Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
..pa ova baba je na koncu i iskrena bar kaze ono sto joj je u mozgu a vecina njezinih kolega glumi 'nevinasca'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1000843
2015-09-08
na koncu konva rekla je da ona ne odgovara narodu..i da je boli kiki za narod(ako nema love)...dakle raju ubili pet ljudi imate li lovu za mene bice te slobodni
2015-09-08
tipicna ohola sibencanka
2015-09-08
Kad je već tako onda mu je trebala oduzet vozačku trajno
Kompetenta si ti moj kurac
Kompetenta si ti moj kurac
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa nije ni rekla da je domoljub vec da je boli dupe za narodPinochet wrote:tipična domoljubka
2015-09-08
ova zenska mi pari kao da je prvi sudac koja je otvorila javno ponude za mito u stilu 'tu sam za vas bogate,mocne,poznate samo mi nastelajte parnicu da vam ja sudim vase je da dobijete moj ziro racun'...
2015-09-08
Ma hajde , ne odgovara narodu a presude izriče u ime RH. A RH su valjda ovaj koji ju jebo takvu gadnu za slobodu, dobro ni on grob nije bolji, ona i njena pokojna baba.vuksadinare wrote:na koncu konva rekla je da ona ne odgovara narodu..i da je boli kiki za narod(ako nema love)...dakle raju ubili pet ljudi imate li lovu za mene bice te slobodni
Ako moralna nakaza misli da ju bira sudbeno vijeće , njega opet bira sabor a zastupnike u saboru bira narod , direktno ili indikrektno. Tako da ipak odgovara narodu. Osim toga radi nepopravljivu štetu , dovodi u pitanje pravdu, nepristranost, pravično suđenje , ustavne vrijednosti i institucije drzave.
Tako da smeću je bolje zatvori pokvarenu gubicu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne znas ti sibencanke..kakve te jezik imaju ohol..imam ih dvije u obitelji...ne volim bas kad mi one dodju u posjet ili ja njima odem..ne da vrijedjaju mada ponekad ima i toga..nego kao da ih boli kiki za cijeli svijet one kazu svoje pa se ti sad misli...kaja wrote:Ma hajde , ne odgovara narodu a presude izriče u ime RH. A RH su valjda ovaj koji ju jebo takvu gadnu za slobodu, dobro ni on grob nije bolji, ona i njena pokojna baba.vuksadinare wrote:na koncu konva rekla je da ona ne odgovara narodu..i da je boli kiki za narod(ako nema love)...dakle raju ubili pet ljudi imate li lovu za mene bice te slobodni
Ako moralna nakaza misli da ju bira sudbeno vijeće , njega opet bira sabor a zastupnike u saboru bira narod , direktno ili indikrektno. Tako da ipak odgovara narodu. Osim toga radi nepopravljivu štetu , dovodi u pitanje pravdu, nepristranost, pravično suđenje , ustavne vrijednosti i institucije drzave.
Tako da smeću je bolje zatvori pokvarenu gubicu.
2015-09-08
Znam neke , ne dira me to. Takve pustim da vidim do kuda ide bezobrazluk, pa ih pometem. Od iznenadenja dožive sinkopu ...
Ne očekuju valjda, nije im spojivo sa mnom
Ne očekuju valjda, nije im spojivo sa mnom
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
uopce ne pratim, kakva sinkopa ..
kakva je to fora sad
Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
evo sinkope opet..jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
2015-09-08
aj ne seri non stop...imaj bar mjeruPinochet wrote:tipična domoljubka
baba je očaj očaja, ali kakve veze ima s domoljubljem
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma ljevicar..trol...ponesto sam saznao od kud pise..dao sam si truda...Noor wrote:aj ne seri non stop...imaj bar mjeruPinochet wrote:tipična domoljubka
2015-09-08
liberalni ljevicar preciznije..
2015-09-08
brate šta imaš saznat o meni, iman pola foruma na friend listi na fejsu, a hrpu sam vidio u četri oka.. kada budeš u STu javi se koji dan ranije i vodim te na janjetinuvuksadinare wrote:ma ljevicar..trol...ponesto sam saznao od kud pise..dao sam si truda...Noor wrote:aj ne seri non stop...imaj bar mjeruPinochet wrote:tipična domoljubka
Guest- Guest
vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
Nevezano za bilo kojeg pojedinca imam jedno lagano pitanje:
Zašto se smatra pod obaveznim da je netko lijeve orjentacije protu hrvatki nastrojen ?
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Kao sve domljubevuksadinare wrote:pa nije ni rekla da je domoljub vec da je boli dupe za narodPinochet wrote:tipična domoljubka
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» mogu sve što hoću
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Za sve koji mogu i žele pomoći
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Za sve koji mogu i žele pomoći
Page 1 of 4