katolicka djamahirija - zbirno
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
katolicka djamahirija - zbirno
Na konferenciji za novinare mons. Hranić je izvijestio da je na zasjedanju, među ostalim, raspravljano i o tomu što MZO očekuje od HBK glede vjeronauka kao školskoga predmeta te što se u sklopu kurikularne reforme očekuje od stručne skupine za katolički vjeronauk.
"Stalo nam je do vjeronauka u školi ali i do kvalitete odgoja i obrazovanja uopće u Hrvatskoj", rekao je dodavši kako očekuju od MZO razvidan izbor stručnih i znanstvenih radnika koji će raditi na recenzijama kurikula.
Nadbiskup Hranić kazao je kako biskupi nisu zadovoljni stanjem vjerskog odgoja u javnim vrtićima, gdje bi tzv. odgoj u vjeri trebale provoditi tete odgojiteljice koje bi za to trebale biti posebno educirane. "To često nije moguće", kazao je, piše N1.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: katolicka djamahirija - zbirno
U OSNOVNOJ školi Brodarica kod Šibenika pola učenika ne pohađa sate vjeronauka, pišeŠibenikIn.
Da to nije slučaj samo u Brodarici, potvrđuju i ostali ravnatelji šibenskih osnovnih škola. Smatraju kako bi uvođenje alternativnog izbornog predmeta za učenike koji za izborni predmet nisu upisali vjeronauk bila dobra zamisao.
Ravnateljica šibenske OŠ Juraj Šižgorić, Ivana Rupić navodi kako je uvođenje alternative vjeronauku vrlo kompleksno iako nastavu vjeronauka pohađa samo 95 učenika od ukupno 350.
sibenice ti si stina
2014-04-12
U peticiji se, kako je rekao, "od predsjednika Vlade i saborskih zastupnika traži zakonska zaštita nerođene djece i konkretna pomoć ženama koje žele roditi začeto dijete".
"To dijete se ima pravo roditi, svako dijete. Tko smo mi da odlučujemo koje bi se dijete trebalo roditi? Zašto bi dijete bilo kažnjeno zbog zločina koji se dogodio? Znanstveno je dokazano da silovane žene imaju manji postotak pobačaja", kazao je Batarelo.
zalizani pajac u akciji znanstvenog dokazivanja
2014-04-12
Sve pohvale za otvaranje ove teme debeljusto
Jeli sudjeluješ na sutrašnjem prosvjedu za raskid vazalskih ugovora između Vatikana i Katolikđikistana ?
Jeli sudjeluješ na sutrašnjem prosvjedu za raskid vazalskih ugovora između Vatikana i Katolikđikistana ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
POKRENUTA OVRHA NAD RODITELJIMA NORE ŠITUM 'Upravo smo saznali, idućih desetak godina radimo za plaće kriminalcima iz Udruge Hrabro dijete'
I JA SAM MISLIO OTVORITI TEMU SL. NASLOVA - BISERI - KLERO JAMAHIRISTANA
PRONAŠLI PSA KOJI JE NA NOGAMA IMAO ČAK 30 UBODNIH RANA! 'To nije samo iživljavanje. Postoji svrha zašto u Hrvatskoj to rade jadnim životinjama...'
Uz horvatinčića i ustavni sud, sudstvo općenito pa sve do zadnjeg naci klero manijaka
koji trenira na pasima.
Ova ti je tema zbilja potrebna
I JA SAM MISLIO OTVORITI TEMU SL. NASLOVA - BISERI - KLERO JAMAHIRISTANA
PRONAŠLI PSA KOJI JE NA NOGAMA IMAO ČAK 30 UBODNIH RANA! 'To nije samo iživljavanje. Postoji svrha zašto u Hrvatskoj to rade jadnim životinjama...'
Uz horvatinčića i ustavni sud, sudstvo općenito pa sve do zadnjeg naci klero manijaka
koji trenira na pasima.
