Predstava za kmetove napad na dvorac
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Predstava za kmetove napad na dvorac
ukratko prava sranja dolaze, a pedro će svakako visit, samo ceh će platit rh i za to nipošto nije kriv todorić, nije on donio lex kurčinu.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ako pedro prije toga ne digne vjetar u petemarcellus wrote:ukratko prava sranja dolaze, a pedro će svakako visit, samo ceh će platit rh i za to nipošto nije kriv todorić, nije on donio lex kurčinu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
opet vi kmetovimarcellus wrote:ukratko prava sranja dolaze, a pedro će svakako visit, samo ceh će platit rh
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
vuksadinare wrote:ako pedro prije toga ne digne vjetar u petemarcellus wrote:ukratko prava sranja dolaze, a pedro će svakako visit, samo ceh će platit rh i za to nipošto nije kriv todorić, nije on donio lex kurčinu.
svejedno, meni ni iz džepa ni u džep
..i opwet se vracam na komentar od nekidan na direktnom jednog bivseg hdz-ovca 'jedna od tri najgore stvari sto se dogodilo hdz-u je izbor plenkovica za sefa tom covjeku uopce nije bilo mjesto u hdz-u'..no za to se treba obratiti vasi i seksu..narocito vasi koji ga je predlozio jer je pao na prvu ucjenu brisela ako ne bude izabran umjereniji politicar na celo hdz-a hdz ce iskljuciti iz demokrscanske opcije u eu parlamentu a samim time i gubi stranka dobru lovu koju dobija kao clan najvece grupacije u eu parlamentu
2015-09-08
To se može dogoditi jedino u banana državici kao što je HR, da ministar financija bude ljigavac i lopov koji je držal lojtre dok se država pelješila.vuksadinare wrote:..on je sef ovima sto istrazuju..Eva_ wrote:Kad će Marića uhapsit?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ovdje su veća davanja iz plaće:)kic wrote:
ajmo se priključit Austriji, kog mi glumimo više..
2017-03-21
Gdje su oni pacovi sa drugih tema tre, kavurna, čardak pedofilija i sl?????
Kermit-
2014-04-17
Kmeči cijeli dan, liže rane nakon što je shvatio da vitez kancelar Plenki poduzeo državnički potez ravan prelasku Rubikona, može samo sijati gnoj i negativizam hrvatska napreduje svakim danom, pa vidi samo vozni park po gradovima, osim toga ako mu se ne sviđa neka seli i tamo cvilibora-corba wrote:opet vi kmetovimarcellus wrote:ukratko prava sranja dolaze, a pedro će svakako visit, samo ceh će platit rh
Kermit-
2014-04-17
..jebiga nije znao da ce ispast ovako.. ..no on je bio malo mudriji od rodbine...zbrisao je prije nego sto brod potpuno potone..Eva_ wrote:To se može dogoditi jedino u banana državici kao što je HR, da ministar financija bude ljigavac i lopov koji je držal lojtre dok se država pelješila.vuksadinare wrote:..on je sef ovima sto istrazuju..Eva_ wrote:Kad će Marića uhapsit?
2015-09-08
Pa za imati neovisnost, mislim da niti jedna cijena ni previsoka.
2017-03-21
Broji li netko još ove cammeo uloge organa vlasti i pravde? Ovo je odavno postalo dosadno i prozirno. Stvari ostaju iste ili postaju samo još gore.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-tko-je-dojavio-o-pretresima-i-uhicenjima-rtl-u-n1-i-jutarnjem-listu-1077915/
Guest- Guest
On je došao u Vladu samo da Todorića spasi. To mu je sva zadaća bila. Zakon o faktoringu je progurao i dao Agrokoru još godinu dana života. No, karcinom je metastaziral. Ni konziliju mu nemre pomoć više.vuksadinare wrote:..jebiga nije znao da ce ispast ovako.. ..no on je bio malo mudriji od rodbine...zbrisao je prije nego sto brod potpuno potone..Eva_ wrote:To se može dogoditi jedino u banana državici kao što je HR, da ministar financija bude ljigavac i lopov koji je držal lojtre dok se država pelješila.vuksadinare wrote:..on je sef ovima sto istrazuju..Eva_ wrote:Kad će Marića uhapsit?
2017-03-21
...jebiga da niej pokusao stalno bi ga kopkalo..ovako se moze tjesiti..Eva_ wrote:On je došao u Vladu samo da Todorića spasi. To mu je sva zadaća bila. Zakon o faktoringu je progurao i dao Agrokoru još godinu dana života. No, karcinom je metastaziral. Ni konziliju mu nemre pomoć više.vuksadinare wrote:..jebiga nije znao da ce ispast ovako.. ..no on je bio malo mudriji od rodbine...zbrisao je prije nego sto brod potpuno potone..Eva_ wrote:To se može dogoditi jedino u banana državici kao što je HR, da ministar financija bude ljigavac i lopov koji je držal lojtre dok se država pelješila.vuksadinare wrote:..on je sef ovima sto istrazuju..Eva_ wrote:Kad će Marića uhapsit?
2015-09-08
Da nije došao u vladu ne bi mu Gazda kupil čuku od 50 k.
2017-03-21
eva dosadna si ko proljev
nisam ti ja kriv što kolinda ima bolje sise od tebe, ne petljaj žensku ljubomoru u politiku
nisam ti ja kriv što kolinda ima bolje sise od tebe, ne petljaj žensku ljubomoru u politiku
nego mene brine balent muz od ive...mislil je da je s mjesta portira upao u raj fukajuci ivu...a sad mora u buksu i vjerojatno se lupa po glavi..'ma gdje bi bila pamet kad sam one noci u uredu uzjasio onu svinjoliku..a sad ce mene jasit oni u remetincu'
2015-09-08
a kako je tek balentu on je za fotelju moral mu uzjasiti ili dobiti na poklon kilotonku..Eva_ wrote:Da nije došao u vladu ne bi mu Gazda kupil čuku od 50 k.
2015-09-08
Zakaj te brine? Kaj ti se on sviđa?vuksadinare wrote:nego mene brine balent muz od ive...mislil je da je s mjesta portira upao u raj fukajuci ivu...a sad mora u buksu i vjerojatno se lupa po glavi..'ma gdje bi bila pamet kad sam one noci u uredu uzjasio onu svinjoliku..a sad ce mene jasit oni u remetincu'
2017-03-21
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
Page 3 of 14