Predstava za kmetove napad na dvorac
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Predstava za kmetove napad na dvorac
redder4 wrote:pismejker wrote:Redderu..misle oni to vec 27 godina,no dug je put Spoznaje od Guzice do glave...redder4 wrote:Ahhahaha - službene vlasti nas JEBU u zdrav mozak - tko još uopće može biti toliko naivan da vjeruje u trenutna događanja i PODMETANJA - ( nama običnoj raji ) -------- " ONI " stvarno misle da smo mi sitnokljuni totalne BUDALE - NABIJEM IH !!
Pljuc !!
Hmmm;
Ako si zadnjom rečenicom mislio na mene OSOBNO da tobože do sada nisam " shvatio " sva dosadašnja politička događanja u " LIJEPOJ NAŠOJ " ( ovo uopće nema veze s nekim drugim stvarima gdje se ja i ti ne slažemo u svojim osobnim razmišljanjima ) - PROLISTAJ UNAZAD dosta mojih postova gdje sam JEBAO MAMICU svim političkim strukturama za koje sam smatrao da ustvari rade protiv HR i nas Hrvata bez PARDONA - A TI, -- ako stvarno tako razmišljaš - tvoj odgovor ću shvatiti kao osobnu PROVOKACIJU - da sam eto -- iz NIŽE LIGE tobože progledao ??
ner odnosi se na tebe osobno,bez brige,nego na sve ljude..opusti se malo... FRENDLY...!!
Guest- Guest
kserks_ wrote:kako bilo hrana im je nejestiva i to govoirm na temelju osobnog iskustva, sve sam tamo probao, smeće do smeće od kojega dobiješ grčeve, jebiga to je fakt.pismejker wrote:Osim toga..Postoji ODREDBA da LIDL neke proizvode ne smije prodavati,da se netko ne uvrijedi..vecina su strani brandovi..
ja sam jako malo toga probao iz lidla ali većina toga je bila nejestiva
Fali im kvalitete i kvantitete.o hrani i osobnoj higijeni pričam.pismejker wrote:ne psuj..!!!kserks_ wrote:hebala vas odjeća i alati...pismejker wrote:sve tanji i tanji argumenti.,.kserks_ wrote:s obzirom da posluju sa 92 trgovine na jebenim top lokacijama, sa 30% radnika po jedinici površine prodajnog prostora,naspram ostalih,a dobit ih je nikakva nešto govori iole bistrijima:pismejker wrote:
ne ma ljutnje..Lidl postoji od 1'30..i nece propasti jos eonima..vjerovatno jer znaju jako dobro sto je to trgovanje...
Zalis ljude koji se tam ohrane..uglavnom su to sve cesce sVI hrvati,koji za svoju lovu dobiju najvise..Puno je proizvoda iz Poljske,Ceske,Madjarske,a to da bi se zadrzale niske i ristupacne cijene...
Pravo Svapsko,cak niti ne bi mogli platiti,jerbo je klasa 1..Ono na sto se ti bunis su "svapski" proizvodi iz Poljske..prehrana ,meso ,mlijecni proizvodi i jaja,uglavnom iz ErH..to se ne transportira na dalje..
eto Toda je prodavao RH,pa je propao...nesto i to govori..
1. sa prodaju po dampiškim cijenama
2. da prodaju robu koja nema neku prođu kod domaćeg stanovništva(kad makneš ituriste,koje kao mutavi traže lidl).
da vis tek kako vani menadzere sa personalom...ihhhh..!!!!
1. niska cijena je oke..ako je proizvod takav da je kupac zadovoljan..
2.bogami,kad se ponude djecje fine garderobice i obleka za po doma i ovako..vidim ja da Mile Majke,bake,cure i ostal ose uredno daju na "ćeprkanje" i birkanje robe za sebe ili svoje...inace bi nesto tak oslicno platili duplo vise..
ja govorim o hrani. Lidl svašatari i kilometrima je daleko od normalnog trgovačkog centra.
ne kuzim..kad gledam hladnjak njihov,od mesa do sira i ostalog..nis mi ne fali..
ostalo..tja..zadnji put pobro 15stak onih cokolada Kanditovih sa police Okusi zavicaja,XXL pakiranje meda,dado cokolade...grickalice su im jako dobre..meso..samo ono neobradjeno i nemljeveno..imaju jako fine pilete u komadu,friski,sve iz zone RH....
ne znam,ne znam na sto konkretno ciljas,mkoji proizvod..ne mogu nagadjati niti nabrajati..
Doslovno cijeli stranski asortiman Lidla je na razini k-plus, ako to nekoga zadovoljava,ok..ali meni je to za afrikacne prehrana, sorry.
