katolicka djamahirija - zbirno
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: katolicka djamahirija - zbirno
a koliki postotak bi ih uplaćivo zdravstveno i mirovinsko u istoj situaciji?debotoijusto wrote:vili40 wrote:Da sam u prilici upitao bih Marijanu sto misli koliki postotak od tih njenih 90 posto bi se izjasnjavali kao teski vjernici katolici da moraju crkvu financirati iz vlastitog dzepa ko npr.u njemackoj?Bi li ih ostalo 30 posto?
mrzitelju sveg hrvatskog
idi u njemacku
:cro:
aben- Posts : 35490
2014-04-16
debotoijusto wrote:Da sam u prilici upitao bih Marijanu sto misli koliki postotak od tih njenih 90 posto bi se izjasnjavali kao teski vjernici katolici da moraju crkvu financirati iz vlastitog dzepa ko npr.u njemackoj?Bi li ih ostalo 30 posto?
ja sam za to, ali onda da isto tako katolici ne moraju svojim novcem financirat peder udruge, babe, feminacistice, eko fanatike, pupovca.
da vidimo ko bi bolje prošao
ono, uvest crkveni prirez 10% s tim da svako može birat oće financirat crkvu ili će te pare dat na ngovno po svom izboru...
Zasto bi netko prisilno uopce morao placati bilo koju udrugu ili crkvu ako rade suprotno od onoga sto je za toga nekoga u redu?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Zasto bi netko prisilno uopce morao placati bilo koju udrugu ili crkvu ako rade suprotno od onoga sto je za toga nekoga u redu?
slažem se, zašto ja plaćam za građanske udruge koje se financiraju iz proračuna?
10% crkvenog prireza s tim da ga plaćat moraju svi. A jel ćeš dat za katolički, pravoslavnu, ili pedersku crkvu, sam izaberi
Crkva je i u doba socijalizma sasvim pristojno živjela.marcellus wrote:vili40 wrote:Zasto bi netko prisilno uopce morao placati bilo koju udrugu ili crkvu ako rade suprotno od onoga sto je za toga nekoga u redu?
slažem se, zašto ja plaćam za građanske udruge koje se financiraju iz proračuna?
10% crkvenog prireza s tim da ga plaćat moraju svi. A jel ćeš dat za katolički, pravoslavnu, ili pedersku crkvu, sam izaberi
Zašto bi građani uopće morali financirati crkvu/crkve,osim na dobrovoljnoj osnovi.
Ono. Dam popu kad mi krsti dijete,kad netko nedobog umre,kad dođe blagosloviti kuću,a i za vrijeme mise dajem lemuzinu.
Što još hoće?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne bih ja placao nikom ako radi protiv mene ili ako vidim da su oni tamo samo radi sebe.
vili40-
2015-08-02
Da,crkva kod nas uzima dva ako ne i tri puta.
vili40-
2015-08-02
ali, kako se unda to ne odnosi na zdravstveno i mirovinsko?vili40 wrote:Ne bih ja placao nikom ako radi protiv mene ili ako vidim da su oni tamo samo radi sebe.
2014-04-16
Zašto baš 10%? Onako iz glave?marcellus wrote:ono, uvest crkveni prirez 10% s tim da svako može birat oće financirat crkvu ili će te pare dat na ngovno po svom izboru...
Trinity-
2014-04-17
marcellus wrote:debotoijusto wrote:Da sam u prilici upitao bih Marijanu sto misli koliki postotak od tih njenih 90 posto bi se izjasnjavali kao teski vjernici katolici da moraju crkvu financirati iz vlastitog dzepa ko npr.u njemackoj?Bi li ih ostalo 30 posto?
ja sam za to, ali onda da isto tako katolici ne moraju svojim novcem financirat peder udruge, babe, feminacistice, eko fanatike, pupovca.
pederska udruga moze uredovat iz stana s tel/int. komp skener... i volontirat
za to se nadje novac i ovako
ako ne uvijek ima neki "soros"
moze li to KC ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
gore lomače ... a?
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:Da sam u prilici upitao bih Marijanu sto misli koliki postotak od tih njenih 90 posto bi se izjasnjavali kao teski vjernici katolici da moraju crkvu financirati iz vlastitog dzepa ko npr.u njemackoj?Bi li ih ostalo 30 posto?
moze li to KC ?
naravno budalo. ako tko zna s lovom, znaju popovi.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
a sta pederi oce uredovatdebotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:Da sam u prilici upitao bih Marijanu sto misli koliki postotak od tih njenih 90 posto bi se izjasnjavali kao teski vjernici katolici da moraju crkvu financirati iz vlastitog dzepa ko npr.u njemackoj?Bi li ih ostalo 30 posto?
moze li to KC ?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:Da sam u prilici upitao bih Marijanu sto misli koliki postotak od tih njenih 90 posto bi se izjasnjavali kao teski vjernici katolici da moraju crkvu financirati iz vlastitog dzepa ko npr.u njemackoj?Bi li ih ostalo 30 posto?
moze li to KC ?
ma ne nećemo davat lovu za crkvu porušit ćemo katedrale a japanski turisti u zagrebu nek snimaju štajaznam ured iskoraka
održavanje tih katedrala i crkvi ionako košta pun kurac a fali parkirališta u centru zagreba, možda i kakav lijepi šoping centar napravit
performans :-Pmarcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:Da sam u prilici upitao bih Marijanu sto misli koliki postotak od tih njenih 90 posto bi se izjasnjavali kao teski vjernici katolici da moraju crkvu financirati iz vlastitog dzepa ko npr.u njemackoj?Bi li ih ostalo 30 posto?
moze li to KC ?
ma ne nećemo davat lovu za crkvu porušit ćemo katedrale a japanski turisti u zagrebu nek snimaju štajaznam ured iskoraka
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Aben;Neko zdravstveno ili mirovinsko osiguranje ionako moras imati.Druga je stvar sto imamo drzavu u kojoj preko toga novca pomazemo cardak neradnike i iz tog si kupa grabe za svoje povlastene i u biti nezaradene pemzije dok za mene nece ostati nista.
vili40-
2015-08-02
Tu gdje sam sad ja nitko ne rusi crkve i katedrale pa svejedno ako se izjasnis kao agnostik porez ne placas.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Tu gdje sam sad ja nitko ne rusi crkve i katedrale pa svejedno ako se izjasnis kao agnostik porez ne placas.
a tko plaća obnovu i održavanje svih tih crkvi i katedrala?
drzava daje dobar dio i to nikada nije bilo upitnomarcellus wrote:vili40 wrote:Tu gdje sam sad ja nitko ne rusi crkve i katedrale pa svejedno ako se izjasnis kao agnostik porez ne placas.
a tko plaća obnovu i održavanje svih tih crkvi i katedrala?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» nije katolicka djamahirija
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» katolicka djamahirija u epizodi " nasa mladez "
» katolicka djamahirija postavila vodoinstalatera za glavnog u knjiznici
» katolicka djamahirija u epizodi "skuplja pita nego tepsija"
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» katolicka djamahirija u epizodi " nasa mladez "
» katolicka djamahirija postavila vodoinstalatera za glavnog u knjiznici