Ova ti je tema zbilja potrebna
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
deboto, svaka tema ti je djamahirija...pa mislim da se radi o jednoj te istoj...
daj razluči to malo...evo, neka koju slobodno nazoveš veseli tampončić ili tako.
daj razluči to malo...evo, neka koju slobodno nazoveš veseli tampončić ili tako.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Iknar je gay wrote:Sve pohvale za otvaranje ove teme debeljusto
radim...
nema odmora dok traje obmana
2014-04-12
Noor wrote:deboto, svaka tema ti je djamahirija...pa mislim da se radi o jednoj te istoj...
bolje tamponcic nego tamponina u razvaljenu spilju
2014-04-12
Dobro zašto im se uopće pridaje pozornost?
Deboto,ja ih ignoriram,a ti im ovim svojim temama samo dižeš cijenu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Katolifat.Noor wrote:deboto, svaka tema ti je djamahirija...pa mislim da se radi o jednoj te istoj...
2014-04-22
tako treba no ne mogu protiv sebejastreb wrote:Dobro zašto im se uopće pridaje pozornost?
2014-04-12
a ne znam ja kud ti njega stavljaš i šta ti je razvaljenodebotoijusto wrote:Noor wrote:deboto, svaka tema ti je djamahirija...pa mislim da se radi o jednoj te istoj...
bolje tamponcic nego tamponina u razvaljenu spilju
nemoj ni pojašnjavat, molim te...dovoljno smo čuli
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
T.- Posts : 17557
2014-04-14
O dobar,dobarjastreb wrote:Katolifat.Noor wrote:deboto, svaka tema ti je djamahirija...pa mislim da se radi o jednoj te istoj...
jesi li stavio copyright na taj termin ?
2015-07-23
Ne. Da sam tako uskogrudan,radije bih zaštitio ideju o Ćopićevoj i Andrićevoj Bosni.Iknar je gay wrote:O dobar,dobarjastreb wrote:Katolifat.Noor wrote:deboto, svaka tema ti je djamahirija...pa mislim da se radi o jednoj te istoj...
2014-04-22
Ali to o Bosni nije bilo hit,a ovo bi možda moglo bit.Ne znam kako se ja nisam toga sjetio.Motalo mi se,,Katolibanija,Kotolikstan,Katolikdžikistan'' ali nikako tako prosto i jednostavno,,Katolifat''jastreb wrote:Ne. Da sam tako uskogrudan,radije bih zaštitio ideju o Ćopićevoj i Andrićevoj Bosni.Iknar je gay wrote:O dobar,dobarjastreb wrote:Katolifat.Noor wrote:deboto, svaka tema ti je djamahirija...pa mislim da se radi o jednoj te istoj...
Daš mi da koristim taj termin ?
2015-07-23
Naravno,ali pod uvjetom da me nećeš kazneno goniti ako ga i ja ubacim u koju knjigu.Iknar je gay wrote:Ali to o Bosni nije bilo hit,a ovo bi možda moglo bit.Ne znam kako se ja nisam toga sjetio.Motalo mi se,,Katolibanija,Kotolikstan,Katolikdžikistan'' ali nikako tako prosto i jednostavno,,Katolifat''jastreb wrote:Ne. Da sam tako uskogrudan,radije bih zaštitio ideju o Ćopićevoj i Andrićevoj Bosni.Iknar je gay wrote:O dobar,dobarjastreb wrote:Katolifat.Noor wrote:deboto, svaka tema ti je djamahirija...pa mislim da se radi o jednoj te istoj...
Daš mi da koristim taj termin ?
2014-04-22
Hhaha,po kojoj osnovi bih te tužio ?
2015-07-23
Šalim se,jer i sam nisam siguran da sam ja prvi koji je tu riječ izbacio u "eter". Nisam je nigdje čuo,niti pročitao.Iknar je gay wrote:Hhaha,po kojoj osnovi bih te tužio ?
Možda nisam prvi kojem je to palo na pamet. Tako da...
2014-04-22
E bas.Totenkopf wrote:
Neke stvari trebale bi ostati neizgovorene...
Žabi nos u internet i praši..
Jebo stvari
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» nije katolicka djamahirija
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» katolicka djamahirija u epizodi " nasa mladez "
» katolicka djamahirija postavila vodoinstalatera za glavnog u knjiznici
» katolicka djamahirija u epizodi "skuplja pita nego tepsija"
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» katolicka djamahirija u epizodi " nasa mladez "
» katolicka djamahirija postavila vodoinstalatera za glavnog u knjiznici