Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
nadalje država vam je subvencionirala kupnju mehanizacije, imate subvencioniranu cijenu dizela, država vam je jamčila najnižu otkupnu cijenu za veliki dio poljoprivednih kultura, petrokemija vam je prodavala subvencionirano umjetno gnjojivo.kserks_ wrote:u 30 godina kroz poticaje ste dobili preko 100 milijardi kuna za ništa, ne znam što hoćete!!
Napravili su vam Slavoniku da ne kmečite kako se u Slavoniji ništa ne ulaže,a to šta cesta nigdi ne vodi i što ima manje prometa,nego na ovoj mojoj cesti u ulici, nikom ništa.
Ostalo trolanje neću ni komentirat!
p.s. za lokalne šerife ste si sami krivi ,kao i mi na jugu.
znaš što smo mi dobili na jugu od države, srednji prst ,a iz kaprica su nam držali deset godina u hotelskom smještaju izbjeglice i sad bi mi vas trebali žalit, ma daj!
znaš koliko dobiješ poticaja za poljoprivedu u Dalmaciji?goli kurac.
znaš kada u ribarstvu dobiješ poticaj ,ako daš ispilaš brod u staro željezo.
Gost- Guest
Idu mi suze što depopulira istok Hrvatske...između Karlovca i Splita tri čovika i masa vukova, ne vidim da je itko plakao radi toga.
Gost- Guest
Je, Jastreb tuli za krajisnicima non-stop...
darth_vader-
2014-04-17
lako za njih i naši su otišli.jasambrend wrote:Je, Jastreb tuli za krajisnicima non-stop...
Gost- Guest
Pa majku mu...nisam ja kriv što su ovi pokazatelji lošiji meni je stvarno sve bolje. Posla da nemoš stič, nitko u zadnje vrijeme ne sere s plaćanjem...idila. Bilo bi i bolje da možemo naći još kojeg radnika al ne ide. Moš nači jebivjetre koji niš ne znaju al nekoga ko nešto zna taj več radi. Al opet,dobro je, igramo malo produžetke i stižemo. baš je OK.asilovski wrote:Neka, barem će dančiju biti još bolje, u ostalom krahiralo je jer je pre dobro pa su Hrvati razmaženi ili kako je Šeki rekao krahiranje je sport Hrvata
Tko je pravio Slavoniku?kserks_ wrote:nadalje država vam je subvencionirala kupnju mehanizacije, imate subvencioniranu cijenu dizela, država vam je jamčila najnižu otkupnu cijenu za veliki dio poljoprivednih kultura, petrokemija vam je prodavala subvencionirano umjetno gnjojivo.kserks_ wrote:u 30 godina kroz poticaje ste dobili preko 100 milijardi kuna za ništa, ne znam što hoćete!!
Napravili su vam Slavoniku da ne kmečite kako se u Slavoniji ništa ne ulaže,a to šta cesta nigdi ne vodi i što ima manje prometa,nego na ovoj mojoj cesti u ulici, nikom ništa.
Ostalo trolanje neću ni komentirat!
p.s. za lokalne šerife ste si sami krivi ,kao i mi na jugu.
.
Veliki dio poljoprivredne zemlje je u vlasništvu države do koje se dolazi putem natječaja. Od te zemlje koju netko "dobije" putem natječaja ,živi jedna obitelj.
Guest- Guest
tunjevina ...mhhh..one fine talijanske smedje masline,,fetta,malo paradajza...
Guest- Guest
Ko ne želi da pravi decu sam sebi
jamu kopa
jamu kopa
55 tis. Kn, lijepa je sumačardak efendija wrote:Ko ne želi da pravi decu sam sebi
jamu kopa
Al rezervirana za Zg i St.
Guest- Guest
Mormao malo i mi poticaja dobiti, a ne samo vi u Slavonijimativka wrote:55 tis. Kn, lijepa je sumačardak efendija wrote:Ko ne želi da pravi decu sam sebi
jamu kopa
Gost- Guest
iz gradskog proračunamativka wrote:55 tis. Kn, lijepa je sumačardak efendija wrote:Ko ne želi da pravi decu sam sebi
jamu kopa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vremenom ce sve to doci i do zagreba,ne brinite.
vili40-
2015-08-02
Jer ste neradnici,kserks_ wrote:Mormao malo i mi poticaja dobiti, a ne samo vi u Slavonijimativka wrote:55 tis. Kn, lijepa je sumačardak efendija wrote:Ko ne želi da pravi decu sam sebi
jamu kopa
Ovdje ljudi i bez poticaja rade :D
Guest- Guest
ubio vas rad:)samo grebanje,daj,daj,daj:)))mativka wrote:Jer ste neradnici,kserks_ wrote:Mormao malo i mi poticaja dobiti, a ne samo vi u Slavonijimativka wrote:55 tis. Kn, lijepa je sumačardak efendija wrote:Ko ne želi da pravi decu sam sebi
jamu kopa
Gost- Guest
Samo se mi Slavonci i bez riječi razumijemo,vili40 wrote:Vremenom ce sve to doci i do zagreba,ne brinite.
Ostali samo teoretiziraju, kako je Eva rekla i bila u pravu.
Guest- Guest
Očito ti to dobro ide, jer ne bi pisao na način na koji pišeš.kserks_ wrote:ubio vas rad:)samo grebanje,daj,daj,daj:)))mativka wrote:Jer ste neradnici,kserks_ wrote:Mormao malo i mi poticaja dobiti, a ne samo vi u Slavonijimativka wrote:55 tis. Kn, lijepa je sumačardak efendija wrote:Ko ne želi da pravi decu sam sebi
jamu kopa
Guest- Guest
ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:Očito ti to dobro ide, jer ne bi pisao na način na koji pišeš.kserks_ wrote:ubio vas rad:)samo grebanje,daj,daj,daj:)))mativka wrote:Jer ste neradnici,kserks_ wrote:Mormao malo i mi poticaja dobiti, a ne samo vi u Slavonijimativka wrote:
55 tis. Kn, lijepa je suma
Gost- Guest
Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:Očito ti to dobro ide, jer ne bi pisao na način na koji pišeš.kserks_ wrote:ubio vas rad:)samo grebanje,daj,daj,daj:)))mativka wrote:Jer ste neradnici,kserks_ wrote:
Mormao malo i mi poticaja dobiti, a ne samo vi u Slavoniji
Guest- Guest
Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:Očito ti to dobro ide, jer ne bi pisao na način na koji pišeš.kserks_ wrote:ubio vas rad:)samo grebanje,daj,daj,daj:)))mativka wrote:
Jer ste neradnici,
Loše ti je, odseli idi gdje ti je bolje, samo ne kmekite!
Gost- Guest
Nek se samo rugaju,lijepo velim da kad jednom ljudi odu morat ce si sami radit i placati poreze i namete.Jos ne kuze kud sve to vodi.
vili40-
2015-08-02
kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:Očito ti to dobro ide, jer ne bi pisao na način na koji pišeš.kserks_ wrote:
ubio vas rad:)samo grebanje,daj,daj,daj:)))
Loše ti je, odseli idi gdje ti je bolje, samo ne kmekite!
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
Page 2 of 12