Last edited by kserks_ on 16/10/2017, 15:08; edited 2 times in total
Gost- Guest
..pride novih 400 u Jusa,dakle preko velike bare....dobro njima ide,a birokrati imaju da budu kush..drugacije je to vani nego doma..kserks_ wrote:imaju oko 12 ili 13 tisuća trgovima diljem EU i pitanje je godine kada ide cijepanje od strane EU birokrata na više manjih firmi zbog monopola, ako su Hrvati kmetovi neki u EU nisu.
Guest- Guest
inače glede domaćih proizvoda i jabuke na placu su uglavnom iz austrije a kakti friška riba na ribarnici na dolcu iz španjolske i maroka, tak da...
K Plus je 90% poreklom ex-yu. Vidi sad cviljenja za Titom, te daj zaštiti domaće jer nema ko da zaštiti, Plenković? Te daj zaštiti od dampinga, od konkurencije.... odgađali neminovno ali prije ili posle dođe nekonkurentnost na naplatuEva_ wrote:K je za kurčinu skraćenica. K od proizvoda, kvalitete i ukusa. K+ od ministra. K+ vlada, nastavite niz.....bora-corba wrote:I onda poluretard misli da ako piše K plus je "domaće" haha
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
tja..ne svidja se niti meni sve u Lidlu,to je istina,zato idem i u Penny,Kajufland,Mix-Markt(rusko,poljsko,madjarsko,srpsko,RH,bosansko,makedonsko..pa odaberem samo najbolje..kserks_ wrote:fali im kvalitete i kvantitete.o hrani i osobnoj higijeni pričam.pismejker wrote:ne psuj..!!!kserks_ wrote:hebala vas odjeća i alati...pismejker wrote:sve tanji i tanji argumenti.,.kserks_ wrote:
s obzirom da posluju sa 92 trgovine na jebenim top lokacijama, sa 30% radnika po jedinici površine prodajnog prostora,naspram ostalih,a dobit ih je nikakva nešto govori iole bistrijima:
1. sa prodaju po dampiškim cijenama
2. da prodaju robu koja nema neku prođu kod domaćeg stanovništva(kad makneš ituriste,koje kao mutavi traže lidl).
2.bogami,kad se ponude djecje fine garderobice i obleka za po doma i ovako..vidim ja da Mile Majke,bake,cure i ostal ose uredno daju na "ćeprkanje" i birkanje robe za sebe ili svoje...inace bi nesto tak oslicno platili duplo vise..
ja govorim o hrani. Lidl svašatari i kilometrima je daleko od normalnog trgovačkog centra.
ne kuzim..kad gledam hladnjak njihov,od mesa do sira i ostalog..nis mi ne fali..
ostalo..tja..zadnji put pobro 15stak onih cokolada Kanditovih sa police Okusi zavicaja,XXL pakiranje meda,dado cokolade...grickalice su im jako dobre..meso..samo ono neobradjeno i nemljeveno..imaju jako fine pilete u komadu,friski,sve iz zone RH....
ne znam,ne znam na sto konkretno ciljas,mkoji proizvod..ne mogu nagadjati niti nabrajati..
Mislim da sam napisao da LIDL ne smije neke brandove prodavati...i po pitanju namirnica,pitja,alkohola i osobne higijene..
sad,kvantiteta...Lidlovi su ovdje u Svabiji bitno natrpaniji i daleko je motjniji odabir,a niti kvantitete ne fali..e sad...
Guest- Guest
to je u biti pravilo da se ne ides nadhebavati sa vlastitima ali i sa onim jakim i specijaliziranima,dakle po higijenu u DM..tak oje bar ovdje..
Guest- Guest
marcellus wrote:kserks_ wrote:kako bilo hrana im je nejestiva i to govoirm na temelju osobnog iskustva, sve sam tamo probao, smeće do smeće od kojega dobiješ grčeve, jebiga to je fakt.pismejker wrote:Osim toga..Postoji ODREDBA da LIDL neke proizvode ne smije prodavati,da se netko ne uvrijedi..vecina su strani brandovi..
Jedu Nemci, Italijani, Austrijanci, Holandezi, ali za Hrvate nije za ishranu.
Hrvatima uvek nesto smeta.
Ja kupujem u Esselunga uglavnom u Italiji, veliki lanac Italijanski, dobri proizvodi po jeftinim cenama da te natera da kupis, cak i ako nisi mislio.
Poslali mi na adresu 3 kupona po 8 eura, imas poene, 1000 poena punti 10 eura, nekad dolazio i do 90 eura, ali kasnije ipak skidam da ne izgubim karticu i ode lova.
