katolicka djamahirija - zbirno
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: katolicka djamahirija - zbirno
Sora wrote:
Ja sam slobodan covjek
Tebe sa samo sa puno mašte može nazvati čovjekom.
Ti si fekalni shapeshifter koji sa svojom changelink braćom i sestrama živiš u velikoj fekalnoj vezi na matičnom fekalnom planetu i samo povremeno preuzimaš ljudski oblik jer to možeš i tako ti se hoće.
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Šta si ti radila tamo, spremala atentat?Sora wrote:osobno sam promatrala na Trgu sv.Petra ljude u mantijama i drugu logistiku
Imaju skupocjeni vozni park u ulici iza tog trga
Sjemeništarci i drugi njihovi studenti obučeni su u Armanija, putne torbe su također neke dizajnerske, a trgom su prosli konobari iz keteringa s bijelim rukavicama
Coce..
hocu biti popadija
što je to skupocjen vozni park? za mene je skupocjena i nova škoda...
nikad ne bih prepoznala armani odijela jer ih nikada nisam vidjela..
moje i dječje putne torbe su kupljene na buvljaku, ne bih znala kakve su to dizajnerske...
dakle, sora nam je teški pripadnik kapitalističkog konzumerizma... čim sve to raspoznaje...
Guest- Guest
metilda wrote:
moje i dječje putne torbe su kupljene na buvljaku, ne bih znala kakve su to dizajnerske...
dakle, sora nam je teški pripadnik kapitalističkog konzumerizma... čim sve to raspoznaje...
siromaštvo je božji blagoslov
Guest- Guest
mamin sin wrote:metilda wrote:
siromaštvo je božji blagoslov
Ne razlikuješ siromaštvo od umjerenosti i skromnosti.
Guest- Guest
Umjerenost i skromnost su zastitni znak nasih svecenika bozjih slugu.
vili40-
2015-08-02
Meni je ipak najbolje kad nam poručuju u vrijeme Badnjaka da smo konzumeristi i da to treba skromno pa izbjegavaš časne s kolicima u metrou sa kolicima punim bakalara, škampa , orade :)vili40 wrote:Umjerenost i skromnost su zastitni znak nasih svecenika bozjih slugu.
A čuj, nisu smjeli ništa 50 godina, pa sad kad mogu hoce sve , i vlast . To ti je u ljudskoj prirodi. Do nekog novog okreta ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Amisi? Pa to ti je, nisam znala postoje u RH.metilda wrote:Totenkopf wrote:Šta si ti radila tamo, spremala atentat?Sora wrote:osobno sam promatrala na Trgu sv.Petra ljude u mantijama i drugu logistiku
Sjemeništarci i drugi njihovi studenti obučeni su u Armanija, putne torbe su također neke dizajnerske, a trgom su prosli konobari iz keteringa s bijelim rukavicama
Coce..
hocu biti popadija
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa bilo bi glupo da drze ljestve politickoj stranci koja hara po svemu sto jos nesto vrijedi a da i sami nemaju od toga koristi.Ako si vec u grijehu onda to i maksimalno iskoristi.
vili40-
2015-08-02
Vigilare onda konstatira sljedeće: “Smatramo nedopustivim ovakvu konstrukciju koristiti u javnom diskursu. Ovakav govor u sebi sadrži opasne predrasude o katolicima kao potencijalnim teroristima i totalitaristima.” Oni de facto zagovaraju to da se u javnosti uopće ne smije ubuduće koristiti izraz “katolička džamahirija”, jer je to “protudemokratska poruka” i “jezik mržnje” te “vulgarni i ismijavajući jezik”.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
metilda wrote:
Što ti je to "buvljak"?
Jel Hrelić?
crvenkasti-
2014-04-17
kaja wrote:Amisi? Pa to ti je, nisam znala postoje u RH.metilda wrote:Totenkopf wrote:Šta si ti radila tamo, spremala atentat?Sora wrote:osobno sam promatrala na Trgu sv.Petra ljude u mantijama i drugu logistiku
Coce..
hocu biti popadija
a znači, i kaja je, usprkos tome što je u yugoslaviji sve bilo idelano ipak u njoj naučila razlikovati skupocjeno od običnog i pri tome nije ni malo skromna... pače rekla bih da se izruguje sa skromnima...
Guest- Guest
crvenkasti wrote:metilda wrote:
Što ti je to "buvljak"?
Jel Hrelić?
ti ne znaš što je buvljak..
a ja ne znam koja mu je suprotnost.. nećemo se nikad naći na pola puta...
Guest- Guest
Bakalar je za pučku kuhinju, nije za privatnu gozbu.kaja wrote:Meni je ipak najbolje kad nam poručuju u vrijeme Badnjaka da smo konzumeristi i da to treba skromno pa izbjegavaš časne s kolicima u metrou sa kolicima punim bakalara, škampa , orade :)vili40 wrote:Umjerenost i skromnost su zastitni znak nasih svecenika bozjih slugu.
A čuj, nisu smjeli ništa 50 godina, pa sad kad mogu hoce sve , i vlast . To ti je u ljudskoj prirodi. Do nekog novog okreta ...
Crkva jest bogata i treba biti još bogatija. Crkveno bogatstvo znak je Božjega blagoslova.
Regoč wrote:Crkva jest bogata i treba biti još bogatija. Crkveno bogatstvo znak je Božjega blagoslova.
Nitko ne može služiti dvojici gospodara,
jer ili će jednoga mrziti,
a drugoga ljubiti, ili će uz jednoga pristajati,
a drugoga prezirati.
Ne možete služiti Bogu i bogatstvu.
(Matej 6,24)
crvenkasti-
2014-04-17
Točno, i zato je bogatstvo iskaz Božjega odobravanja Crkvenoga rada.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Crkva jest bogata i treba biti još bogatija. Crkveno bogatstvo znak je Božjega blagoslova.
a drugoga prezirati.
(Matej 6,24)
Regoč-
2015-08-21
Ziv si a vec legenda,zanima me samo odakle si iscupao ovo zadnje?
vili40-
2015-08-02
Regoč wrote:Točno, i zato je bogatstvo iskaz Božjega odobravanja Crkvenoga rada.crvenkasti wrote:Regoč wrote:Crkva jest bogata i treba biti još bogatija. Crkveno bogatstvo znak je Božjega blagoslova.
a drugoga prezirati.
(Matej 6,24)
Zašto blebećeš?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa o legendama (od legere, čitati) se samo čita, a mene se može i doživjeti.vili40 wrote:Ziv si a vec legenda,zanima me samo odakle si iscupao ovo zadnje?
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» nije katolicka djamahirija
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» katolicka djamahirija u epizodi " nasa mladez "
» katolicka djamahirija postavila vodoinstalatera za glavnog u knjiznici
» katolicka djamahirija u epizodi "skuplja pita nego tepsija"
» katolicka djamahirija u epizodi "borg"
» katolicka djamahirija u epizodi " nasa mladez "
» katolicka djamahirija postavila vodoinstalatera za glavnog u knjiznici
» katolicka djamahirija u epizodi "skuplja pita nego tepsija"
Page 9 of 11