Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
Ima i tu istine..prek ou Baranji niknula dosta obiteljska domacinstva koja primaju goste..nes kao Vajnguti u svabiji..imaju komplet proizvodnju hrane koju nude i vina..steknes dobru klijentelu,ima da ti haus bude pun cijelu godinu..ipak,Baranjci su u prednosti,jer je tam oKopacki rit..
Guest- Guest
A ćuj trgovci nekretnina znaju što vrijedi a šta ne
Kupi jeftino prodaj skuplje
Doći će i Vukovar na red
Doći će i Vukovar na red
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
istina,no jos nisu to cijene povoljne za torbarenje.. 35000 ojrova,a u nekim selima prodaju za ,karikiramo 5000-10000..ojrova..nitko tamo ne kupuje sada,znaci,jos ce ici dolje,ako ovi ne zele da im vrijeme obezvrijedi kutje..RayMabus wrote:A ćuj trgovci nekretnina znaju što vrijedi a šta ne
Doći će i Vukovar na red
80km sjeverno od Novosibirska u Rusiji,visoka prizemnica,dakle i potkrovlje uredjeno od trupaca,kostalo 15 k Ojrova..zesci masiv..no zaseok..ono sto meni pase..
Guest- Guest
Jbga zabačena sela malo kog zanimaju
Nema bolnica, trgovina, restorana
2014-04-11
..zanimaju zanimaju..no ne puno ljudi,zato su cijene niske..cuj,jedna trgovina u selu,ekipa svake nedjelje na otvorenom okrece neku divlju beshtiju,jede se dobro,pije se Špiritus,i valjaju zanosne seoske cure..Longi,proporodio bi se ti tamo sam otako....ti si sirot u defanzivi od ovih dalmatinskih samozivih cura...RayMabus wrote:Jbga zabačena sela malo kog zanimaju
Guest- Guest
Pa to ti i govorin, slaba potražnja
2014-04-11
Svetac jbte seoski turizam, uplatiš dva tjedna guštaš neš kupovat tu nekretninu za stalno
2014-04-11
RayMabus wrote:Svetac jbte seoski turizam, uplatiš dva tjedna guštaš neš kupovat tu nekretninu za stalno
To je za kasnije Longi...jos mozda 5-6 godina budem drljao u Svabiji,.poslije se prebacim direktno raditi sa burazom,a to mogu sa kraja svijeta...samo internet i laptop.i jebe me se ...a tamo budemo dobro potkozeni Guzonja lokalni..
Guest- Guest
Ti kupuješ po vukojebinama u Rusiji a Švabe oko mene garsonjerice samo da ima svoj gušt i da je njegovo
Skupa Njemačka
Skupa Njemačka
2014-04-11
Istina...no moram priznati,obozavam hladnu klimu,obozavam snijeg i mrzavicu..2012,kad je bilo ono 3 tjjedna minus 20 do minus 30..ja sam nacisto uzivao..ono sve je tiho uspavano smireno,nabijes se do kamina,u trosjed,knjiga,vrlei caj...Rujka do nogu,nes svoje cita..sto covjeku vise treba..mrzim vrucine i sunce..RayMabus wrote:Ti kupuješ po vukojebinama u Rusiji a Švabe oko mene garsonjerice samo da ima svoj gušt i da je njegovo
Skupa Njemačka
Guest- Guest
ok ali to nije biznis s nekretninama nego nanjušiti tržište i da snimiš di će cijena ići gorepismejker wrote:Istina...no moram priznati,obozavam hladnu klimu,obozavam snijeg i mrzavicu..2012,kad je bilo ono 3 tjjedna minus 20 do minus 30..ja sam nacisto uzivao..ono sve je tiho uspavano smireno,nabijes se do kamina,u trosjed,knjiga,vrlei caj...Rujka do nogu,nes svoje cita..sto covjeku vise treba..mrzim vrucine i sunce..RayMabus wrote:Ti kupuješ po vukojebinama u Rusiji a Švabe oko mene garsonjerice samo da ima svoj gušt i da je njegovo
Skupa Njemačka
