Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Maja Supe koji ste k...c vi ja mogu sto hocu
Kao sve domljubevuksadinare wrote:pa nije ni rekla da je domoljub vec da je boli dupe za narodPinochet wrote:tipična domoljubka
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Valjda jer je Hrvatska desno?orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
Nevezano za bilo kojeg pojedinca imam jedno lagano pitanje:
Zašto se smatra pod obaveznim da je netko lijeve orjentacije protu hrvatki nastrojen ?
nije..Srbija je desno,RH je lijevo..Sora wrote:Valjda jer je Hrvatska desno?orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
Zašto se smatra pod obaveznim da je netko lijeve orjentacije protu hrvatki nastrojen ?
Guest- Guest
Iz povijesnih razloga, na vlasti su 50 godina bili ljevičari i nisu bili bas hrvatski nastrojeni jer nije bas bilo popularno. Onda su s padom komunizma postali desničari hrvatski nastrojeni jer je to bas popularno a i mos krast koliko voliš .orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
Sad vicu onima koji nisu s njima da mrzedu Hrvatsku i da su oni ljevičari a oni ju brane i vole i mos u njoj krast koliko voliš i svu familiju zaposlit i u penziju sa 25 i i zato ju najviše vole . Al mora ju neko napadat da ju oni kao brane i onda svaki dan izmišljaju da ju netko napada ...
Eto..:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kic wrote:
uopce ne pratim, kakva sinkopa ..
kakva je to fora sad
to je ono kad se malo zblajzneš i ostaneš bez svijesti. po potrebi naravno.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Sora wrote:Valjda jer je Hrvatska desno?orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
desno? u tvojoj tintari pijanoj jedino.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
kaja wrote:Iz povijesnih razloga, na vlasti su 50 godina bili ljevičari i nisu bili bas hrvatski nastrojeni jer nije bas bilo popularno. Onda su s padom komunizma postali desničari hrvatski nastrojeni jer je to bas popularno a i mos krast koliko voliš .orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
Sad vicu onima koji nisu s njima da mrzedu Hrvatsku i da su oni ljevičari a oni ju brane i vole i mos u njoj krast koliko voliš i svu familiju zaposlit i u penziju sa 25 i i zato ju najviše vole . Al mora ju neko napadat da ju oni kao brane i onda svaki dan izmišljaju da ju netko napada ...
..u penziju sa dvaestpet ..... razvit kakav šator i braniti ..... ni Levievo pleme ne bi mudrije postupilo
orion- Posts : 2287
2017-06-06
veliš janjetina?Pinochet wrote:brate šta imaš saznat o meni, iman pola foruma na friend listi na fejsu, a hrpu sam vidio u četri oka.. kada budeš u STu javi se koji dan ranije i vodim te na janjetinuvuksadinare wrote:ma ljevicar..trol...ponesto sam saznao od kud pise..dao sam si truda...Noor wrote:aj ne seri non stop...imaj bar mjeruPinochet wrote:tipična domoljubka
baba je očaj očaja, ali kakve veze ima s domoljubljem
znam dobru iza omiša, malo u brdo.
platiš?
2014-12-30
hahahahaha, a jebote. sora, soraNoor wrote:
2014-12-30
Možes i prije , samo nađeš doktora koji kaže da si malo lud i da cetnike sanjaš i onda se bojiš . Nema veze sto ih nisi vidio . Čuo si za njih. Ja recimo znam jednog sto je bio dva dana u ratu , bio dobar s mojim bivšim, uvjetno rečeno dobar. I pao mu je jadnik u nesvijest u džipu jer je nešto blizu puklo. I ode coek u penziju sa 25, 26 jer sanja cetnike stalno. Dolaze mu u snu i govore - ovo je bre velika Srbija, buuu!orion wrote:kaja wrote:Iz povijesnih razloga, na vlasti su 50 godina bili ljevičari i nisu bili bas hrvatski nastrojeni jer nije bas bilo popularno. Onda su s padom komunizma postali desničari hrvatski nastrojeni jer je to bas popularno a i mos krast koliko voliš .orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
..u penziju sa dvaestpet ..... razvit kakav šator i braniti ..... ni Levievo pleme ne bi mudrije postupilo
A voli isto Hrvatsku za poludit ..Bio je tu šatoru, branio ju i sve ..
