Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Sve istočno od Zagreba je demografski krahiralo
Pa mora negdje pamet stati za razliku od vas Dalmoša....aben wrote:mativka wrote:I ja sam ZA! :)vili40 wrote:Ja sam za,i medimurje i varazdinscina i istra i primorje,zagorje,baranja i dubrovnik.
Ostat ce zagrebacki pasaluk i pola milijuna prodavaca magle.
ruku na srce, mi i nismo isto norord. vi ste više ko srbi, slično govorite, imate široke glove, glazba van je identična...
Guest- Guest
ma ono, slobodna trgovina i protokljudi i roba, nema granica a svatko vodi brigu u svojem dvoristu i to je toaben wrote:ma ne tribo ni to, jedina poveznica more biti nato, i to je to..Leviathan2 wrote:regionalna konfederalna zajednica ala svicarska, :Dvili40 wrote:Ja sam za,i medimurje i varazdinscina i istra i primorje,zagorje,baranja i dubrovnik.
HSS se već duže vremena ne bavi seljacima nego pederima i sličnim rodno i spolno zbunjenim individuama.kserks_ wrote:Vas je naviše sjebao HSS je su poljoprivedni poticaji odlazili na socijalne transfere pomaganja staračkih poljoprivednih domaćinstava, jer im je to bila izborna baza.mativka wrote:Od državne zemlje nekada je radilo i živjelo jako puno ljudi. Danas je i to dalje državna zemlja, al samo par obitelji od nje žive....
Umjesto da se novac trošio na okrupnjavanje zemljišta i nove tehnologije u poljoprivedi.
Sami pali, sami se ubili.
Više ih brinu prava pedera nego prava i problemi seljaka.
ii da ste vi slavonci upola slozni ko pleme, di bi vam bio krajmativka wrote:Zasigurno....Leviathan2 wrote:da,aben wrote:tribo organizirati referendun o odricanju od slavonije.
jeste li za to da izbocimo slavoniju iz sastava republike hrvacke?
DA ne
obrazlozenje : bilo bi im bolje bez cardaka
ima vas dosta da se osamostalite i da kazete cardaku odjebi
al nesloga vas ubi a najvise prodane duse iz vaseg sokaka
tako je, šengen je na ogradi oko kuće.Leviathan2 wrote:ma ono, slobodna trgovina i protokljudi i roba, nema granica a svatko vodi brigu u svojem dvoristu i to je toaben wrote:ma ne tribo ni to, jedina poveznica more biti nato, i to je to..Leviathan2 wrote:regionalna konfederalna zajednica ala svicarska, :Dvili40 wrote:Ja sam za,i medimurje i varazdinscina i istra i primorje,zagorje,baranja i dubrovnik.
2014-04-16
dobro da nisu trazili da seljaci farbaju traktore u dugine boje :Ddanni1 wrote:HSS se već duže vremena ne bavi seljacima nego pederima i sličnim rodno i spolno zbunjenim individuama.kserks_ wrote:Vas je naviše sjebao HSS je su poljoprivedni poticaji odlazili na socijalne transfere pomaganja staračkih poljoprivednih domaćinstava, jer im je to bila izborna baza.mativka wrote:Od državne zemlje nekada je radilo i živjelo jako puno ljudi. Danas je i to dalje državna zemlja, al samo par obitelji od nje žive....
Umjesto da se novac trošio na okrupnjavanje zemljišta i nove tehnologije u poljoprivedi.
jo nis nikakov dalmoš,mativka wrote:Pa mora negdje pamet stati za razliku od vas Dalmoša....aben wrote:mativka wrote:I ja sam ZA! :)vili40 wrote:Ja sam za,i medimurje i varazdinscina i istra i primorje,zagorje,baranja i dubrovnik.
ruku na srce, mi i nismo isto norord. vi ste više ko srbi, slično govorite, imate široke glove, glazba van je identična...
ali, neka i imote velike mozgove, samo još jedun argumenat da nismo isti norod
2014-04-16
ovako je apsurd, nefunkcionalno totalkaaben wrote:tako je, šengen je na ogradi oko kuće.Leviathan2 wrote:ma ono, slobodna trgovina i protokljudi i roba, nema granica a svatko vodi brigu u svojem dvoristu i to je toaben wrote:ma ne tribo ni to, jedina poveznica more biti nato, i to je to..Leviathan2 wrote:regionalna konfederalna zajednica ala svicarska, :Dvili40 wrote:Ja sam za,i medimurje i varazdinscina i istra i primorje,zagorje,baranja i dubrovnik.
Malo nas je ostalo i u tome je problem.Leviathan2 wrote:ii da ste vi slavonci upola slozni ko pleme, di bi vam bio krajmativka wrote:Zasigurno....Leviathan2 wrote:da,aben wrote:tribo organizirati referendun o odricanju od slavonije.
