Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/52538/beogradjani_uznemireni_stizu_im_pozivi_za_vojnu_vjezbu_zaprijecena_kazna_tri_mjeseca_zatvora.html
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
kako ide poslovica kad srbin dobije mobilizacijski poziv...dvoje ga vuce a treci tuce
2015-09-08
Re: Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
đaba vam i migovi i s-ovi i one rakete od vodovodnih cijevi kad junacko srce ne bije...
2015-09-08
JokJok Fuičino..drhti..!!!! Rado Srbin,u vojnike ide... ..Pa na Kosmet breeee valja itji..Pićku mater..jel Kosmet deo Srbije ili nije..Dosta vise zajebancije....
Guest- Guest
baš me zanima koliko bi se hrvata odazvalo na poziv za vojnu vježbu...
Guest- Guest
ne znam..Nisam Hrvat..
Guest- Guest
vjerovatno bi Ludwig,Pleša.and comp,morali dodatne buseve najmiti za standardne linije ua svabiju,svicarsku i ostatak Europe..
Guest- Guest
ma oladio se vise covece... ..trpim ono stanojkovo na forumu godinama..'evo iduceg proleca'...pizzonovo 'junacenje' u stilu..'krenut cu ali vi me napadnite'.. ..nista od toga...jebiga..pismejker wrote:JokJok Fuičino..drhti..!!!! Rado Srbin,u vojnike ide... ..Pa na Kosmet breeee valja itji..Pićku mater..jel Kosmet deo Srbije ili nije..Dosta vise zajebancije....
2015-09-08
..ali jesi hrvatski drzavljanin..pismejker wrote:ne znam..Nisam Hrvat..
2015-09-08
niš..dobro im je i onaj Krimidjoza Haradinaj rekao,..da vade Kosmet iz Ustava..ovako ispa sprdnja..vuksadinare wrote:ma oladio se vise covece... ..trpim ono stanojkovo na forumu godinama..'evo iduceg proleca'...pizzonovo 'junacenje' u stilu..'krenut cu ali vi me napadnite'.. ..nista od toga...jebiga..pismejker wrote:JokJok Fuičino..drhti..!!!! Rado Srbin,u vojnike ide... ..Pa na Kosmet breeee valja itji..Pićku mater..jel Kosmet deo Srbije ili nije..Dosta vise zajebancije....
Guest- Guest
tja..nebitno..imam jos par drzavljanstava,pa se pozovem na njih..vuksadinare wrote:..ali jesi hrvatski drzavljanin..pismejker wrote:ne znam..Nisam Hrvat..
Last edited by pismejker on 18/5/2017, 13:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
Guest- Guest
pa dobro im je i rekao...djaba krecite....ali jok..vulin rekao ako treba cu da ja prvi krenem na kosovo a toma grobar je cak umjesto sebe ponudio svoja dva sina kao dragovoljce za kosovo.. ....no ima jedan problem...ostala bi prazninaiza njihovih leđa...pismejker wrote:niš..dobro im je i onaj Krimidjoza Haradinaj rekao,..da vade Kosmet iz Ustava..ovako ispa sprdnja..vuksadinare wrote:ma oladio se vise covece... ..trpim ono stanojkovo na forumu godinama..'evo iduceg proleca'...pizzonovo 'junacenje' u stilu..'krenut cu ali vi me napadnite'.. ..nista od toga...jebiga..pismejker wrote:JokJok Fuičino..drhti..!!!! Rado Srbin,u vojnike ide... ..Pa na Kosmet breeee valja itji..Pićku mater..jel Kosmet deo Srbije ili nije..Dosta vise zajebancije....
2015-09-08
kenedy je rekao..ne pitaj sto ce drzava za tebe uciniti nego sto ces ti za drzavu uciniti..pismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
2015-09-08
Ma mos zaboraviti na ratovanje,ako nacija izgubi volju..nema tu nicega,niti silom se narod Bogu ne moli.. srbi su gotovi..vuksadinare wrote:pa dobro im je i rekao...djaba krecite....ali jok..vulin rekao ako treba cu da ja prvi krenem na kosovo a toma grobar je cak umjesto sebe ponudio svoja dva sina kao dragovoljce za kosovo.. ....no ima jedan problem...ostala bi prazninaiza njihovih leđa...pismejker wrote:niš..dobro im je i onaj Krimidjoza Haradinaj rekao,..da vade Kosmet iz Ustava..ovako ispa sprdnja..vuksadinare wrote:ma oladio se vise covece... ..trpim ono stanojkovo na forumu godinama..'evo iduceg proleca'...pizzonovo 'junacenje' u stilu..'krenut cu ali vi me napadnite'.. ..nista od toga...jebiga..pismejker wrote:JokJok Fuičino..drhti..!!!! Rado Srbin,u vojnike ide... ..Pa na Kosmet breeee valja itji..Pićku mater..jel Kosmet deo Srbije ili nije..Dosta vise zajebancije....
Guest- Guest
dovoljno je Mirotvorni napravio i bio spreman napraviti...Kad drzava stvori uvjete za dostojanstven zivot gradjana,i omoguci gradjanima da zive u njoj,e tada ce i narod imati volju nes uciniti za nju..vuksadinare wrote:kenedy je rekao..ne pitaj sto ce drzava za tebe uciniti nego sto ces ti za drzavu uciniti..pismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
Kenedija nabijem na kitu..taj nije vidio uniforme niti terena...Plenki Zapadni..
Guest- Guest
shvaćam tvoju ogorčenost sa RH, ali nije loše imati duple papire, nikada neznaš kada će zatrebatipismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
Guest- Guest
vuksadinare wrote:kenedy je rekao..ne pitaj sto ce drzava za tebe uciniti nego sto ces ti za drzavu uciniti..pismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
tko je kenedy? gradonačelnik Čavoglava?
Guest- Guest
Yoda,u godinu i po je Svabija za menea vise ucinila nego RH za moga postojanja u njoj..sto vise reci..Pinochet wrote:shvaćam tvoju ogorčenost sa RH, ali nije loše imati duple papire, nikada neznaš kada će zatrebatipismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
E za svabiju cu uredno placati poreze,ako treba i fajtati se,jer je stala iza menea u kriticnim trenucima..
Guest- Guest
..odgovor ministarstva odbrane republike srbije na upite mnogobrojno zabrinutih gradjana koji su dobili pozive za rezervu bio je nedefinisan:'Odazovite se na vojne vezbe jer su kazne ostre'....
2015-09-08
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gradjanima Srbije stizu pozivi za vojne vjezbe.Ne odazovu li se prijeti im zatvor ili novcana kazna
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Theresa May izgubila većinu, stižu pozivi za ostavkom
» Rusija izvela vojnu vježbu strateškog udara
» U Srbiju na vježbu stižu elitne ruske postrojbe, 30 km od Hrvatske
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Theresa May izgubila većinu, stižu pozivi za ostavkom
» Rusija izvela vojnu vježbu strateškog udara
» U Srbiju na vježbu stižu elitne ruske postrojbe, 30 km od Hrvatske
Page 1 of 5