci" odnosno Rusima ili kome već, a čardak Nacionalizira Todorića(a time i njegove dugove koje ćemo mi plaćati za par godina)
Todorić se buni protiv nacionalizacije, jer govori da loše utječe na firmu, naravno, kada je Čardak ičim pošteno upravljao.. izgleda da su gori i od Todorića u razjebavanju, i sada iz čista mira hapse sve oko agrokora :D dno
država dno, čardak dno, horvatinčić, todorić, mamić, HDZ , slučajna država=čardak
Guest- Guest
e da, Marić i Plenković i Dalićka koji su uperili sve snage za spasiti gazdu, sada hapse ekipu oko njega..
i zamisli kakva je ljiga taj Marić.. Otac Todorić ga je napravio, ohranio, dao mu najjbolje plaćenu poziciju u državu, imao je mjesečnu plaću što vukusadinare treba dvi godine rada, da bi isti taj Marić u znak zahvale počeo hapsiti i razjebavati očevu firmu, samo da spasi svoju guzicu , bez obzira što ga je ova ruka othranila..
aj ti neka ti neki HDZova bude tako prijatelj u životu, vidiš kada rođenog oca prodaje za šaku dolara, šta bi tek napravili sa državom ili vama.. vi im vrijedite kao iritantni komarac na zidu
i zamisli kakva je ljiga taj Marić.. Otac Todorić ga je napravio, ohranio, dao mu najjbolje plaćenu poziciju u državu, imao je mjesečnu plaću što vukusadinare treba dvi godine rada, da bi isti taj Marić u znak zahvale počeo hapsiti i razjebavati očevu firmu, samo da spasi svoju guzicu , bez obzira što ga je ova ruka othranila..
aj ti neka ti neki HDZova bude tako prijatelj u životu, vidiš kada rođenog oca prodaje za šaku dolara, šta bi tek napravili sa državom ili vama.. vi im vrijedite kao iritantni komarac na zidu
Guest- Guest
Žrtva dame ( Todorić ) za lovca ( Horvatinčić ) u čardakovoj partiji šaha kontra duševnog stanja kmetova.
Ahhahaha - službene vlasti nas JEBU u zdrav mozak - tko još uopće može biti toliko naivan da vjeruje u trenutna događanja i PODMETANJA - ( nama običnoj raji ) -------- " ONI " stvarno misle da smo mi sitnokljuni totalne BUDALE - NABIJEM IH !!
Pljuc !!
Pljuc !!
Guest- Guest
Kavran wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
ma hapse moj kurac, mislim hapse al to je show za javnost toda je ionako u londonu i mogu mu stavit soli na rep
kog boli kurac za todu? Problem je što agrokor ima ove godine rekordne gubitke pod državnom upravom... dakle ostali smo bez prehrambene industrije i maloprodaje, ali boli kmetove kurac glavno da se ide vilama na drakulin dvorac...
todorić si je sam kriv. i iskreno tko mu jebe mater. politička elita ga stvorila i hranila novcem po potrebi, elita će mu i jebati mater kako bi sebe očistila od istočnog grijeha. a to se u naravi stvari svodi na uvjetno guljenje krumpira par mjeseci, možda godinu ili dvije. uvjetno dakle. svi će oni proći lišo.
što se tiče prehrambene proizvodnje, ako država ovisi o takvom tipu onda nek ide u tri pizde materine i država i svi.
danska i nizozemska žive od prehrambene industrije, dobrim dijelom uz banke i švicarska, samo oni nisu dovoljno iskomplesirani da bi to potcjenjivali. Od čega da živimo, brodogradnje? Kinezi to rade za petinu novca kolko nas košta brod napravit. High tech industrije? Sela u Kini za koja nikad nisi čuo imaju više kvalitetnih inženjera. Banaka? Kapital izbjegava hrvatsku kao kugu
Mi imamo samo preduvjete za prehrambenu industriju i turizam i ništa drugo.
glec...maric je zapravo ispao najpametniji..od svih njih svjesno je shvatio da u agrokoru skoro kruha nece biti...pa je iskoristio priliku na upit tate tode tko hoce biti u vladi u njegovo ime..i on se javio evo malo da rekonstruiramo taj dogačajPinochet wrote: e da, Marić i Plenković i Dalićka koji su uperili sve snage za spasiti gazdu, sada hapse ekipu oko njega..
Brifing u agrokoru..tko ce zastupat agrokor u vladi
Ivica:Tko od vas prisutnih zeli biti moja ruka u Oreskovicevoj vladi?
Iva:Joj tata ja ne bih kad bum onda imala vremena za manikiranje noznih prstiju?
Ivica:Dalje..ti Hrvoje?
