katolicka djamahirija - zbirno
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: katolicka djamahirija - zbirno
srecom, meni ne uzimaju nista, nit se krstim niti prdim, a kad krepam onda me zakopaju,nad grobom nazdrave casicom rakije koja se ispija na iskap a poslije toga slijedi festa uz odojka janjetino il cemu je vec sezona, na kraju se i zapjeva urednovili40 wrote:Vec sam prije napisao da kod nas crkva uzima dvaput,nije im dosta sto dobiju kroz poreze nego su ih oni oslobodeni kroz svoje usluge kojima opet deru zatupljene vjernike.Koje su to usluge dobro znamo kao i znamo da te usluge i nisu jeftine.Nece ti ni na pogreb doci ako nisi za zivota placao reket.
A to da drze ljestve jednoj stranci i zasto to rade drugom prilikom.
Vili propuštaš jednu bitnu stvar. Crkva ne dere vjernike, crkva jesu vjernici. Kler je samo manji dio crkve. samo s klerom crkva ne postoji.vili40 wrote:Vec sam prije napisao da kod nas crkva uzima dvaput,nije im dosta sto dobiju kroz poreze nego su ih oni oslobodeni kroz svoje usluge kojima opet deru zatupljene vjernike.Koje su to usluge dobro znamo kao i znamo da te usluge i nisu jeftine.Nece ti ni na pogreb doci ako nisi za zivota placao reket.
S druge strane, nikad nitko ne kaže da ga je oderao neki klub na ulaznicama za tekmu, ili neki pjevač, grupa, na ulaznicama za koncert. tako da...insinuacije da crkva dere vjernike ti baš ne stoji.
bas se mislim..stojalo bi da..kujis,uvijek ima ono ALI...drzava,dakle kreira zakone,ili se bar mora konzultirati sa njom,da bi se interesi ujednacili..danni1 wrote:Vili propuštaš jednu bitnu stvar. Crkva ne dere vjernike, crkva jesu vjernici. Kler je samo manji dio crkve. samo s klerom crkva ne postoji.vili40 wrote:Vec sam prije napisao da kod nas crkva uzima dvaput,nije im dosta sto dobiju kroz poreze nego su ih oni oslobodeni kroz svoje usluge kojima opet deru zatupljene vjernike.Koje su to usluge dobro znamo kao i znamo da te usluge i nisu jeftine.Nece ti ni na pogreb doci ako nisi za zivota placao reket.
S druge strane, nikad nitko ne kaže da ga je oderao neki klub na ulaznicama za tekmu, ili neki pjevač, grupa, na ulaznicama za koncert. tako da...insinuacije da crkva dere vjernike ti baš ne stoji.
Povijest crkve u europi nije bas blistava...tal u otimacini sa velmozama,kraljevima,kraljicama,pizdimmaterinama od naroda,odnosno Kmetja..
Pitaj se zasto u europi u prosjeku ima jako malo stvarnih vlasnika nekretnina u odnosu na broj gradjana..cisto iz razloga,sto se jos prije parstogodina formirao sloj ljudi,koji su prisvojili sve kapitalno,dok su ostali,dakle narod bili izisli iz Feudalizma,kao obicni drifteri..smjeli su otici sa svog posjeda u najmu..
Danas,primjecujem opeti polako sve veci jaz izmedju bogatih i siromasnih(vecine) i onih koji nekako pokusavaju uskociti u prvu kategoriju..
ovi drugi su uglavnom osudjeni na driftanje,zivot u najmljenim kutjama stanovima,a primjecujem da se intenzivno grade kutje,koje su etazirane za vise obitelji..dakle u sustini opet stanovi..a ijene bing?? Prava sitnica..jedna etaza dvosobni stan- mindeštens 130 k Ojrova..to je ono kao dvojnica na dvije etaze plus dva stana u potkrovlju..da dovucem svoju kutju,ovdje u svabiju ..brat bratu,to godiste i kvadratura..imao bih pocetn8i kapital od 780 k Ojrova..
no da se vratim na temu...zasto je to tako,i zasto vama slijedi isto otimacina po slovu zakona,i zasto crkveni poglavari sute kao pizde,kad se sprema milenijumsko deranje kože Kmetju??
Vrlo je lako zakljuciti,a ti se tjesi,Danny,da si kao dio crkve,nesto bitno i presudno,kao i ostali...istina je ponesto drugacija..
