Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
Teško će njena presuda opstati u slučaju žalbe.
Slučaj Horvatinčić nije ni izbliza gotov.
Slučaj Horvatinčić nije ni izbliza gotov.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Ja se naroljam i onda vrediKavran wrote:čardak efendija wrote:Ja nisam tipični srbinKavran wrote:čardak efendija wrote:opa mikiNoor wrote:
evo tebe o čardaklijama, pa jel nisi i ti njihov, obzirom da si odavno u nekakvoj mirovini, a zdrav ko dren?
takve ste ovdje definirali čardaklijama, a kad ono..evo i tebe među njima.
komunjare čardaklije se ubacile u antičardaklije
a ovi ih prihvatili ko najrođenije
Oćel na kraju ko od antičardaklija ispast da
nije čardaklija
jeste vi ''srbi'' zajebani to je nevjerojatno!
jastreb je
u vinu je istina
pa istinu zborim
problem je što sam uglavnom naroljan
dok pišem a jastreb kalkuliše
i dolazi ponekad trezan na forum
Tko im kriv što su ju ogrebali dok ih je ubijal. Njek snose odgovornost!Leviathan2 wrote:ovo je perverzija o horvatincicu
Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Horvatinčić tužio obitelj poginulih Talijana jer je jahtu vrijednu 400 tisuća eura morao prodati za 185 tisuća.
ma velim, perverzija ebate,Regoč wrote:Tko im kriv što su ju ogrebali dok ih je ubijal. Njek snose odgovornost!Leviathan2 wrote:ovo je perverzija o horvatincicu
Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Horvatinčić tužio obitelj poginulih Talijana jer je jahtu vrijednu 400 tisuća eura morao prodati za 185 tisuća.
to je isto kao kad sam ja naglo zakocio na pjesackom i nabio se lik sa skuterom meni odozada, malo mi zgulio branik a skuter otisao u 3 picke materine, dosao onaj lokal prometni i ja mu rekao neka zapise da su mi stop svjetla neispravna, ja platio kaznu 48 eura koju mi je skuteras vratio, a njemu je moje osiguranje refundiralo skuter
a zakocio sam bezveze, nije bilo pjesaka nego instiktivno zakocim u onim momentima kad ti malo misli odlutaju
Ima li JOŠ budala kojima ovo nije JASNO ??
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» mogu sve što hoću
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Za sve koji mogu i žele pomoći
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Za sve koji mogu i žele pomoći
Page 4 of 4