Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
Noor wrote:medvjeđe šapice :)pismejker wrote:Što je to PRACNA,odnosno PRACNE..frendica je rekla daih je pekla??
aaaaa..!!! toooo..!!! Oni fini suhi kolacici sa puno orasa u njima,a moze i rogača.....uffffff...budem odobio kilo-dvije toga...
tHX noor..
Guest- Guest
gud van...jastreb wrote:Hadezeovci recimo ne prose.marcellus wrote:orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
Nevezano za bilo kojeg pojedinca imam jedno lagano pitanje:
Zašto se smatra pod obaveznim da je netko lijeve orjentacije protu hrvatki nastrojen ?
iz istog iz kojeg se smatra da cigani prose i kradu, jer je to obično tako
Guest- Guest
e, to...to :)pismejker wrote:Noor wrote:medvjeđe šapice :)pismejker wrote:Što je to PRACNA,odnosno PRACNE..frendica je rekla daih je pekla??
aaaaa..!!! toooo..!!! Oni fini suhi kolacici sa puno orasa u njima,a moze i rogača.....uffffff...budem odobio kilo-dvije toga...
tHX noor..
uz čaj ili kakao..njam :)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
paše,paše..ili nasuffo,pa poslije malo piffkana..Yebote...danas bauljam po Velikom Kajuflandu i nabauljam na tri najlona Staropramena...ajmo...dva pod ruke,treci u Rujkine ruke i na kasu...Noor wrote:e, to...to :)pismejker wrote:Noor wrote:medvjeđe šapice :)pismejker wrote:Što je to PRACNA,odnosno PRACNE..frendica je rekla daih je pekla??
tHX noor..
uz čaj ili kakao..njam :)
i uvijek ista stvar..taman mi nestane piffa, a ono Bog osigura nekoliko najlona...
Guest- Guest
levijevo pleme koristi shatore u druge svrhe (kampiranje, sex u prirodi i to) naravno i ako se da kakva pemzija smuljat, prijevremena recimo, shatorasa nemamo a niti ratnih ptsp i kojekakvih invalida, u stvari imamo dva invalida koji su najebali radeci, pleme brine o njima dobro, i pleme jest mudro, eoni skupljene mudrostiorion wrote:kaja wrote:Iz povijesnih razloga, na vlasti su 50 godina bili ljevičari i nisu bili bas hrvatski nastrojeni jer nije bas bilo popularno. Onda su s padom komunizma postali desničari hrvatski nastrojeni jer je to bas popularno a i mos krast koliko voliš .orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
Nevezano za bilo kojeg pojedinca imam jedno lagano pitanje:
Zašto se smatra pod obaveznim da je netko lijeve orjentacije protu hrvatki nastrojen ?
Sad vicu onima koji nisu s njima da mrzedu Hrvatsku i da su oni ljevičari a oni ju brane i vole i mos u njoj krast koliko voliš i svu familiju zaposlit i u penziju sa 25 i i zato ju najviše vole . Al mora ju neko napadat da ju oni kao brane i onda svaki dan izmišljaju da ju netko napada ...
Eto..:)
..u penziju sa dvaestpet ..... razvit kakav šator i braniti ..... ni Levievo pleme ne bi mudrije postupilo
pleme jest mudro :P
Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Horvatinčić tužio obitelj poginulih Talijana jer je jahtu vrijednu 400 tisuća eura morao prodati za 185 tisuća.
da, ukoliko prisilis neprijatelja da se brani neces mu dati vremena da misli o protunapadupismejker wrote:napad je najbolja odbrana...Toda sad isto tako..imas love za odvjetnike-opleti sto jace mozes..
jebga, siroti talijani popusili pricu o pravdi na sudovima, i to jos u dnrh
jbte, za soma eura bi to rjesili sa nekim talamajsanom iz napolija
i spasili bi jos kojeg hrvata od horvatincicevih tockova
a jest....Leviathan2 wrote:da, ukoliko prisilis neprijatelja da se brani neces mu dati vremena da misli o protunapadupismejker wrote:napad je najbolja odbrana...Toda sad isto tako..imas love za odvjetnike-opleti sto jace mozes..
