Nina Kuluz osuđena na 3 godine i 4 mjeseca zatvora! Oduzeta joj je roditeljska skrb, mora platiti 50.000 eura
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nina Kuluz osuđena na 3 godine i 4 mjeseca zatvora! Oduzeta joj je roditeljska skrb, mora platiti 50.000 eura
zene u Turaka,samo mogu setati djecu i vodati ih tamo vamo...klinci kad odfrknu,nema teorije da ih vidis sa materom..sve sami muskići,kasnije,samo ćačina skola...zene ima da muce i kuhaju..sto ukusnije..
Guest- Guest
Re: Nina Kuluz osuđena na 3 godine i 4 mjeseca zatvora! Oduzeta joj je roditeljska skrb, mora platiti 50.000 eura
Bio sam igrom slucaja prisutan u utjerivanju alimentacije zatvorom...i osobno me duboko potresla bezosjecajnost,izostanak empatije, neimanje imalo humanosti i zelja da se napakosti,doticnih zena..
Last edited by kserks_ on 10/10/2017, 22:20; edited 1 time in total
Gost- Guest
Leviathan2 wrote:aha, jel zavrsio na operaciji, jest, jel ostao na zivotu , jestcroatia yes wrote:Leviathan2 wrote:
ona nije nanijela djetetu zlo
dijete godinama nije imalo zdravstvenu skrb, nije ga vodila liječniku na preglede, nije ga cijepila, nije ga vodila zubaru
a otkriveno je tako što je završilo na hitnoj operaciji zbog neke bolesti bez zdravstvenog osiguranja pa su liječnici obavjetili policiju
što misliš kako sud na to gleda, da li je to ugrožavanje djeteta?
pa koji kurac pricas coece, jer skrbljeno o njemu, jest
nije ga ostavila na cesti jebate
jel tebe ikad kaznila Država i njen represivni aparat?
Guest- Guest
pokusalicroatia yes wrote:Leviathan2 wrote:aha, jel zavrsio na operaciji, jest, jel ostao na zivotu , jestcroatia yes wrote:Leviathan2 wrote:
ona nije nanijela djetetu zlo
dijete godinama nije imalo zdravstvenu skrb, nije ga vodila liječniku na preglede, nije ga cijepila, nije ga vodila zubaru
a otkriveno je tako što je završilo na hitnoj operaciji zbog neke bolesti bez zdravstvenog osiguranja pa su liječnici obavjetili policiju
što misliš kako sud na to gleda, da li je to ugrožavanje djeteta?
pa koji kurac pricas coece, jer skrbljeno o njemu, jest
nije ga ostavila na cesti jebate
jel tebe ikad kaznila Država i njen represivni aparat?
ali ja moje nesporazume rjesavam bez drzave,
dakle, ako sam ti nanio stetu ja cu ti refundirati onoliko koliko trazis, ili reparirat nastalu stetu, zivot nisam nikad nikom ugrozio a niti zdravlje ukoliko nisam dobio pravo na to
isto kao i stetu,
za budalestine tipa kazne na cesti, nekad platim a vise puta ne platim ako nisam bas u nekoj tezoj zurbi
pokusaje da mi se naplati porez ili neka njihova dazbina odjebem u kratkom vremenu
aha, bio je i pokusaj da me se kazni radi sjece drva u mojoj sumi jer nisam trazio dozvolu od lugara
isto tako sam imao fizicke sukobe sa policijom, tj poslusnicima toga sto ti zoves drzavom,
u austriji sam imao optuznicu za nanosenje teskih tjelesnih ozljeda zhandaru u insbrucku, sve rjeseno bez advokata i slicnijeh pizdarija, sad u insbrucku me pozna doslovno svaki drot i ne pita nista, znaju da nisam krimos ali i znaju da me ne mogu dirat kako im se digne
ako oces jos mogu ti nabrojat,
medjutim, odgovor je , ne nije mekaznio drzavni represivni aparat jer im ja ne dozvoljavam da me kazne,
necasne radnje ne cinim, znaci odjeb
Guest- Guest
i ja cuo da je bila djevica, u horoskopu :Dkofein wrote:Zsa Zsa Gabor preminula kao djevica isto.dijagram wrote:a Raquel Welch tek u 42 godini stupila u intimne odnoseTotenkopf wrote:Moš mislit# tako je i brooke shields bila djevica do 38-me...
to su bile cure ,a ne ko,...ove
Leviathan2 wrote:i ja cuo da je bila djevica, u horoskopu :Dkofein wrote:Zsa Zsa Gabor preminula kao djevica isto.dijagram wrote:a Raquel Welch tek u 42 godini stupila u intimne odnoseTotenkopf wrote:Moš mislit# tako je i brooke shields bila djevica do 38-me...
to su bile cure ,a ne ko,...ove
Pazi ovo :D
Spisak Ža Žinih supruga
- Burhan Asaf (1937–1941) (razveli se)
- Konrad Hilton (1942–1947) (razveli se)
- Džordž Sanders (1949–1954) (razveli se)
- Herbert Hatner (1962–1966) (razveli se)
- Džošua S. Kosden Mlađi (1966–1967)(razveli se)
- Džek Rajan (1975–1976) (razveli se)
- Majkl O'Her (1976–1983) (razveli se)
- Felipe od Albe (1983–1983) (poništen)
- Frederik Princ fon Anhalt (1986–2016) (njezina smrt)
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
» osuđen na tri godine zatvora vratit lovu ne mora
» "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
» Centar za socijalnu skrb odlučio da im baka bez struje i vode mora vratiti 50.000 kuna
» Trump:'Tajvan nam mora platiti'
» osuđen na tri godine zatvora vratit lovu ne mora
» "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
» Centar za socijalnu skrb odlučio da im baka bez struje i vode mora vratiti 50.000 kuna
» Trump:'Tajvan nam mora platiti'
Page 5 of 5