ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu Empty Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu

Post by vuksadinare 14/10/2017, 17:54

..pa ova baba je na koncu i iskrena bar kaze ono sto joj je u mozgu a vecina njezinih kolega glumi 'nevinasca'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu Empty Re: Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu

Post by vuksadinare 14/10/2017, 17:55

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1000843
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu Empty Re: Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu

Post by vuksadinare 14/10/2017, 17:56

na koncu konva rekla je da ona ne odgovara narodu..i da je boli kiki za narod(ako nema love)...dakle raju ubili pet ljudi imate li lovu za mene bice te slobodni
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2017, 17:57

tipicna ohola sibencanka
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2017, 17:57

tipična domoljubka
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/10/2017, 17:58

Kad je već tako onda mu je trebala oduzet vozačku trajno

Kompetenta si ti moj kurac
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2017, 18:00

Pinochet wrote:tipična domoljubka
pa nije ni rekla da je domoljub vec da je boli dupe za narod
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2017, 18:02

ova zenska mi pari kao da je prvi sudac koja je otvorila javno ponude za mito u stilu 'tu sam za vas bogate,mocne,poznate samo mi nastelajte parnicu da vam ja sudim vase je da dobijete moj ziro racun'... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2017, 18:06

vuksadinare wrote:na koncu konva rekla je da ona ne odgovara narodu..i da je boli kiki za narod(ako nema love)...dakle raju ubili pet ljudi imate li lovu za mene bice te slobodni
Ma hajde , ne odgovara narodu a presude izriče u ime RH. A RH su valjda ovaj koji ju jebo takvu gadnu za slobodu, dobro ni on grob nije bolji, ona i njena pokojna baba.
Ako moralna nakaza misli da ju bira sudbeno vijeće , njega opet bira sabor a zastupnike u saboru bira narod , direktno ili indikrektno. Tako da ipak odgovara narodu. Osim toga radi nepopravljivu štetu , dovodi u pitanje pravdu, nepristranost, pravično suđenje , ustavne vrijednosti i institucije drzave.
Tako da smeću je bolje zatvori pokvarenu gubicu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2017, 18:09

kaja wrote:
vuksadinare wrote:na koncu konva rekla je da ona ne odgovara narodu..i da je boli kiki za narod(ako nema love)...dakle raju ubili pet ljudi imate li lovu za mene bice te slobodni
Ma hajde , ne odgovara narodu a presude izriče u ime RH. A RH su valjda ovaj koji ju jebo takvu gadnu za slobodu, dobro ni on grob nije bolji, ona i njena pokojna baba.
Ako moralna nakaza misli da ju bira sudbeno vijeće , njega opet bira sabor a zastupnike u saboru bira narod , direktno ili indikrektno. Tako da ipak odgovara narodu. Osim toga radi nepopravljivu štetu , dovodi u pitanje pravdu, nepristranost, pravično suđenje , ustavne vrijednosti i institucije drzave.
Tako da smeću je bolje zatvori pokvarenu gubicu.
ne znas ti sibencanke..kakve te jezik imaju ohol..imam ih dvije u obitelji...ne volim bas kad mi one dodju u posjet ili ja njima odem..ne da vrijedjaju mada ponekad ima i toga..nego kao da ih boli kiki za cijeli svijet one kazu svoje pa se ti sad misli... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 14/10/2017, 18:15

Znam neke , ne dira me to. Takve pustim da vidim do kuda ide bezobrazluk, pa ih pometem. Od iznenadenja dožive sinkopu ...
Ne očekuju valjda, nije im spojivo sa mnom
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic 14/10/2017, 18:33

uopce ne pratim, kakva sinkopa ..

kakva je to fora sad
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by jastreb 14/10/2017, 18:44

Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2017, 19:05

jastreb wrote:Eto...I ta novohrvatska presuda "U ime Republike Hrvatske",umjesto kao nekada "U ime naroda" zorno govori koliko je tim uhljebima i čardaklijama,a kojima je geneza u 1971. stalo do ovog napaćenog naroda.
evo sinkope opet.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 14/10/2017, 19:19

aj ne seri non stop...imaj bar mjeru
baba je očaj očaja, ali kakve veze ima s domoljubljem
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2017, 19:23

Noor wrote:
ma ljevicar..trol...ponesto sam saznao od kud pise..dao sam si truda... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/10/2017, 19:25

liberalni ljevicar preciznije..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 14/10/2017, 19:26

vuksadinare wrote:
Noor wrote:
ma ljevicar..trol...ponesto sam saznao od kud pise..dao sam si truda... :)
brate šta imaš saznat o meni, iman pola foruma na friend listi na fejsu, a hrpu sam vidio u četri oka.. kada budeš u STu javi se koji dan ranije i vodim te na janjetinu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by orion 14/10/2017, 19:57

vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..

Nevezano za bilo kojeg pojedinca imam jedno lagano pitanje:

Zašto se smatra pod obaveznim da je netko lijeve orjentacije  protu hrvatki nastrojen ?
orion
orion

2017-06-06

Back to top Go down

Post by Sora 14/10/2017, 20:27

vuksadinare wrote:
pa nije ni rekla da je domoljub vec da je boli dupe za narod
Kao sve domljube

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics