Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
da auto, za malo bolji mobitel:)kserks_ wrote:Ja didi nebi moga doc na grob, kad bi proda građevinsko zemljište di su nam masline i trešnje, a vridi sigurno 1.5 milju kuna,a ovi prodaju sve
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
A ti si Hrvat u toj priči?aben wrote:između nos i njih je ista relacija ko između slavonaca i hrvata.mativka wrote:Ja ne razumijem te vaše seoske razlike :)aben wrote:ni in pomogo, veruj mi, ostali su vlašetine kako ča su i bilimativka wrote:Čemu tada most?aben wrote:
koliko puti ti morun reći da je pašman vlaški otok? ono ča doživiš na pašmanu, komodno moreš i u drnišu.
Il vanzemaljac?
Guest- Guest
kserks_ wrote:Ja didi nebi moga doc na grob, kad bi proda građevinsko zemljište di su nam masline i trešnje, a vridi sigurno 1.5 milju kuna,a ovi prodaju sve sta imaju za jedno polovno auto..
mrtvi kapital.
2014-04-16
nisu dali, mirna reintagracija, a bili smo spremniaben wrote:kako to niste počistili..dijagram wrote:puno, i vise nego punoaben wrote:http://www.njuskalo.hr/nekretnine/kuca-karadzicevo-prizemnica-66-m2-oglas-12245764
jebenti ne boga, evo jena kuća na 2500 kvadrati za 6 iljod eurov,
jedini problijem je ča se nalazi u mestu karadžićevo...biće se puno srbov
dijagram-
2015-08-09
Danas je in, davati kuće za gradnju zgrade... O, tome bi možda Dijagram znao više...i ja bih mu ponudila nešto vrijedno u razmijenu :)
Guest- Guest
sigurno tetku,...sto drugo:)mativka wrote:Danas je in, davati kuće za gradnju zgrade... O, tome bi možda Dijagram znao više...i ja bih mu ponudila nešto vrijedno u razmijenu :)
dijagram-
2015-08-09
a, unda ne zun kako bi ti to opiso. vlasi su nagli ljudi, komuniciraju više hripljenjen i na moti nego govoron, od kulture njeguju povlačenje konopa i pečenu prasetinu...razumišmativka wrote:A ti si Hrvat u toj priči?aben wrote:između nos i njih je ista relacija ko između slavonaca i hrvata.mativka wrote:Ja ne razumijem te vaše seoske razlike :)aben wrote:ni in pomogo, veruj mi, ostali su vlašetine kako ča su i bilimativka wrote:
Čemu tada most?
Il vanzemaljac?
2014-04-16
Dijagram@ to ti je stvar odgoja,nisu im usadili samopoštovanje.
Gost- Guest
viš ti to, dobiješ na mostu, a izgubiš na drugon mostu...dijagram wrote:nisu dali, mirna reintagracija, a bili smo spremni :B-):aben wrote:kako to niste počistili..dijagram wrote::): puno, i vise nego punoaben wrote:http://www.njuskalo.hr/nekretnine/kuca-karadzicevo-prizemnica-66-m2-oglas-12245764
2014-04-16
cigla, nema vodu, treba adaptirati tj uložitiaben wrote:http://www.njuskalo.hr/nekretnine/kuca-karadzicevo-prizemnica-66-m2-oglas-12245764
Lokacija nikakva
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tetku ti dam gratis, samo da je se riješim...dijagram wrote:sigurno tetku,...sto drugo:)mativka wrote:Danas je in, davati kuće za gradnju zgrade... O, tome bi možda Dijagram znao više...i ja bih mu ponudila nešto vrijedno u razmijenu :)
Dobivala sam zamolbe, za takve solucije...
Guest- Guest
Ja ne bi da šest tisuća eura za toRayMabus wrote:cigla, nema vodu, treba adaptirati tj uložitiaben wrote:http://www.njuskalo.hr/nekretnine/kuca-karadzicevo-prizemnica-66-m2-oglas-12245764
Lokacija nikakva
Da je bar na osami pa seoski turizam ovako niti to
2014-04-11
Želiš reći da si predstavnik od kulture svog otoka?aben wrote:a, unda ne zun kako bi ti to opiso. vlasi su nagli ljudi, komuniciraju više hripljenjen i na moti nego govoron, od kulture njeguju povlačenje konopa i pečenu prasetinu...razumišmativka wrote:A ti si Hrvat u toj priči?aben wrote:između nos i njih je ista relacija ko između slavonaca i hrvata.mativka wrote:Ja ne razumijem te vaše seoske razlike :)aben wrote:
ni in pomogo, veruj mi, ostali su vlašetine kako ča su i bili
Il vanzemaljac?
Guest- Guest
ne daj svoje tek tako, mislim ne tetku, nju utrpaj ako ne zna sama:)mativka wrote:Tetku ti dam gratis, samo da je se riješim...dijagram wrote:sigurno tetku,...sto drugo:)mativka wrote:Danas je in, davati kuće za gradnju zgrade... O, tome bi možda Dijagram znao više...i ja bih mu ponudila nešto vrijedno u razmijenu :)
Dobivala sam zamolbe, za takve solucije...
dijagram-
2015-08-09
kako nemo vodu, imo bunor.RayMabus wrote:cigla, nema vodu, treba adaptirati tj uložitiaben wrote:http://www.njuskalo.hr/nekretnine/kuca-karadzicevo-prizemnica-66-m2-oglas-12245764
Lokacija nikakva
lokacija je uru ipo do zagreba, ča
2014-04-16
to sam ja nspravija pa imam sad dva stanamativka wrote:Danas je in, davati kuće za gradnju zgrade... O, tome bi možda Dijagram znao više...i ja bih mu ponudila nešto vrijedno u razmijenu :)
750 kvadrata za sto kvadrata stana tu
Lokacija draga moja, nitko nedaje ako ne vridi
2014-04-11
zoč bi to reko?mativka wrote:Želiš reći da si predstavnik od kulture svog otoka?aben wrote:a, unda ne zun kako bi ti to opiso. vlasi su nagli ljudi, komuniciraju više hripljenjen i na moti nego govoron, od kulture njeguju povlačenje konopa i pečenu prasetinu...razumišmativka wrote:A ti si Hrvat u toj priči?aben wrote:između nos i njih je ista relacija ko između slavonaca i hrvata.mativka wrote:
Ja ne razumijem te vaše seoske razlike :)
Il vanzemaljac?
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Sta bi Slavonci rekli na jedan kvadrat novogradnje u Splitu 2500 eura,a ovaj daje čitav plac za te pare:)
Gost- Guest
U Dalmaciji se precijenjuju nekretnine u Slavoniji podcjenjuju..zemlja apsurda.
Gost- Guest
nije nego zakon ponude i potražnjekserks_ wrote:U Dalmaciji se precijenjuju nekretnine u Slavoniji podcjenjuju..zemlja apsurda.
2014-04-11
http://www.njuskalo.hr/nekretnine/11-zemljiste-gradnju-kuce-1249m2-vukovaru-a-cesarca-oglas-4026472
evo 1200 kvadrati za 2000 eurov,
ali na sajmištu
evo 1200 kvadrati za 2000 eurov,
ali na sajmištu
2014-04-16
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
Page 8 of 12