jebga, siroti talijani popusili pricu o pravdi na sudovima, i to jos u dnrh
jbte, za soma eura bi to rjesili sa nekim talamajsanom iz napolija
i spasili bi jos kojeg hrvata od horvatincicevih tockova
Guest- Guest
mislim da znam te restorane iza brda mislim da imaju dva . naravno plaćaš ti, dosta si bogatiji od mene :D ja vuku plaćam janjetinu na klisuveber wrote:veliš janjetina?Pinochet wrote:brate šta imaš saznat o meni, iman pola foruma na friend listi na fejsu, a hrpu sam vidio u četri oka.. kada budeš u STu javi se koji dan ranije i vodim te na janjetinuvuksadinare wrote:ma ljevicar..trol...ponesto sam saznao od kud pise..dao sam si truda...Noor wrote:aj ne seri non stop...imaj bar mjeruPinochet wrote:tipična domoljubka
baba je očaj očaja, ali kakve veze ima s domoljubljem
znam dobru iza omiša, malo u brdo.
platiš?
Guest- Guest
Kad smo k8d Tome i njegove očito serijske sklonosti ka gaženju ipak mislin da on gazi namjerno odnosno u ekcesu kad je bjesan i da tih 7 mrtvih i osakacenih nisu nikakva nesrece posebice jer je to kontunirano i sa smrtnim ishodom. Osim toga koliko je on ubio da ne znamo?
Kermit-
2014-04-17
ajmo ovako. od frenda posudim brod. ja platim gorivo, a ti klopu kod plenkovića u bilom idru.Pinochet wrote:mislim da znam te restorane iza brda mislim da imaju dva . naravno plaćaš ti, dosta si bogatiji od mene :D ja vuku plaćam janjetinu na klisu
vratimo se isti dan, a možemo kod zeca prespavat, a ima jedna lipa forumašica sa zlatnog otoka. 35g 60kg 170cm. možda se "nađete"
2014-12-30
jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
evo tebe o čardaklijama, pa jel nisi i ti njihov, obzirom da si odavno u nekakvoj mirovini, a zdrav ko dren?
takve ste ovdje definirali čardaklijama, a kad ono..evo i tebe među njima.
2017-10-06
opa mikiNoor wrote:jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
evo tebe o čardaklijama, pa jel nisi i ti njihov, obzirom da si odavno u nekakvoj mirovini, a zdrav ko dren?
komunjare čardaklije se ubacile u antičardaklije
a ovi ih prihvatili ko najrođenije
Oćel na kraju ko od antičardaklija ispast da
nije čardaklija
čardak efendija wrote:opa mikiNoor wrote:jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
nije čardaklija
jeste vi ''srbi'' zajebani to je nevjerojatno!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ona ne odgovara narodu, tststs.
Nije, ali trebala bi.
Nije, ali trebala bi.
2014-04-12
Ja nisam tipični srbinKavran wrote:čardak efendija wrote:opa mikiNoor wrote:jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
nije čardaklija
jastreb je
sve te mentalne konstrukte i izmislili su da se vješto po njima posakrivaju.čardak efendija wrote:opa mikiNoor wrote:jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
nije čardaklija
2017-10-06
držte lopova dok ja kradem-stari prokušani komunistički sistemNoor wrote:sve te mentalne konstrukte i izmislili su da se vješto po njima posakrivaju.čardak efendija wrote:opa mikiNoor wrote:jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
nije čardaklija
čardak efendija wrote:Ja nisam tipični srbinKavran wrote:čardak efendija wrote:opa mikiNoor wrote:jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
nije čardaklija
jastreb je
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Teško će njena presuda opstati u slučaju žalbe.
Slučaj Horvatinčić nije ni izbliza gotov.
Slučaj Horvatinčić nije ni izbliza gotov.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» mogu sve što hoću
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Za sve koji mogu i žele pomoći
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Za sve koji mogu i žele pomoći
Page 3 of 4