Progon gradjana RH van,padanje cijena nekretnina i onda slijedi raspasoj..
ne znam jesi pratio raspravu kad su curi,koja radi vani i pola godine nije doli platjala rezije i ostalo,bez njenog znanja jednosobni stan jednostavno oduzeli..za dug od 4000 kuna...
Guest- Guest
i zasto spominjem crkvu..pa drzi u pokornosti i neukosti prilicno neuk "kadar"..a ima koristi od njih..
Guest- Guest
Prvi mu se na meti našao Hrvatski radio Karlovac, gradsko poduzeće koje se bavi nakladništvom lokalnih glasila, tjednika, radiopostaje i internetskog portala. Dugogodišnjem gubitašu nudilo se na natječaju šest osoba, osim Nikole, bilo je tu četvero njih s iskustvom u radu s medijima te HDZ-ovac Matija Perković, poznat kao predsjednik Mladeži te stranke iz njihove najdivlje faze.
On se, dakako, i prije samog natječaja spominjao kao vrlo izgledan kandidat za novog direktora, iako je do tada imao radno iskustvo blagajnika na šalteru gradskog poduzeća Inkasator te šefa vlastite pizzerije. Da je ekonomistu prvostupniku koji je ispite i diplomu polagao putujući u pet sati vožnje udaljeni Travnik direktorsko mjesto bilo predodređeno, svjedoči manevar vladajućih struktura.
- Odradili smo intervjue u kojima smo prezentirali svoje poslovne planove samo dva sata prije sjednice NO-a koji je birao direktora, tadašnji gradonačelnik Damir Jelić smijenio je predsjednicu tog tijela iz redova HSLS-a, možda sumnjajući u njezinu pravednu prosudbu, te imenovao Dubravka Strnića (HDZ). Iako uopće nije znao kako su izgledali naši intervjui, znao je da je Perković najbolja osoba za gradsko poduzeće - kaže Badovinac.
On se, dakako, i prije samog natječaja spominjao kao vrlo izgledan kandidat za novog direktora, iako je do tada imao radno iskustvo blagajnika na šalteru gradskog poduzeća Inkasator te šefa vlastite pizzerije. Da je ekonomistu prvostupniku koji je ispite i diplomu polagao putujući u pet sati vožnje udaljeni Travnik direktorsko mjesto bilo predodređeno, svjedoči manevar vladajućih struktura.
- Odradili smo intervjue u kojima smo prezentirali svoje poslovne planove samo dva sata prije sjednice NO-a koji je birao direktora, tadašnji gradonačelnik Damir Jelić smijenio je predsjednicu tog tijela iz redova HSLS-a, možda sumnjajući u njezinu pravednu prosudbu, te imenovao Dubravka Strnića (HDZ). Iako uopće nije znao kako su izgledali naši intervjui, znao je da je Perković najbolja osoba za gradsko poduzeće - kaže Badovinac.
- Ako je imenovanje Perkovića bilo smiješno, onda je situacija u ŽUC-u bila još smješnija. Tamo su raspisali natječaj za ravnatelja i za njegova savjetnika, i to na način da se za ravnatelja tražila samo viša stručna sprema, kakvu ima Turković, a njegov savjetnik je morao imati najmanje visoku te znanje rada na računalu. Savjetničko mjesto pripalo je dotadašnjem ravnatelju Borisu Kozjanu, a za ravnateljsko mjesto natjecali smo se Stjepan Turković i ja. Poslao sam poštom dokumentaciju, potvrdu o nekažnjavanju, pet godina radnog staža, presliku diplome i životopis.
Plan rada ih nije zanimao, niti me itko zvao na razgovor. Preko radija sam čuo kako župan Jelić predstavlja na Županijskoj skupštini Turkovića kao novog direktora. Rekao je da su pri izboru presudile Turkovićeve menadžerske sposobnosti - kaže Badovinac, pa se pita kako je to moguće kada se njegov protukandidat nije dokazao nigdje doli u gradskom poduzeću za održavanje zelenih površina koje je na tržištu monopolist.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Kako se s odlaskom Turkovića otvorilo mjesto u Zelenilu, bio je to novi Badovinčev izazov. Pozvali su ga na razgovor i pitali kako će zatvoriti minus koji će se dogoditi s odlaskom istog onog menadžera Turkovića.