Eva moze da potvrdi, barem u Becu sam video Austrijance da masovno idu u Lidl.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
pismejker wrote:tja..ne svidja se niti meni sve u Lidlu,to je istina,zato idem i u Penny,Kajufland,Mix-Markt(rusko,poljsko,madjarsko,srpsko,RH,bosansko,makedonsko..pa odaberem samo najbolje..kserks_ wrote:fali im kvalitete i kvantitete.o hrani i osobnoj higijeni pričam.pismejker wrote:ne psuj..!!!kserks_ wrote:hebala vas odjeća i alati...pismejker wrote:
sve tanji i tanji argumenti.,.
Mislim da sam napisao da LIDL ne smije neke brandove prodavati...i po pitanju namirnica,pitja,alkohola i osobne higijene..
sad,kvantiteta...Lidlovi su ovdje u Svabiji bitno natrpaniji i daleko je motjniji odabir,a niti kvantitete ne fali..e sad...
Nemam ja problema sa stranskom robom, niti kupovanjem iste, još pogotovo ako je povoljna i meni osobno ukusna i kvalitetna, a sva kvalitetna stranska roba je ionako otprije na našim policama.
Ali kada me netko ide uvjeravati da su Lidlovi "k plus" proizvodi top i na tome temelje prehranu poludim.
p.s. jedina stvar koju kupujem od K-plus je posni sir, kojeg proizvodi Belje iz razloga jer je masu jeftiniji od konkurencije te ima najveći udio proteina od sve ostale konkurencije, dakle najbolji cost-benefit.
Gost- Guest
kserks_ wrote:pismejker wrote:tja..ne svidja se niti meni sve u Lidlu,to je istina,zato idem i u Penny,Kajufland,Mix-Markt(rusko,poljsko,madjarsko,srpsko,RH,bosansko,makedonsko..pa odaberem samo najbolje..kserks_ wrote:fali im kvalitete i kvantitete.o hrani i osobnoj higijeni pričam.pismejker wrote:ne psuj..!!!kserks_ wrote:
hebala vas odjeća i alati...
Nemam ja problema sa stranskom robom,niti kupovanjem iste, još pogotovo ako je povoljna i meni osobno ukusna i kvalitetna, a sva kavlitetna stranska roba je ionako otprije na našim policama.
Ali kada me netko ide uvjeravati da su Lidlovi "k plus" proizvodi top i na tome temelje prehranu poludim.
p.s. jedina stvar koju kupujem od K-plus je posni sir,kojeg proizvodi Belje iz razloga je je masu jeftiniji od konkurencije te ima najveći udio proteina od sve ostale konkurencije, dakle najbolji cost-benefit.
tak oje..generalno kad idem u shoping,pohodim Lidl,Penny,Netto,interesantno je da mi hrana svapska ili procesirana bas i ne pase..
Eto,meso kupujem ,ghovedinu samo kod turaka..puretinu znaju imati u Pennyju brutalno dobro..sir svjezi,onaj kao nekada zrnati u Mix-Marktu..kajmak,topljeni sirevi isto MIX...Lidl,brutalna kemija za domacinstvo.ne sve,naravno..W5 higijena za kupatilo ovo i ono..brutalno dobro i f+jeftino..
tehnika Parkside odlicna.garderoba sam otrenirke za po doma..i to je to..posvuda idem,i svi imaju ponesto jako dobro,nitk onema sVE dobro..mislim da je to postena konstatacija..
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:
Ja kupujem u Esselunga uglavnom u Italiji, veliki lanac Italijanski, dobri proizvodi po jeftinim cenama da te natera da kupis, cak i ako nisi mislio.
Poslali mi na adresu 3 kupona po 8 eura, imas poene, 1000 poena punti 10 eura, nekad dolazio i do 90 eura, ali kasnije ipak skidam da ne izgubim karticu i ode lova.
Veoma jednostavno, ko kome brani da prodaje smeće i obogati se na tome?
Ispade da je Todorić sa Skaj kolom bio vrh kvalitete pa su ga zaverenici uništili.
2015-08-20
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Penny trgovine su mi ono nelogicne..imaju par talijanskih i francuskih brutalno dobrih brandova,ljudi uzimaju samo tako..kad ljudi navale masovno,odjedared to prestanu narucivati..imali jednomu ponudi Vodku Baikal..a jebaaateee....nektar bozji,pokupio ja sve sto mogo nositi,iduci puta nema...pitam seficu..necem ovise narucivati..zasto?..slijeze ramenima..kasnije mi jedna Picija tamo objasnila da uzimaju samo na angebot ponudama i standardno,i kad se poveca prodaja,i dobavljaci i proizvodjaci povecaju cijene,pa onda oni storniraju dobavu..ludo u potpunosti..
