Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:Očito ti to dobro ide, jer ne bi pisao na način na koji pišeš.kserks_ wrote:
ubio vas rad:)samo grebanje,daj,daj,daj:)))
Loše ti je, odseli idi gdje ti je bolje, samo ne kmekite!
Guest- Guest
mativka wrote:kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:
Očito ti to dobro ide, jer ne bi pisao na način na koji pišeš.
Gost- Guest
Sramota!vili40 wrote:Nek se samo rugaju,lijepo velim da kad jednom ljudi odu morat ce si sami radit i placati poreze i namete.Jos ne kuze kud sve to vodi.
Guest- Guest
kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:Očito ti to dobro ide, jer ne bi pisao na način na koji pišeš.kserks_ wrote:
ubio vas rad:)samo grebanje,daj,daj,daj:)))
Ja sam Slavonac, pa ne kmečim! I nisam u inozemstvu.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Kad ljudi odu onda je depopulacija
Ovdje je problem šta je uvik priča jadna Slavonija dajmo im pare iz proračuna
Pa krahirao je svugdje
Ovdje je problem šta je uvik priča jadna Slavonija dajmo im pare iz proračuna
Pa krahirao je svugdje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Rodom, i ne živiš u Slavoniji.Antijunak wrote:kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:
Guest- Guest
Sve pet, oni koji su u toj skupini se brzo prepoznaju, zato i reagiraju kako reagiraju.Antijunak wrote:kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:
Ne volim kad ljudi od sebe rade patnike i žrtve, ova država je prožeta negativnošću i depresijom zato i propadamo.
Gost- Guest
Antijunak wrote:kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:ne volim mentalitet kmečanja to je sve...mativka wrote:
Kmeče samo asila i mativka.
Ja, kic, kofein, tre, iskra i ostali Slavonci ne kmečimo.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Nitko ne bježi iz blagostanja.kserks_ wrote:Sve pet, oni koji su u toj skupini se brzo prepoznaju, zato i reagiraju kako reagiraju.Antijunak wrote:kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:
ne volim mentalitet kmečanja to je sve...
Ne volim kad ljudi od sebe rade patnike i žrtve, ova država je prožeta negativnošću i depresijom zato i propadamo.
Guest- Guest
Longi,u slavoniji je katastrofa ali ni drugdje nije puno bolje.Ja sam varazdinska zupanija i malo ih je ostalo a da ne sisaju sisu.
vili40-
2015-08-02
Zna se tko ne kmeči :DAntijunak wrote:Antijunak wrote:kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.kserks_ wrote:
ne volim mentalitet kmečanja to je sve...
Kmeče samo asila i mativka.
Ja, kic, kofein, tre, iskra i ostali Slavonci ne kmečimo.
Guest- Guest
nije sve u novcu.mativka wrote:Nitko ne bježi iz blagostanja.kserks_ wrote:Sve pet, oni koji su u toj skupini se brzo prepoznaju, zato i reagiraju kako reagiraju.Antijunak wrote:kserks_ wrote:Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.mativka wrote:
Slavonci ne kmeče, već odlaze, dok se drugi tome izruguju.
Gost- Guest
Kad nisi gladan.kserks_ wrote:nije sve u novcu.mativka wrote:Nitko ne bježi iz blagostanja.kserks_ wrote:Sve pet, oni koji su u toj skupini se brzo prepoznaju, zato i reagiraju kako reagiraju.Antijunak wrote:kserks_ wrote:
Ma kmekite u Slavoniji, kmekite na letu za Dublin, kmekite iz Irske. i to na vrlo nezahvalan i bezobrazan način.
Guest- Guest
Ma znam, posla sam blizu tri tisuće kuna u Županju obitelji s tri curice da se dogradi soba za njih, nema posla, nizak standard, preživljavanjevili40 wrote:Longi,u slavoniji je katastrofa ali ni drugdje nije puno bolje.Ja sam varazdinska zupanija i malo ih je ostalo a da ne sisaju sisu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
riječ koju ste toliko isprostituirali da više ništa ne znači.mativka wrote:Kad nisi gladan.kserks_ wrote:nije sve u novcu.mativka wrote:Nitko ne bježi iz blagostanja.kserks_ wrote:Sve pet, oni koji su u toj skupini se brzo prepoznaju, zato i reagiraju kako reagiraju.Antijunak wrote:
Gost- Guest
Naravno,kserks_ wrote:riječ koju ste toliko isprostituirali da više ništa ne znači.mativka wrote:Kad nisi gladan.kserks_ wrote:nije sve u novcu.mativka wrote:Nitko ne bježi iz blagostanja.kserks_ wrote:
Sve pet, oni koji su u toj skupini se brzo prepoznaju, zato i reagiraju kako reagiraju.
Za vas koji ju niste osjetili.
Guest- Guest
Uz toliko plodne zemlje vi gladni, sramota.mativka wrote:Naravno,kserks_ wrote:riječ koju ste toliko isprostituirali da više ništa ne znači.mativka wrote:Kad nisi gladan.kserks_ wrote:nije sve u novcu.mativka wrote:
Nitko ne bježi iz blagostanja.
Gost- Guest
Dobra konstatacija,kserks_ wrote:Uz toliko plodne zemlje vi gladni, sramota.mativka wrote:Naravno,kserks_ wrote:riječ koju ste toliko isprostituirali da više ništa ne znači.mativka wrote:Kad nisi gladan.kserks_ wrote:
nije sve u novcu.
al upućena na krivu adresu...
Guest- Guest
da bi SDP jataci koji su tada dobili poslove izgradnje mogli zaraditi?RayMabus wrote:Ma znam, posla sam blizu tri tisuće kuna u Županju obitelji s tri curice da se dogradi soba za njih, nema posla, nizak standard, preživljavanjevili40 wrote:Longi,u slavoniji je katastrofa ali ni drugdje nije puno bolje.Ja sam varazdinska zupanija i malo ih je ostalo a da ne sisaju sisu.
Gost- Guest
ahahahhaha, sve jasnokserks_ wrote:da bi SDP jataci koji su tada dobili poslove izgradnje mogli zaraditi?RayMabus wrote:Ma znam, posla sam blizu tri tisuće kuna u Županju obitelji s tri curice da se dogradi soba za njih, nema posla, nizak standard, preživljavanjevili40 wrote:Longi,u slavoniji je katastrofa ali ni drugdje nije puno bolje.Ja sam varazdinska zupanija i malo ih je ostalo a da ne sisaju sisu.
iz koje mladeži si ti potekao? :D
Guest- Guest
ako ćemo uzesti riječ glad u njenom izvornom obliku,tada vam je to na sramotu.mativka wrote:Dobra konstatacija,kserks_ wrote:Uz toliko plodne zemlje vi gladni, sramota.mativka wrote:Naravno,kserks_ wrote:riječ koju ste toliko isprostituirali da više ništa ne znači.mativka wrote:
Kad nisi gladan.
al upućena na krivu adresu...
Gost- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
Page 3 of 12