Nina Kuluz osuđena na 3 godine i 4 mjeseca zatvora! Oduzeta joj je roditeljska skrb, mora platiti 50.000 eura
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nina Kuluz osuđena na 3 godine i 4 mjeseca zatvora! Oduzeta joj je roditeljska skrb, mora platiti 50.000 eura
Mujina logika, ali može, ak time spašava život i sebi i djetetu od oca nasilnika.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Nina Kuluz osuđena na 3 godine i 4 mjeseca zatvora! Oduzeta joj je roditeljska skrb, mora platiti 50.000 eura
ak je ako u ZG.
2017-03-21
akoEva_ wrote:Mujina logika, ali može, ak time spašava život i sebi i djetetu od oca nasilnika.
ako ne onda ga krade
dakle moze ga ukrast
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma može, naravno, nije majka činjenicom da je majka apsolutno ispravna i moralna osoba.prckov wrote:akoEva_ wrote:Mujina logika, ali može, ak time spašava život i sebi i djetetu od oca nasilnika.
ako ne onda ga krade
dakle moze ga ukrast
Ova žena je bila u stranoj državi i njoj je bijeg očito bio jedini izlaz iz lošeg braka. No, po povratku u svoju domovinu trebala je drugačije regirati i boriti se za sebe pred zakonom.
Skrivanje je djetinjasta odluka.
2017-03-21
Sad će mega prosvjed u Torinu, jake snage Sevke, baba iz kvarta, splitskih taksista i torcide.
cim je izvela dijete iz drzave bez njegove suglasnosti ona je vec prekrsila zakon.Eva_ wrote:Ma može, naravno, nije majka činjenicom da je majka apsolutno ispravna i moralna osoba.prckov wrote:akoEva_ wrote:Mujina logika, ali može, ak time spašava život i sebi i djetetu od oca nasilnika.
ako ne onda ga krade
dakle moze ga ukrast
Ova žena je bila u stranoj državi i njoj je bijeg očito bio jedini izlaz iz lošeg braka. No, po povratku u svoju domovinu trebala je drugačije regirati i boriti se za sebe pred zakonom.
a to "los brak" ne znaci nista, mozda I nije bio los on nego ona
to mi ne mozemo znat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Novac nije problem, to ce onaj sevin cigo.
A na koncu ce sud donijeti neko srednje rjesenje, da ne recem, arbitrazno, a ne po zakonima:)
A na koncu ce sud donijeti neko srednje rjesenje, da ne recem, arbitrazno, a ne po zakonima:)
dijagram-
2015-08-09
To bi onaj vaš, što su po njemu skije nazvali, lako riješioEva_ wrote:Ma može, naravno, nije majka činjenicom da je majka apsolutno ispravna i moralna osoba.prckov wrote:akoEva_ wrote:Mujina logika, ali može, ak time spašava život i sebi i djetetu od oca nasilnika.
ako ne onda ga krade
dakle moze ga ukrast
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Posteno..malo zesca pljuska RH ,radi toga sto nije onog kriminalca Horvatincica osudila za ubojstvo 2 talijana
Guest- Guest
cuj zakoni, jebali vas zakoni da vas jebali
naravno i da je bila ostala u italiji svejedno bi popusila pred sudom
svaka cast zeni na hrebrosti da uzme stvar u svoje ruke
i sad kad lik dobije djete, mislite da ce se brigat oko njega, oce kurac, najvise se bore za to dijete deda i baka koji su od pocetka gledali da majku izbace iz jednadzbe jer je slava
zakon, ma poserem se ja na vase zakone, nema mi boljeg kad se netko pocne pozivat na zakone a kad bi dosao u takovu situaciju bilo bi drz nedaj pomagaj, te zakoni nepravedni
koji ste vi licemjeri
zakon licemjeri kru vas jebo sa zakonom, da je zakon ijedan dobar nebi ih mjenjali non stop, nego samo traze veci i bolji nacin da vas upregnu u bilo cemu
naravno i da je bila ostala u italiji svejedno bi popusila pred sudom
svaka cast zeni na hrebrosti da uzme stvar u svoje ruke
i sad kad lik dobije djete, mislite da ce se brigat oko njega, oce kurac, najvise se bore za to dijete deda i baka koji su od pocetka gledali da majku izbace iz jednadzbe jer je slava
zakon, ma poserem se ja na vase zakone, nema mi boljeg kad se netko pocne pozivat na zakone a kad bi dosao u takovu situaciju bilo bi drz nedaj pomagaj, te zakoni nepravedni
koji ste vi licemjeri
zakon licemjeri kru vas jebo sa zakonom, da je zakon ijedan dobar nebi ih mjenjali non stop, nego samo traze veci i bolji nacin da vas upregnu u bilo cemu
ma jebo dnrh, to je kurac od bicikla a ne drzava a kamoli da bi bila neka ozbiljna zajednica hrvatskog naroda,pismejker wrote:Posteno..malo zesca pljuska RH ,radi toga sto nije onog kriminalca Horvatincica osudila za ubojstvo 2 talijana
kak rece onaj papak milovanovic, slucajna drzava
T.- Posts : 17557
2014-04-14
vidi ovog legalistu :PTotenkopf wrote:Vidi ovog anarhista...