- Zelenilo je ostvarivalo dobit od 600.000 kuna, no na naplatu ima je dolazila godišnja rata od 800.000 kuna kredita za gradnju nove poslovne zgrade, pa su me pitali kako to mislim zatvoriti. Mogu reći da sam se za ovaj natječaj baš pripremio, imao sam nekih informacija iznutra i znao sam da tvrtka u vlasništvu ima tri stana koja su nepotrebna, pa sam rekao da bih ih prodao i time zatvorio dio kredita - priča nam Nikola, iako je, kaže, tri tjedna prije čuo da se u kuloarima vrti ime njegove protukandidatkinje Jasmine Cvetković kao nove direktorice.
Njegove nade pokopao je lokalni gradski tjednik koji je znao da će biti izabrana njegova protukandidatkinja dan prije negoli je o tome odlučivao Nadzorni odbor sljedećom objavom: “Jasmina Cvetković bit će najvjerojatnije nova direktorica gradske tvrtke Zelenilo. Nju bi trebao imenovati na sutrašnjoj sjednici Nadzorni odbor tvrtke. Jasmina Cvetković poznata je kao predsjednica Društva za promicanje kulture življenja “Zvono uz Kupu”. Cvetković se posebno istaknula u projektu “Žitna lađa”.
- Zelenilo je ostvarivalo dobit od 600.000 kuna, no na naplatu ima je dolazila godišnja rata od 800.000 kuna kredita za gradnju nove poslovne zgrade, pa su me pitali kako to mislim zatvoriti. Mogu reći da sam se za ovaj natječaj baš pripremio, imao sam nekih informacija iznutra i znao sam da tvrtka u vlasništvu ima tri stana koja su nepotrebna, pa sam rekao da bih ih prodao i time zatvorio dio kredita - priča nam Nikola, iako je, kaže, tri tjedna prije čuo da se u kuloarima vrti ime njegove protukandidatkinje Jasmine Cvetković kao nove direktorice.
Njegove nade pokopao je lokalni gradski tjednik koji je znao da će biti izabrana njegova protukandidatkinja dan prije negoli je o tome odlučivao Nadzorni odbor sljedećom objavom: “Jasmina Cvetković bit će najvjerojatnije nova direktorica gradske tvrtke Zelenilo. Nju bi trebao imenovati na sutrašnjoj sjednici Nadzorni odbor tvrtke. Jasmina Cvetković poznata je kao predsjednica Društva za promicanje kulture življenja “Zvono uz Kupu”. Cvetković se posebno istaknula u projektu “Žitna lađa”.
2014-04-12
Vjernici nisu vjernici zbog ekonomskih razloga. To što kažeš je stvar politike ne crkve. Crkva svakako ima određenu političku moć ali i bitno ograničenu. Crkva ne šuti, šute mediji.pismejker wrote:bas se mislim..stojalo bi da..kujis,uvijek ima ono ALI...drzava,dakle kreira zakone,ili se bar mora konzultirati sa njom,da bi se interesi ujednacili..danni1 wrote:Vili propuštaš jednu bitnu stvar. Crkva ne dere vjernike, crkva jesu vjernici. Kler je samo manji dio crkve. samo s klerom crkva ne postoji.vili40 wrote:Vec sam prije napisao da kod nas crkva uzima dvaput,nije im dosta sto dobiju kroz poreze nego su ih oni oslobodeni kroz svoje usluge kojima opet deru zatupljene vjernike.Koje su to usluge dobro znamo kao i znamo da te usluge i nisu jeftine.Nece ti ni na pogreb doci ako nisi za zivota placao reket.
Povijest crkve u europi nije bas blistava...tal u otimacini sa velmozama,kraljevima,kraljicama,pizdimmaterinama od naroda,odnosno Kmetja..
Pitaj se zasto u europi u prosjeku ima jako malo stvarnih vlasnika nekretnina u odnosu na broj gradjana..cisto iz razloga,sto se jos prije parstogodina formirao sloj ljudi,koji su prisvojili sve kapitalno,dok su ostali,dakle narod bili izisli iz Feudalizma,kao obicni drifteri..smjeli su otici sa svog posjeda u najmu..