2015-08-15
pa vuk namje taj. ukrušen i stalno tipka o nekim ratovima, jebga. domarova želja.kaja wrote:Možes i prije , samo nađeš doktora koji kaže da si malo lud i da cetnike sanjaš i onda se bojiš . Nema veze sto ih nisi vidio . Čuo si za njih. Ja recimo znam jednog sto je bio dva dana u ratu , bio dobar s mojim bivšim, uvjetno rečeno dobar. I pao mu je jadnik u nesvijest u džipu jer je nešto blizu puklo. I ode coek u penziju sa 25, 26 jer sanja cetnike stalno. Dolaze mu u snu i govore - ovo je bre velika Srbija, buuu!orion wrote:kaja wrote:Iz povijesnih razloga, na vlasti su 50 godina bili ljevičari i nisu bili bas hrvatski nastrojeni jer nije bas bilo popularno. Onda su s padom komunizma postali desničari hrvatski nastrojeni jer je to bas popularno a i mos krast koliko voliš .orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
A voli isto Hrvatsku za poludit ..Bio je tu šatoru, branio ju i sve ..
2014-12-30
Što je to PRACNA,odnosno PRACNE..frendica je rekla daih je pekla??
Guest- Guest
Od kud znam, znam jedno sto je tacnapismejker wrote:Što je to PRACNA,odnosno PRACNE..frendica je rekla daih je pekla??
2015-08-15
e yeb ga...gledam na netu,sto vrsta kolaca,nis konkretno...dobro..nebitno..kaja wrote:Od kud znam, znam jedno sto je tacnapismejker wrote:Što je to PRACNA,odnosno PRACNE..frendica je rekla daih je pekla??
Guest- Guest
orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
iz istog iz kojeg se smatra da cigani prose i kradu, jer je to obično tako
puši kurac!marcellus wrote:orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
2014-12-30
RayMabus wrote:Kad je već tako da mu je trebala oduzet vozačaj trajno
Kompetenta si ti moj kurac
PROMETNI stručnjak Željko Marušić medijima je poslao priopćenje u kojemu je napisao kako sutkinju koja je oslobodila Horvatinčića treba maknuti iz pravosuđa.
Njegov komentar prenosimo u cijelosti:
"Ovo je nacionalna sramota, sutkinju koja je Horvatinčića oslobodila krivnje treba doživotno isključiti iz pravosuđa
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
medvjeđe šapice :)pismejker wrote:Što je to PRACNA,odnosno PRACNE..frendica je rekla daih je pekla??
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hadezeovci recimo ne prose.marcellus wrote:orion wrote:vuksadinare wrote:liberalni ljevicar preciznije..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor wrote:medvjeđe šapice :)pismejker wrote:Što je to PRACNA,odnosno PRACNE..frendica je rekla daih je pekla??
aaaaa..!!! toooo..!!! Oni fini suhi kolacici sa puno orasa u njima,a moze i rogača.....uffffff...budem odobio kilo-dvije toga...
tHX noor..
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» mogu sve što hoću
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Za sve koji mogu i žele pomoći
» Znaš ti ko sam ja? Mogu šta hoću!
» Hoću li kao odgovoran građanin koji je sve ovo vrijeme sačuvao svoje i tuđe zdravlje biti nagrađen diskriminacijom?
» Maja Sever:'Kad sam bila kao novinarka na najtežim bojištima nije bilo onih koji me sada prozivaju da sam izdajnik'
» Za sve koji mogu i žele pomoći
Page 2 of 4