DA ne
Sve ostalo su prodane duše...
Guest- Guest
jebiga, na cijelom balkanu je takomativka wrote:Malo nas je ostalo i u tome je problem.Leviathan2 wrote:ii da ste vi slavonci upola slozni ko pleme, di bi vam bio krajmativka wrote:Zasigurno....Leviathan2 wrote:da,aben wrote:tribo organizirati referendun o odricanju od slavonije.
DA ne
Sve ostalo su prodane duše...
Što si ti, vanzemaljac? :)aben wrote:jo nis nikakov dalmoš,mativka wrote:Pa mora negdje pamet stati za razliku od vas Dalmoša....aben wrote:mativka wrote:I ja sam ZA! :)vili40 wrote:Ja sam za,i medimurje i varazdinscina i istra i primorje,zagorje,baranja i dubrovnik.
Al, da...vi imate smokovaču, mi šljivu ;D
Guest- Guest
Samo im daj ideju..jbte!Leviathan2 wrote:dobro da nisu trazili da seljaci farbaju traktore u dugine boje :Ddanni1 wrote:HSS se već duže vremena ne bavi seljacima nego pederima i sličnim rodno i spolno zbunjenim individuama.kserks_ wrote:Vas je naviše sjebao HSS je su poljoprivedni poticaji odlazili na socijalne transfere pomaganja staračkih poljoprivednih domaćinstava, jer im je to bila izborna baza.mativka wrote:Od državne zemlje nekada je radilo i živjelo jako puno ljudi. Danas je i to dalje državna zemlja, al samo par obitelji od nje žive....
znun samo da nis dalmoš, to je isto zajeban norodmativka wrote:Što si ti, vanzemaljac? :)aben wrote:jo nis nikakov dalmoš,mativka wrote:Pa mora negdje pamet stati za razliku od vas Dalmoša....aben wrote:mativka wrote:
I ja sam ZA! :)
smokovača, za isukrsta boga, pa vi bi se samo opijali..mi smokve šušimo za isti a ne za lokati
2014-04-16
Ne znam ja, samo se sjećam na tvom otoku da me jedna starija gospođa iz ranog jutra opila svježe pečenom smokovačom. Sreća pa je more bilo hladno :)aben wrote:znun samo da nis dalmoš, to je isto zajeban norodmativka wrote:Što si ti, vanzemaljac? :)aben wrote:jo nis nikakov dalmoš,mativka wrote:Pa mora negdje pamet stati za razliku od vas Dalmoša....aben wrote:
smokovača, za isukrsta boga, pa vi bi se samo opijali..mi smokve šušimo za isti a ne za lokati
Guest- Guest
Slavoniju prodat. Evo ja prodajem svojih tri reda kukuruza.
Trinity-
2014-04-17
Ja svoju ne prodajem!Triny wrote:Slavoniju prodat. Evo ja prodajem svojih tri reda kukuruza.
To je djedovina moja....
Guest- Guest
Ovo je i moja...sta cu s tim...mativka wrote:Ja svoju ne prodajem!Triny wrote:Slavoniju prodat. Evo ja prodajem svojih tri reda kukuruza.
To je djedovina moja....
Trinity-
2014-04-17
koliko puti ti morun reći da je pašman vlaški otok? ono ča doživiš na pašmanu, komodno moreš i u drnišu.mativka wrote:Ne znam ja, samo se sjećam na tvom otoku da me jedna starija gospođa iz ranog jutra opila svježe pečenom smokovačom. Sreća pa je more bilo hladno :)aben wrote:znun samo da nis dalmoš, to je isto zajeban norodmativka wrote:Što si ti, vanzemaljac? :)aben wrote:jo nis nikakov dalmoš,mativka wrote:
Pa mora negdje pamet stati za razliku od vas Dalmoša....
2014-04-16
to, čvrsto stisni, ne doj nikomu...dok ti mati i otac ne partu, a unda inako sve dobivo brat:)mativka wrote:Ja svoju ne prodajem!Triny wrote:Slavoniju prodat. Evo ja prodajem svojih tri reda kukuruza.
To je djedovina moja....
2014-04-16
Trampiš za obnovu kuće na selu ako imaš i imaš vikendicuTriny wrote:Ovo je i moja...sta cu s tim...mativka wrote:Ja svoju ne prodajem!Triny wrote:Slavoniju prodat. Evo ja prodajem svojih tri reda kukuruza.
To je djedovina moja....
Zemlja do kuće se nikad ne prodaje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Inace kako vas nije sramota prodavati kuće sa nekoliko tisuća metra okućnice za 20-30k eura?
Gost- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
» Krahiralo tržište rada na Jadranu
» Preko noći krahiralo naftno tržište, barel pao na 15 dolara
» „Istočno pitanje“ 21. veka
» Istocno od jaja zive samo - medvedi
Page 6 of 12