Danas,primjecujem opeti polako sve veci jaz izmedju bogatih i siromasnih(vecine) i onih koji nekako pokusavaju uskociti u prvu kategoriju..
ovi drugi su uglavnom osudjeni na driftanje,zivot u najmljenim kutjama stanovima,a primjecujem da se intenzivno grade kutje,koje su etazirane za vise obitelji..dakle u sustini opet stanovi..a ijene bing?? Prava sitnica..jedna etaza dvosobni stan- mindeštens 130 k Ojrova..to je ono kao dvojnica na dvije etaze plus dva stana u potkrovlju..da dovucem svoju kutju,ovdje u svabiju ..brat bratu,to godiste i kvadratura..imao bih pocetn8i kapital od 780 k Ojrova..
no da se vratim na temu...zasto je to tako,i zasto vama slijedi isto otimacina po slovu zakona,i zasto crkveni poglavari sute kao pizde,kad se sprema milenijumsko deranje kože Kmetju??
Vrlo je lako zakljuciti,a ti se tjesi,Danny,da si kao dio crkve,nesto bitno i presudno,kao i ostali...istina je ponesto drugacija..
Progon gradjana RH van,padanje cijena nekretnina i onda slijedi raspasoj..
ne znam jesi pratio raspravu kad su curi,koja radi vani i pola godine nije doli platjala rezije i ostalo,bez njenog znanja jednosobni stan jednostavno oduzeli..za dug od 4000 kuna...
I tako je Nikola opet izvisio. U međuvremenu je bio raspisan i natječaj za direktora Vodovoda i kanalizacije, no Nikola je slomio nogu, pa nije uspio pripremiti dokumentaciju. Za direktora je izabran Ivica Horvat, koji je za to mjesto bio i jedini kandidat.
Onda je na red došla Čistoća. Lokalna radiopostaja proročki je objavila 8. rujna da će HDZ-ovka Josipa Škrtić Pucarević biti nova direktorica, iako se natječaj tek trebao raspisati. Prije tri dana i 34 dana nakon prve medijske objave Josipa Škrtić Pucarević imenovana je direktoricom. Imala je samo jednog protukandidata - Nikolu Badovinca. Što je točno presudilo u njezinu korist, ne zna, jer mu je, isti dana kada i medijima, samo dostavljena štura obavijest da je njegova protukandidatkinja imenovana direktoricom.
- Ni ovdje nije bilo intervjua, nitko me nije zvao, ali baš sam se i tu vrhunskipripremio. Malo mi je i žao jer sam očekivao barem neki igrokaz, nešto kao u Zelenilu. Mislim da ću se na ovu odluku žaliti. Zanima me da mi barem formalno objasne što je presudlio u ovom slučaju. Iskreno, ja bih ovdje sam sebe izabrao - kaže Nikola ozbiljno. Smatra da bi baš bio dobar direktor Čistoće.
2014-04-12
Ne, naprotiv vrlo učeni i svjetski priznati znanstvenici i stručnjaci na svim poljima su nerijetko vjernici. Nema to veze s obrazovanjem.pismejker wrote:i zasto spominjem crkvu..pa drzi u pokornosti i neukosti prilicno neuk "kadar"..a ima koristi od njih..
Mozda se krivo izrazih..velika vecina ljudi vjernika,bespogovorno i bezanaliticki prihvaca sve stavove poglavara...danni1 wrote:Ne, naprotiv vrlo učeni i svjetski priznati znanstvenici i stručnjaci na svim poljima su nerijetko vjernici. Nema to veze s obrazovanjem.pismejker wrote:i zasto spominjem crkvu..pa drzi u pokornosti i neukosti prilicno neuk "kadar"..a ima koristi od njih..
JA jesam vjernik,ali smo samo Bog i ja,nikakvi predstvanici,posrednici,to sam davno odhebao,kad su mi poceli prodavati prozirnu demagogiju,koju ne bi pas sa maslom pojeo..jednostavno,tako neke stvari mi vrijedjaju inteligenciju...i cisto radi toga,ne zelim biti dio ..stada???...stado i nije bas neki simbol samosvjesnosti i ..da ne pricam dalje...
Guest- Guest
I ja sam kirurg al mi ne daju da operiram.pismejker wrote:Mozda se krivo izrazih..velika vecina ljudi vjernika,bespogovorno i bezanaliticki prihvaca sve stavove poglavara...danni1 wrote:Ne, naprotiv vrlo učeni i svjetski priznati znanstvenici i stručnjaci na svim poljima su nerijetko vjernici. Nema to veze s obrazovanjem.pismejker wrote:i zasto spominjem crkvu..pa drzi u pokornosti i neukosti prilicno neuk "kadar"..a ima koristi od njih..