Guest- Guest
Nisu problem kmetovi i budale, najveći problem su kreteni koji za sebe misle da su pametni, izdižu se iznad ostalih i postavljaju pitanja tipa - kakve veze imaju carine sa zaštitom domaćih proizvođača i sky kola im je simbol kvalitet, takvi su opasni za sebe i ove oko sebe, takvi su i doveli do ove situacije.
2015-08-20
pismejker wrote:kserks_ wrote:pismejker wrote:tja..ne svidja se niti meni sve u Lidlu,to je istina,zato idem i u Penny,Kajufland,Mix-Markt(rusko,poljsko,madjarsko,srpsko,RH,bosansko,makedonsko..pa odaberem samo najbolje..kserks_ wrote:fali im kvalitete i kvantitete.o hrani i osobnoj higijeni pričam.pismejker wrote:
ne psuj..!!!
Nemam ja problema sa stranskom robom,niti kupovanjem iste, još pogotovo ako je povoljna i meni osobno ukusna i kvalitetna, a sva kavlitetna stranska roba je ionako otprije na našim policama.
p.s. jedina stvar koju kupujem od K-plus je posni sir,kojeg proizvodi Belje iz razloga je je masu jeftiniji od konkurencije te ima najveći udio proteina od sve ostale konkurencije, dakle najbolji cost-benefit.
tak oje..generalno kad idem u shoping,pohodim Lidl,Penny,Netto,interesantno je da mi hrana svapska ili procesirana bas i ne pase..
Eto,meso kupujem ,ghovedinu samo kod turaka..puretinu znaju imati u Pennyju brutalno dobro..sir svjezi,onaj kao nekada zrnati u Mix-Marktu..kajmak,topljeni sirevi isto MIX...Lidl,brutalna kemija za domacinstvo.ne sve,naravno..W5 higijena za kupatilo ovo i ono..brutalno dobro i f+jeftino..
tehnika Parkside odlicna.garderoba sam otrenirke za po doma..i to je to..posvuda idem,i svi imaju ponesto jako dobro,nitk onema sVE dobro..mislim da je to postena konstatacija..
tako i ja sidnem u auto jednom na tjedan potrošim 2-3 sata i kupim si u 5-6 centra sve što želim,a napravim sve skupa 20km puta. ne hebem sa ja sa kupnjom svaki dan,nema šanse..uštedim na vrimenu i na lovi.
Gost- Guest
isto tako imali i onaj tursk ifladenbrot..polupefcen moze dugo stajati,samo ubacis u rernu 5-6 minuta i piči..polomih se dok ne nadjoh u Kajuflandu velikom neke ruske štruce bijelog kruha,ali je odlican...
Guest- Guest
obrađuj zemlji sa ostalim kmetovima.tko vam da internet, jebem ti Sanadera.bora-corba wrote:Nisu problem kmetovi i budale, najveći problem su kreteni koji za sebe misle da su pametni, izdižu se iznad ostalih i postavljaju pitanja tipa - kakve veze imaju carine sa zaštitom domaćih proizvođača i sky kola im je simbol kvalitet, takvi su opasni za sebe i ove oko sebe, takvi su i doveli do ove situacije.
Gost- Guest
Ma idu u Lidl, Penny, Hofer, Merkur, ali ja najviše volim plac, pa kad stignem idem na Naschmarkt.Serbinho-3 wrote:marcellus wrote:kserks_ wrote:kako bilo hrana im je nejestiva i to govoirm na temelju osobnog iskustva, sve sam tamo probao, smeće do smeće od kojega dobiješ grčeve, jebiga to je fakt.pismejker wrote:Osim toga..Postoji ODREDBA da LIDL neke proizvode ne smije prodavati,da se netko ne uvrijedi..vecina su strani brandovi..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
..a oni isto od megadobavljaca uzimaju..samo uduplo naplacuju..porez na naifnjake...Eva_ wrote:Ma idu u Lidl, Penny, Hofer, Merkur, ali ja najviše volim plac, pa kad stignem idem na Naschmarkt.Serbinho-3 wrote:marcellus wrote:kserks_ wrote:kako bilo hrana im je nejestiva i to govoirm na temelju osobnog iskustva, sve sam tamo probao, smeće do smeće od kojega dobiješ grčeve, jebiga to je fakt.pismejker wrote:Osim toga..Postoji ODREDBA da LIDL neke proizvode ne smije prodavati,da se netko ne uvrijedi..vecina su strani brandovi..
Guest- Guest
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
» Slavonci su pretvoreni u kmetove i mole Boga da mogu konobariti na moru
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Slomljena vijest-Putinov dvorac iznutra
» Krenula predstava Kulmerovi dvori!!!
Page 8 of 14