Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
ako ćemo uzesti riječ glad u njenom izvornom obliku,tada vam je to na sramotu.mativka wrote:Dobra konstatacija,kserks_ wrote:Uz toliko plodne zemlje vi gladni, sramota.mativka wrote:Naravno,kserks_ wrote:riječ koju ste toliko isprostituirali da više ništa ne znači.mativka wrote:
Kad nisi gladan.
Za vas koji ju niste osjetili.
al upućena na krivu adresu...
Gost- Guest
Nama, nama :Dkserks_ wrote:ako ćemo uzesti riječ glad u njenom izvornom obliku,tada vam je to na sramotu.mativka wrote:Dobra konstatacija,kserks_ wrote:Uz toliko plodne zemlje vi gladni, sramota.mativka wrote:Naravno,kserks_ wrote:
riječ koju ste toliko isprostituirali da više ništa ne znači.
Guest- Guest
Radili su sami uz pomoć susjeda, evo tikserks_ wrote:da bi SDP jataci koji su tada dobili poslove izgradnje mogli zaraditi?RayMabus wrote:Ma znam, posla sam blizu tri tisuće kuna u Županju obitelji s tri curice da se dogradi soba za njih, nema posla, nizak standard, preživljavanjevili40 wrote:Longi,u slavoniji je katastrofa ali ni drugdje nije puno bolje.Ja sam varazdinska zupanija i malo ih je ostalo a da ne sisaju sisu.
https://tabloid.rtl.hr/video/sve-u-sest/98534/rtl-ova-reportaza-otvorila-srca-obitelj-turic-napokon-ce-dobiti-dom/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
poplave su bile u doba vlade sdp-a, zna se tko je tada dobijao poslove obnove.mativka wrote:ahahahhaha, sve jasnokserks_ wrote:da bi SDP jataci koji su tada dobili poslove izgradnje mogli zaraditi?RayMabus wrote:Ma znam, posla sam blizu tri tisuće kuna u Županju obitelji s tri curice da se dogradi soba za njih, nema posla, nizak standard, preživljavanjevili40 wrote:Longi,u slavoniji je katastrofa ali ni drugdje nije puno bolje.Ja sam varazdinska zupanija i malo ih je ostalo a da ne sisaju sisu.
iz koje mladeži si ti potekao? :D
p.s. ja ne glasam godinama.
Gost- Guest
Apsolutno. Al..jbga, možeš bit gladan u gradu al gladan na selu...e taj i treba krepat od gladi.kserks_ wrote:ako ćemo uzesti riječ glad u njenom izvornom obliku,tada vam je to na sramotu.mativka wrote:Dobra konstatacija,kserks_ wrote:Uz toliko plodne zemlje vi gladni, sramota.mativka wrote:Naravno,kserks_ wrote:
riječ koju ste toliko isprostituirali da više ništa ne znači.
Ti očito i ne trebaš :Dkserks_ wrote:poplave su bile u doba vlade sdp-a, zna se tko je tada dobijao poslove obnove.mativka wrote:ahahahhaha, sve jasnokserks_ wrote:da bi SDP jataci koji su tada dobili poslove izgradnje mogli zaraditi?RayMabus wrote:Ma znam, posla sam blizu tri tisuće kuna u Županju obitelji s tri curice da se dogradi soba za njih, nema posla, nizak standard, preživljavanjevili40 wrote:Longi,u slavoniji je katastrofa ali ni drugdje nije puno bolje.Ja sam varazdinska zupanija i malo ih je ostalo a da ne sisaju sisu.
Guest- Guest
Jaoj, sve vrli radnici na seoskom imanju :Ddanni1 wrote:Apsolutno. Al..jbga, možeš bit gladan u gradu al gladan na selu...e taj i treba krepat od gladi.kserks_ wrote:ako ćemo uzesti riječ glad u njenom izvornom obliku,tada vam je to na sramotu.mativka wrote:Dobra konstatacija,kserks_ wrote:Uz toliko plodne zemlje vi gladni, sramota.mativka wrote:
Naravno,
Guest- Guest
onda ok!RayMabus wrote:Radili su sami uz pomoć susjeda, evo tikserks_ wrote:da bi SDP jataci koji su tada dobili poslove izgradnje mogli zaraditi?RayMabus wrote:Ma znam, posla sam blizu tri tisuće kuna u Županju obitelji s tri curice da se dogradi soba za njih, nema posla, nizak standard, preživljavanjevili40 wrote:Longi,u slavoniji je katastrofa ali ni drugdje nije puno bolje.Ja sam varazdinska zupanija i malo ih je ostalo a da ne sisaju sisu.