Hrvoje Balent:'Joj punac pa ni Agrokor valjda u takvom kurc..pardon polozaju da sad moram sa konja na magarca...ne bi ja ja bi ostao uz Ivu znate sigurniji sam uz nju'
Ivica:'Ma Hrvoje kompanija nikad bolje nije stajala..ok..ne trebas ici u Vladu...ti sine Ante'
Ante:'Joj tata pa znas da jos ucim zanat a od kog cu nauciti bolje nego kad sam uz svog tatu majstora'
Ivica:'Ok sine ne moras jos moras ponesrto nauciti..nego tko mi ostade..aha ti sin..kh..kh..kolega Zdravko bili vi u Vladu...'
Zdravko:'Svakako...sve za kompaniju sve za tat..kh kh..vas sefe...mada mi je doista tesko vas napustiti a jos moram ici tamo u neku birokraciju,na manju placu..a kompanija nikad bolje stajala(podrugljiv smijesak ali da tata ne vidi)...kad moram ici'?
Ivicas:'Sin..kh..kh kolega Zdravko ne moras zuriti..ima jos vremena..'
Zdravko:'Bolje da ja pozurim dok jos ima vremena..'
2015-09-08
marcellus wrote:Kavran wrote:marcellus wrote:Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
danska i nizozemska žive od prehrambene industrije, dobrim dijelom uz banke i švicarska, samo oni nisu dovoljno iskomplesirani da bi to potcjenjivali. Od čega da živimo, brodogradnje? Kinezi to rade za petinu novca kolko nas košta brod napravit. High tech industrije? Sela u Kini za koja nikad nisi čuo imaju više kvalitetnih inženjera. Banaka? Kapital izbjegava hrvatsku kao kugu
Mi imamo samo preduvjete za prehrambenu industriju i turizam i ništa drugo.
ode todo, doći će todo the second. nema tragedije.
2017-10-12
vuksadinare wrote:glec...maric je zapravo ispao najpametniji..od svih njih svjesno je shvatio da u agrokoru skoro kruha nece biti...pa je iskoristio priliku na upit tate tode tko hoce biti u vladi u njegovo ime..i on se javio evo malo da rekonstruiramo taj dogačajPinochet wrote: e da, Marić i Plenković i Dalićka koji su uperili sve snage za spasiti gazdu, sada hapse ekipu oko njega..
Brifing u agrokoru..tko ce zastupat agrokor u vladi
Ivica:Tko od vas prisutnih zeli biti moja ruka u Oreskovicevoj vladi?
Iva:Joj tata ja ne bih kad bum onda imala vremena za manikiranje noznih prstiju?
Ivica:Dalje..ti Hrvoje?
Hrvoje Balent:'Joj punac pa ni Agrokor valjda u takvom kurc..pardon polozaju da sad moram sa konja na magarca...ne bi ja ja bi ostao uz Ivu znate sigurniji sam uz nju'
Ivica:'Ma Hrvoje kompanija nikad bolje nije stajala..ok..ne trebas ici u Vladu...ti sine Ante'
Ante:'Joj tata pa znas da jos ucim zanat a od kog cu nauciti bolje nego kad sam uz svog tatu majstora'
Ivica:'Ok sine ne moras jos moras ponesrto nauciti..nego tko mi ostade..aha ti sin..kh..kh..kolega Zdravko bili vi u Vladu...'
Zdravko:'Svakako...sve za kompaniju sve za tat..kh kh..vas sefe...mada mi je doista tesko vas napustiti a jos moram ici tamo u neku birokraciju,na manju placu..a kompanija nikad bolje stajala(podrugljiv smijesak ali da tata ne vidi)...kad moram ici'?
Ivicas:'Sin..kh..kh kolega Zdravko ne moras zuriti..ima jos vremena..'
Zdravko:'Bolje da ja pozurim dok jos ima vremena..'
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
auuuuuu,koja kovana ograda..samo ovo sto se vidi je vec 5000-6000 ojrova..Eva_ wrote:Tko je prvi ispred ograde?
Guest- Guest
Redderu..misle oni to vec 27 godina,no dug je put Spoznaje od Guzice do glave...redder4 wrote:Ahhahaha - službene vlasti nas JEBU u zdrav mozak - tko još uopće može biti toliko naivan da vjeruje u trenutna događanja i PODMETANJA - ( nama običnoj raji ) -------- " ONI " stvarno misle da smo mi sitnokljuni totalne BUDALE - NABIJEM IH !!
Pljuc !!
Guest- Guest
u globalu to ti je to, mindset prosječnog Hrvata ima ih i na ovom forumu masa, ala Atila...marcellus wrote:Stanojko wrote:A sto hapse Todorica? :)
Gost- Guest
Page 5 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
Page 5 of 14