Oh_Femder wrote:To bi onaj vaš, što su po njemu skije nazvali, lako riješioEva_ wrote:Ma može, naravno, nije majka činjenicom da je majka apsolutno ispravna i moralna osoba.prckov wrote:akoEva_ wrote:Mujina logika, ali može, ak time spašava život i sebi i djetetu od oca nasilnika.
ako ne onda ga krade
dakle moze ga ukrast
Ne branim ju, ali ne znam zašto se veselite tuđoj nesrećiTotenkopf wrote:Nina Kuluz osuđena na 3 godine i 4 mjeseca zatvora! Oduzeta joj je roditeljska skrb, mora platiti 50.000 eura
Piše Katarina MARIĆ BANJE
Foto Paun Paunović / Arhiv / HANZA MEDIA
Na bezuvjetnu zatvorsku kaznu od 3 godine i 4 mjeseca osuđena je u Torinu Hrvatica Nina Kuluz zbog ilegalnog odvođenja sina Cesarea Avenatija iz Italije.
Osim kazne zatvora, određeno je kako ocu dječaka Alessandru Avenatiju mora platiti 50.000 eura naknade štete za godine koje je proveo u potrazi za sinom dok je ona bila u bijegu u Hrvatskoj i BiH.
Također joj je nakon odluke o krivnji potpuno oduzeta roditeljska skrb, čime je izmijenjena odluka talijanskog suda iz 2012. godine kojom su majka i otac imali pravo na zajedničku roditeljsku skrb.
Presuda je nepravomoćna te se očekuje kako će se na nju podnijeti žalbe. U slučaju da postane pravomoćna, ukoliko Nina Kuluz ne ode dobrovoljno na izdržavanje kazne u Italiju, protiv nje će se izdati europski uhidbeni nalog.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Najbolje podijeliti po pola, motornom pilom.prckov wrote:je li dijete vise pripada majci ili ocu ili jednako obomaEva_ wrote:Majka ne može otet svoje dijete. No, ona je pogriješila što nije ocu omogućila da ga viđa u HR. Da mu je to dozvolila, ne bi ovak prošla i to joj ne odobravam.Totenkopf wrote:doduše, nepravomoćno, al ipak, indikativno...
inače sam se zalagao za nešto slično, još pred par mjeseci kada je aktualna bila ovrha nad djetetom...
otmica je ozbiljno kazneno djelo...
2015-08-09
uzduz..??? poprijeko???melkior wrote:Najbolje podijeliti po pola, motornom pilom.prckov wrote:je li dijete vise pripada majci ili ocu ili jednako obomaEva_ wrote:Majka ne može otet svoje dijete. No, ona je pogriješila što nije ocu omogućila da ga viđa u HR. Da mu je to dozvolila, ne bi ovak prošla i to joj ne odobravam.Totenkopf wrote:doduše, nepravomoćno, al ipak, indikativno...
inače sam se zalagao za nešto slično, još pred par mjeseci kada je aktualna bila ovrha nad djetetom...
Guest- Guest
Kriminalcu je mjeszo iza rešetaka, ništa drugo...
Danas sutra može otet tebe, mene, koga bilo, zar želiš živjeti s tom osobom među nama, urednim građanima koji poštuju zakone?
Danas sutra može otet tebe, mene, koga bilo, zar želiš živjeti s tom osobom među nama, urednim građanima koji poštuju zakone?
Poprijeko. Neka se roditelji čupaju oko toga kome pripada glava, a kome jaja.pismejker wrote:uzduz..??? poprijeko???melkior wrote:Najbolje podijeliti po pola, motornom pilom.prckov wrote:je li dijete vise pripada majci ili ocu ili jednako obomaEva_ wrote:Majka ne može otet svoje dijete. No, ona je pogriješila što nije ocu omogućila da ga viđa u HR. Da mu je to dozvolila, ne bi ovak prošla i to joj ne odobravam.Totenkopf wrote:doduše, nepravomoćno, al ipak, indikativno...
2015-08-09
Tako sam se i ja isto bojao da me ne otme Megane Fox i pretvori u svog seksualnog roba...žena luda...Totenkopf wrote:Kriminalcu je mjeszo iza rešetaka, ništa drugo...
2015-08-09
Staro rješenje, cara po kojemu su nazvane skije... ponuditi ocu i majci da će svako dobiti polovicu djeteta, pa tko prvi odustane od skrbništva klinca dati njemumelkior wrote:Najbolje podijeliti po pola, motornom pilom.prckov wrote:je li dijete vise pripada majci ili ocu ili jednako obomaEva_ wrote:Majka ne može otet svoje dijete. No, ona je pogriješila što nije ocu omogućila da ga viđa u HR. Da mu je to dozvolila, ne bi ovak prošla i to joj ne odobravam.Totenkopf wrote:doduše, nepravomoćno, al ipak, indikativno...
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
» osuđen na tri godine zatvora vratit lovu ne mora
» "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
» Centar za socijalnu skrb odlučio da im baka bez struje i vode mora vratiti 50.000 kuna
» Trump:'Tajvan nam mora platiti'
» osuđen na tri godine zatvora vratit lovu ne mora
» "Čača" dobio 4,5 godine zatvora, mora vratiti 17,4 milijuna kuna
» Centar za socijalnu skrb odlučio da im baka bez struje i vode mora vratiti 50.000 kuna
» Trump:'Tajvan nam mora platiti'
Page 2 of 5