https://tabloid.rtl.hr/video/sve-u-sest/98534/rtl-ova-reportaza-otvorila-srca-obitelj-turic-napokon-ce-dobiti-dom/
Gost- Guest
oslobodi nas svoje pameti i pravac Irska:)mativka wrote:Ti očito i ne trebaš :Dkserks_ wrote:poplave su bile u doba vlade sdp-a, zna se tko je tada dobijao poslove obnove.mativka wrote:ahahahhaha, sve jasnokserks_ wrote:da bi SDP jataci koji su tada dobili poslove izgradnje mogli zaraditi?RayMabus wrote:
Ma znam, posla sam blizu tri tisuće kuna u Županju obitelji s tri curice da se dogradi soba za njih, nema posla, nizak standard, preživljavanje
Gost- Guest
Malo bliže, ipak :)kserks_ wrote:oslobodi nas svoje pameti i pravac Irska:)mativka wrote:Ti očito i ne trebaš :Dkserks_ wrote:poplave su bile u doba vlade sdp-a, zna se tko je tada dobijao poslove obnove.mativka wrote:ahahahhaha, sve jasnokserks_ wrote:
da bi SDP jataci koji su tada dobili poslove izgradnje mogli zaraditi?
Guest- Guest
što si me se uvatilamativka wrote:Malo bliže, ipak :)kserks_ wrote:oslobodi nas svoje pameti i pravac Irska:)mativka wrote:Ti očito i ne trebaš :Dkserks_ wrote:poplave su bile u doba vlade sdp-a, zna se tko je tada dobijao poslove obnove.mativka wrote:
ahahahhaha, sve jasno
Gost- Guest
slažem se...pokušajem biti fin i reći im da pričati da si gladan ,a okolo kilometri neobrađene zemlje...ti si to srezao:)danni1 wrote:Apsolutno. Al..jbga, možeš bit gladan u gradu al gladan na selu...e taj i treba krepat od gladi.kserks_ wrote:ako ćemo uzesti riječ glad u njenom izvornom obliku,tada vam je to na sramotu.mativka wrote:Dobra konstatacija,kserks_ wrote:Uz toliko plodne zemlje vi gladni, sramota.mativka wrote:
Naravno,
Gost- Guest
Ispričavam se, bilo je u neznanju...kserks_ wrote:što si me se uvatilamativka wrote:Malo bliže, ipak :)kserks_ wrote:oslobodi nas svoje pameti i pravac Irska:)mativka wrote:Ti očito i ne trebaš :Dkserks_ wrote:
poplave su bile u doba vlade sdp-a, zna se tko je tada dobijao poslove obnove.
Guest- Guest
Oproštenomativka wrote:Ispričavam se, bilo je u neznanju...kserks_ wrote:što si me se uvatilamativka wrote:Malo bliže, ipak :)kserks_ wrote:oslobodi nas svoje pameti i pravac Irska:)mativka wrote:
Ti očito i ne trebaš :D
Gost- Guest
Problem sa Slavonija je šta nema posla, besperktivan dio hrvatske
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mativka,ostavi se corava posla i uvjeravanja.Badava ti to,ako do sada nisu progledali vise ni nece.Uzalud sve bojke.
vili40-
2015-08-02
Mativka,ostavi se corava posla i uvjeravanja.Badava ti to,ako do sada nisu progledali vise ni nece.Uzalud sve bojke.
vili40-
2015-08-02
Prije 50 godina primarne djelatnosti su činile 50% bdp-a, danas čine manje od 5% i to je ono šta Slavoncima ne ide u glavu.RayMabus wrote:Problem sa Slavonija je šta nema posla, besperktivan dio hrvatske
Nije im jasno kako su postali nebitni i siromašni, a rade isto ono kada su bili "bitni i bogati"..samo vremena su se prominila, danas se prodavanje magle plaća,a rad je sranje,jbg.
Gost- Guest
Ma, uvijek me pogodi i javljam se uglavnom na temu Slavonije.vili40 wrote:Mativka,ostavi se corava posla i uvjeravanja.Badava ti to,ako do sada nisu progledali vise ni nece.Uzalud sve bojke.
Koliko neznanja, koliko ironije, koliko nezajedništva unutar jedne zemlje. Poput Zagoraca ;)
Guest- Guest
Zemlja je tamo, nek si stvore poso. Tko bi to trebao za njih napraviti? Al svi uredno studiraju, filozofiju, kurturologiju, ekonomiju.....samo vi studirajte i jedite govna pored plodne zemlje.RayMabus wrote:Problem sa Slavonija je šta nema posla, besperktivan dio hrvatske
Sve bi ja to pretvorio u deponije smeća i nuklearnog otpada.
Od državne zemlje nekada je radilo i živjelo jako puno ljudi. Danas je i to dalje državna zemlja, al samo par obitelji od nje žive....
Guest- Guest
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
Page 4 of 12