JA jesam vjernik,ali smo samo Bog i ja,nikakvi predstvanici,posrednici,to sam davno odhebao,kad su mi poceli prodavati prozirnu demagogiju,koju ne bi pas sa maslom pojeo..jednostavno,tako neke stvari mi vrijedjaju inteligenciju...i cisto radi toga,ne zelim biti dio ..stada???...stado i nije bas neki simbol samosvjesnosti i ..da ne pricam dalje...
Svatko za sebe može tvrditi što želi. Svatko pripada nekom stadu, to je jednostavno tako.
zasad onom koje gonja Ojro... ..za sebea sam dovoljno i izucen i iskusan da znam sto je dobro da cinim u zivotu..ada su neki htjeli moju lovu ili bar dio nje preusmjeriti u interese kojekakvih "stada",bilo ih je..svi uspjesno odjebani...danni1 wrote:I ja sam kirurg al mi ne daju da operiram.pismejker wrote:Mozda se krivo izrazih..velika vecina ljudi vjernika,bespogovorno i bezanaliticki prihvaca sve stavove poglavara...danni1 wrote:Ne, naprotiv vrlo učeni i svjetski priznati znanstvenici i stručnjaci na svim poljima su nerijetko vjernici. Nema to veze s obrazovanjem.pismejker wrote:i zasto spominjem crkvu..pa drzi u pokornosti i neukosti prilicno neuk "kadar"..a ima koristi od njih..
Svatko za sebe može tvrditi što želi. Svatko pripada nekom stadu, to je jednostavno tako.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Na konferenciji za novinare mons. Hranić je izvijestio da je na zasjedanju, među ostalim, raspravljano i o tomu što MZO očekuje od HBK glede vjeronauka kao školskoga predmeta te što se u sklopu kurikularne reforme očekuje od stručne skupine za katolički vjeronauk.
"Stalo nam je do vjeronauka u školi ali i do kvalitete odgoja i obrazovanja uopće u Hrvatskoj", rekao je dodavši kako očekuju od MZO razvidan izbor stručnih i znanstvenih radnika koji će raditi na recenzijama kurikula.
Nadbiskup Hranić kazao je kako biskupi nisu zadovoljni stanjem vjerskog odgoja u javnim vrtićima, gdje bi tzv. odgoj u vjeri trebale provoditi tete odgojiteljice koje bi za to trebale biti posebno educirane. "To često nije moguće", kazao je, piše N1.
Dalmoš koji ne voli Crkvu-nisam znao da to postoji.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
I to je u redu. Svatko ganja svoje prioritete u životu. Netko nalazi smisao u novcu,netko u vjeri netko u alkoholu....100ljudi 100 čudi.pismejker wrote:zasad onom koje gonja Ojro... ..za sebea sam dovoljno i izucen i iskusan da znam sto je dobro da cinim u zivotu..ada su neki htjeli moju lovu ili bar dio nje preusmjeriti u interese kojekakvih "stada",bilo ih je..svi uspjesno odjebani...danni1 wrote:I ja sam kirurg al mi ne daju da operiram.pismejker wrote:Mozda se krivo izrazih..velika vecina ljudi vjernika,bespogovorno i bezanaliticki prihvaca sve stavove poglavara...danni1 wrote:Ne, naprotiv vrlo učeni i svjetski priznati znanstvenici i stručnjaci na svim poljima su nerijetko vjernici. Nema to veze s obrazovanjem.pismejker wrote:i zasto spominjem crkvu..pa drzi u pokornosti i neukosti prilicno neuk "kadar"..a ima koristi od njih..
Slučaj svećenika Đakovačko-osječke nadbiskupije koji je bezočno i sramno emocionalno izmanipulirao i silovao dječaka, i za to dobio sramotnu, ciničnu kaznu rada za opće dobro, kod svih ljudi, bili oni vjernici ili ne, izazvao je gađenje i nedvosmislenu osudu. Svi vjernici na takve vijesti, pa i ja sam, osjećaju se posramljenima, ranjenima, potresenima, s dubokim suosjećanjem prema žrtvama i njihovim obiteljima. Žrtva u ovakvim slučajevima mora biti na prvom mjestu.