To di si ti kupija to će uvik bit ta cijena ali ok nije ni neka cijena tko voli nek izvoli
2014-04-11
no,ne bih se bavio nekretninama,mada tu moze biti zarada opaka,ali samo tijekom veliki oscilacija,primjer rat,socijalno osiromasivanje,egzodus ljudi iz tog kraja...ili slicno..pa se onda prodaje u bescijenje..u Grckoj je u vrijeme onih nemira bilo moguce kupiti stanove dvosobne uz rivu za 15000 Ojrova..tko kupio kupio tko nije nije ...sad samo treba cekati..mozda docekamo,mozda i ne..s obzirom da je grcka puna kozojeba,turizam joj je oso u krc uglavnom..RayMabus wrote:ok ali to nije biznis s nekretninama nego nanjušiti tržište i da snimiš di će cijena ići gorepismejker wrote:Istina...no moram priznati,obozavam hladnu klimu,obozavam snijeg i mrzavicu..2012,kad je bilo ono 3 tjjedna minus 20 do minus 30..ja sam nacisto uzivao..ono sve je tiho uspavano smireno,nabijes se do kamina,u trosjed,knjiga,vrlei caj...Rujka do nogu,nes svoje cita..sto covjeku vise treba..mrzim vrucine i sunce..RayMabus wrote:Ti kupuješ po vukojebinama u Rusiji a Švabe oko mene garsonjerice samo da ima svoj gušt i da je njegovo
Skupa Njemačka
To di si ti kupija to će uvik bit ta cijena ali ok nije ni neka cijena tko voli nek izvoli
Guest- Guest
Gledam kuće po Vukovaru, ima svega, na dvadeset ponuda ima jedna isplativa, urediš je i u oglas u Beć, prodat ćeš je, čistih pet tisuća eura u đep od toga
2014-04-11
evo ti ideje Longi...nadjes dobre ponude,pogledaj Ilok,cijene su nize,a atraktivnije mjesto..pogotovo crkva na litici iznad Dunava...kupis recimo 4-5 nekretnina,i uredis,potom nadjes potkozene Svabe, i prodas im po cijeni gdje ces zaraditi dobro...RayMabus wrote:Gledam kuće po Vukovaru, ima svega, na dvadeset ponuda ima jedna isplativa, urediš je i u oglas u Beć, prodat ćeš je, čistih pet tisuća eura u đep od toga
Guest- Guest
odo odo..pod tush pa u krpe..laku notj Longi..
Guest- Guest
ne živim gore a imam svojih nekretnina tako da mi se ne trči za drugimapismejker wrote:evo ti ideje Longi...nadjes dobre ponude,pogledaj Ilok,cijene su nize,a atraktivnije mjesto..pogotovo crkva na litici iznad Dunava...kupis recimo 4-5 nekretnina,i uredis,potom nadjes potkozene Svabe, i prodas im po cijeni gdje ces zaraditi dobro...RayMabus wrote:Gledam kuće po Vukovaru, ima svega, na dvadeset ponuda ima jedna isplativa, urediš je i u oglas u Beć, prodat ćeš je, čistih pet tisuća eura u đep od toga
Proradi će nekome lampica pa će ih oglašavat u Beću a ne ovdje
2014-04-11
Problem s našim ljudima je šta kad netko ovo napravi onda misle da si ti zaradi 200 tisuća eura pa počmu dizat cijene i tako otjeraju taj biznis tako da to moraš radit na jako širokom prostoru tako da kružiš uvijek dok ne shvate na kraju da to nije kako oni misle
2014-04-11
Ja da ovo napravim i jednu nekretninu tako prodam odmah cijela ta ulica u Vukovaru diže cijenu
Vidila žaba da se konj potkiva pa bi i ona
Onda ja odem u Banat a ovi nakon dvije godine čekanja vide da to nitko nekupuje
Normalno da ne
Vidila žaba da se konj potkiva pa bi i ona
Onda ja odem u Banat a ovi nakon dvije godine čekanja vide da to nitko nekupuje
Normalno da ne
2014-04-11
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
Page 11 of 12