I Bog stvori ženu ;P
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: I Bog stvori ženu ;P
eto ti sveca..on je expert, ne znam ja :)Totenkopf wrote:A ok, sada znam, dakle kada se govori o breskvama, misli se na stražnjicu specifičnog oblika?Noor wrote:ma, svetac nam je svima podrobno objasnio i opisao kakvu guzu ima kaja...breskvastu, a žena se kune da svoje slike nije stavljala na forum kao jaTotenkopf wrote:Koja je fora s tim breskvicama?
Non stop se priča o breskvicama...
e, sad...odakle svele zna, ne bih se miješala
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Pa neš lizat usranu guzicu...danni1 wrote:Zapravo i ne. Sex po danu....rijetko ako se baš posloži ali ne.pismejker wrote:hahahahahaha..eto na..!!! nemogu pobiti tvrdnje..no danas u curke jako ciste i oprane,oponasaju mirise vocne ili cvjetne mirise,ove i one..tako da imas dojam vise kao da si sa nekim mirisljavim cvijetom..danni1 wrote:Jok. Ne ližem ni noge ni pice ni dupe ni pazuhe.......u jbte...fuj. Zašto to radite? kaj nemrete normalno jebat u mraku u klasičnoj pozi?pismejker wrote:danni1 wrote:
Zašto bi lizao noge?
DAFUQ???
Ti ,ne volis onako dok cura lezi na ledjima,samo u gaćicama,joj lickati bedra,koljena,grickati potkoljenice,cjeloivati fina njegovna stopala i prste..??
cccccc...neslucena zadovoljstva ti propustas
Čemu te akrobacije i njuškanje rupa iz kojih nikad ništa mirišljavo nije izašlo?
de reci da se zajebajes za ono boldano....
Što se tiće mirisa i WC školjka miriše na limun pa mi nikad nije palo na pamet da je obližem. Ljudi, od tamo izlazi,mokraća, izmet, razni vaginalni sekreti i krv...nije važno kako miriše, to se ne liže.
Dajte neki minimum higijene. Nemreš poslije sranja prat ruke a u isto vrijeme lizat nečije dupe. Koji vam je ...?
Predmnjeva se da je oprana, kao i ono drugo...
2014-04-14
Totenkopf wrote:Navodno je ideal stražnjica u obliku naopakog srca...
Bio je ovdje topic Prekrasne zenske guze,pa je netko pisao Abjuz prijavu,tak oda se to moralo maknuti,iako sam pazio strogo da bude soft erotic a tako je i bilo..
Srce??,to je one sto visu...breckvice su ono cvrste,prkose gravitaciji..
Guest- Guest
jezim se pomisli na ceg je mozda danny naletio u mraku... ..u mraku je sve moguce..Totenkopf wrote:Pa neš lizat usranu guzicu...danni1 wrote:Zapravo i ne. Sex po danu....rijetko ako se baš posloži ali ne.pismejker wrote:hahahahahaha..eto na..!!! nemogu pobiti tvrdnje..no danas u curke jako ciste i oprane,oponasaju mirise vocne ili cvjetne mirise,ove i one..tako da imas dojam vise kao da si sa nekim mirisljavim cvijetom..danni1 wrote:Jok. Ne ližem ni noge ni pice ni dupe ni pazuhe.......u jbte...fuj. Zašto to radite? kaj nemrete normalno jebat u mraku u klasičnoj pozi?pismejker wrote:
DAFUQ???
Ti ,ne volis onako dok cura lezi na ledjima,samo u gaćicama,joj lickati bedra,koljena,grickati potkoljenice,cjeloivati fina njegovna stopala i prste..??
Čemu te akrobacije i njuškanje rupa iz kojih nikad ništa mirišljavo nije izašlo?
Što se tiće mirisa i WC školjka miriše na limun pa mi nikad nije palo na pamet da je obližem. Ljudi, od tamo izlazi,mokraća, izmet, razni vaginalni sekreti i krv...nije važno kako miriše, to se ne liže.