Ovaj tekst pišem ne samo zato što mi savjest nalaže, već i sama Crkva kroz Zakonik kanonskog prava (can. 212 & 3) obvezuje - upozoriti i javno istaknuti neke stvari zbog dobra Crkve (u Hrvata), koja je ovom narodu puno toga dobrog davala i daje, koja je duboko usječena u naš svekoliki identitet.
http://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/agora/clanak/id/512010/nadbiskupe-cemu-sutnja-o-zlocinu-i-sablazni
sola jedan + u sinjem moru - biljezim
2014-04-12
UDRUGA Vigilare naumila je tužiti Ivu Josipovića. No, kako se čini, nemaju novca za tužbu pa zato građanima ubacuju pisma u poštanske sandučiće. U tim pismima od građana traže "30, 50, 70 ili čak 100 kuna" za udruženu tužbu protiv bivšeg predsjednika RH.
Na adresu redakcije pristiglo nam je više žalbi nezadovoljnih građana koji su u poštanskim sandučićima zatekli uplatnice uokvirene s nekoliko stranica patetičnog moljakanja.
pajac trazi lovu i zna gdje stanujete , deboto pennywise
2014-04-12
"Molim vas da pažljivo pročitate ovo pismo", stoji upozorenje odmah na vrhu "dokumentacije" koju krasi Josipovićevo lice iza pečatiranog fonta "Tužba".
"U njemu ćete pronaći neke vrlo uznemirujuće činjenice, ali i priliku da se svi zajedno odupremo sustavnom bogohuljenju, ismijavanju i omalovažavanju svega što držimo svetim", piše dalje u urnebesno iritantnom vapaju udruge Vigilare kojeg potpisuje predsjednik Vincent John Batarelo.
"Znam da će vjerniku kao što se Vi neke od stvari koje ću sada iznijeti biti vrlo uznemirujuće. Ipak smatram da mi je dužnost da Vas s njima upoznam", ozbiljno piše Batarelo.
I onda se na nekoliko stranica nastavlja Batarelov apel na savjest vjernika. Pa tako piše da Josipović "implicira da je otac nadbiskup narkoman koji propovijeda pod utjecajem opojnih droga", da Josipović radi javno ruglo od Gospinih obećanja i slično.
"Zar ćemo samo mirno stajati i gledati kako jedan bogohulnik vrijeđa Našu Gospu, Majku Božju i našu?", pita se Batarelo.
2014-04-12
evo malo iz napredne i socijalističke argentine
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/video-novo-divljanje-lezbo-feministica-i-napadi-na-katedralu-u-argentini-1078343/
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/video-novo-divljanje-lezbo-feministica-i-napadi-na-katedralu-u-argentini-1078343/
marcellus wrote:evo malo iz napredne i socijalističke argentine
kretenske droljetine ..... što to policija ne razbije u tri pičke materine? kakva je to zemlja?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
DRŽAVNO odvjetništvo otvorilo je istragu protiv Jure Šundova, Kerumovog zamjenika i predsjednika Gradskog vijeća Splita. Šundov je jučer ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu nakon što ga je prije mjesec dana prijavila splitska policija za prevaru, odnosno, lažni 30-postotni invaliditet iz rata i štetu od 103 tisuća kuna.
Rješenjem o istrazi Šundova se, pak, sumnjiči da je temeljem uvjerenja o invalidnosti, odnosno, PTSP-u od 30 posto, oštetio državni proračun za puno veći iznos, 268 tisuća kuna. 20 tisuća kuna se odnosi na osobnu invalidninu, a 248 tisuća kuna na manji porez i prirez na dohodak u razdoblju od početka 2006. do konca ožujka ove godine.
Vladajući HDZ ne vidi to kao nikakvu prepreku da Šundov i dalje obnaša funkciju predsjednika Gradskog vijeća.
2014-04-12
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» nije katolicka djamahirija
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» katolicka djamahirija u epizodi " nasa mladez "
» katolicka djamahirija postavila vodoinstalatera za glavnog u knjiznici
» katolicka djamahirija u epizodi "skuplja pita nego tepsija"
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» katolicka djamahirija u epizodi " nasa mladez "
» katolicka djamahirija postavila vodoinstalatera za glavnog u knjiznici