Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
Page 1 of 1
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
http://www.jutarnji.hr/predsjednica-kolinda-grabar-kitarovic-i-gradonacelnik-zagreba-milan-bandic-prosetali-su-za-badnjak-centrom-zagreba/1485734/?foto=2
http://www.jutarnji.hr/predsjednica-kolinda-grabar-kitarovic-i-gradonacelnik-zagreba-milan-bandic-prosetali-su-za-badnjak-centrom-zagreba/1485734/?foto=2
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
Predsjednici je vruće...
I ova moja bi u kratkim rukavama išla vani, samo da je pustim.
Neka se javi Neve i Eva...Sora ne mora, ona je već napola smrznjena.
I ova moja bi u kratkim rukavama išla vani, samo da je pustim.
Neka se javi Neve i Eva...Sora ne mora, ona je već napola smrznjena.
Re: Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
meni bi bilo neugodno s bandicem se slikat srdacno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nemate boljeg, jbga...Nikad niste ni imali.debotoijusto wrote:meni bi bilo neugodno s bandicem se slikat srdacno
2014-04-23
nije los samo je sve 3x preplacenoEro wrote:Nemate boljeg, jbga...Nikad niste ni imali.debotoijusto wrote:meni bi bilo neugodno s bandicem se slikat srdacno
zato je oni tvoj u ljubljani faca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nema baš puno razlike.debotoijusto wrote:nije los samo je sve 3x preplacenoEro wrote:Nemate boljeg, jbga...Nikad niste ni imali.debotoijusto wrote:meni bi bilo neugodno s bandicem se slikat srdacno
Na stranu što ja osobno mislim o obojici kao ljudima, ali obojica ipak rade odlično svoj posao.
To je ono šta se da primjetiti običnom turistu kad posjeti ova dva grada.
Last edited by Ero on 24/12/2015, 19:31; edited 1 time in total
2014-04-23
srecom se nisu drzali za rukice
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, je odradila svoj posao bez greške. Zaslužila je malo odmora...
Dobar posao su za advent napravili i u Zagrebu, stvarno smo atrakcija.
Prije je znalo liciti na cirkuski sator, sad su ukusno ukrasili centar.
Bilo bi dobro da se i Zagreb i ostatak Hrvatske, svatko za sebe i svi skupa trgnu i povuku i to jako. Bilo kakav rast ispod 4-5% ide samo na otplatu kamata na postojeca dugovanja, to treba smjesta razrjesiti. Tu je i demografski slom, na granicu sa Srbijom ce morati ici zica, jebga...
Da vidimo cudotvorca iz dijaspore, neka mu je sa srecom, bez fige u dzepu! :)
Prije je znalo liciti na cirkuski sator, sad su ukusno ukrasili centar.
Bilo bi dobro da se i Zagreb i ostatak Hrvatske, svatko za sebe i svi skupa trgnu i povuku i to jako. Bilo kakav rast ispod 4-5% ide samo na otplatu kamata na postojeca dugovanja, to treba smjesta razrjesiti. Tu je i demografski slom, na granicu sa Srbijom ce morati ici zica, jebga...
Da vidimo cudotvorca iz dijaspore, neka mu je sa srecom, bez fige u dzepu! :)
Guest- Guest
debotoijusto wrote:nije los samo je sve 3x preplacenoEro wrote:Nemate boljeg, jbga...Nikad niste ni imali.debotoijusto wrote:meni bi bilo neugodno s bandicem se slikat srdacno
Jel imas ti kakav sporedni biznis ako ti ovo sa postom propadne?
Guest- Guest
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović radnom posjetu Turkmenistanu
» Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u službenom posjetu Švicarskoj
» PREDSJEDNICA IDE NA MORE: Kolinda Grabar-Kitarović preselila Ured predsjednika u Split
» Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otvorila privremeni ured u Bjelovaru
» Badnja večer s potrebitima: predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u karlovačkom Centru za beskućnike
» Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u službenom posjetu Švicarskoj
» PREDSJEDNICA IDE NA MORE: Kolinda Grabar-Kitarović preselila Ured predsjednika u Split
» Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otvorila privremeni ured u Bjelovaru
» Badnja večer s potrebitima: predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u karlovačkom Centru za beskućnike
Page 1 of 1