Dajte neki minimum higijene. Nemreš poslije sranja prat ruke a u isto vrijeme lizat nečije dupe. Koji vam je ...?
Guest- Guest
Jest...ono što ne vidiš ne postoji. jebo budale koje drobe o bakterijama i sličnom pizdarijama. kad je sex u pitanju mozak se isključuje.Totenkopf wrote:Pa neš lizat usranu guzicu...danni1 wrote:Zapravo i ne. Sex po danu....rijetko ako se baš posloži ali ne.pismejker wrote:hahahahahaha..eto na..!!! nemogu pobiti tvrdnje..no danas u curke jako ciste i oprane,oponasaju mirise vocne ili cvjetne mirise,ove i one..tako da imas dojam vise kao da si sa nekim mirisljavim cvijetom..danni1 wrote:Jok. Ne ližem ni noge ni pice ni dupe ni pazuhe.......u jbte...fuj. Zašto to radite? kaj nemrete normalno jebat u mraku u klasičnoj pozi?pismejker wrote:
DAFUQ???
Ak i naletiš naletiš s nečim što je u tu svrhu i napravljeno, razvijeno...kako god.pismejker wrote:jezim se pomisli na ceg je mozda danny naletio u mraku... ..u mraku je sve moguce..Totenkopf wrote:Pa neš lizat usranu guzicu...danni1 wrote:Zapravo i ne. Sex po danu....rijetko ako se baš posloži ali ne.pismejker wrote:hahahahahaha..eto na..!!! nemogu pobiti tvrdnje..no danas u curke jako ciste i oprane,oponasaju mirise vocne ili cvjetne mirise,ove i one..tako da imas dojam vise kao da si sa nekim mirisljavim cvijetom..danni1 wrote:
Jok. Ne ližem ni noge ni pice ni dupe ni pazuhe.......u jbte...fuj. Zašto to radite? kaj nemrete normalno jebat u mraku u klasičnoj pozi?
Kurac s razlogom nije osjetljiv na mirise za razliku od nosa.
pismejker wrote:hajmo,opleti..!!!!!
čisti fejk .... 100% muške noge našopirane na ženski trup.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
2014-04-14
2014-04-14
Totenkopf wrote:Po čemu su muške, dlakama?
kaj ne vidiš kak su flekave ....di bi jedna žela, pa da je i dlakava ko snježni čovjek yeti pustila van fotku sa tak flekavim bedrima .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Pa ne bih rekao da su ovoj na slici najveći problem fleke na nogama...
Nisam ni vidio fleke...
Nisam ni vidio fleke...
2014-04-14
Cudne su zene, smetaju im njihove dlake, a muske ne:)
dijagram-
2015-08-09
2014-04-14
ako su to muške noge, tip je totalno bljak...gdje mu je kakva muskulatura? gdje su muške separacije mišića? ništa, grozno...bolje da su žeMske
2014-04-14
Ma nemoguće da su muške, pogle samo koljena, 100% ženska...Noor wrote:ako su to muške noge, tip je totalno bljak...gdje mu je kakva muskulatura? gdje su muške separacije mišića? ništa, grozno...bolje da su žeMske
A ni m od mišića ikakvih, ja se ne bavim sportom niti vježbam pa imam neke jebene mišiće na nogama...
2014-04-14
ma, stražnja loža mu ostala domaTotenkopf wrote:Ma nemoguće da su muške, pogle samo koljena, 100% ženska...Noor wrote:ako su to muške noge, tip je totalno bljak...gdje mu je kakva muskulatura? gdje su muške separacije mišića? ništa, grozno...bolje da su žeMske
A ni m od mišića ikakvih, ja se ne bavim sportom niti vježbam pa imam neke jebene mišiće na nogama...
a ni list nije uzeo sa sobom
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pronađen način da se na Marsu stvori kiseonik?
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
» Ženu mi krećo Hakija...
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
» Ženu mi krećo Hakija...
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
Page 5 of 7