I Bog stvori ženu ;P
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
I Bog stvori ženu ;P
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/41522160/model-arvida-bystrm-gets-rape-threats-after-an-advert-featured-her-hairy-legs
Curi kozmetička industrija nije uspjela isprati mozak nametnutim standardima ženske ljepote , a u to ime nije ni nokte zaboravila nalakirat ;P
Što je, je, ima cura lijepe nogometaške noge
Curi kozmetička industrija nije uspjela isprati mozak nametnutim standardima ženske ljepote , a u to ime nije ni nokte zaboravila nalakirat ;P
Što je, je, ima cura lijepe nogometaške noge
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: I Bog stvori ženu ;P
ovo bi u KSA dobilo potvrdu da ne triba nositi burku i da može voziti auto bez pratnje..
Dobar da zapažanja ;Ppismejker wrote:ima lijepe sake i prste i nokte..
2016-11-08
a ebiga,kad je sve drugo,kao paradajz u slavoniji poslije onih vrucina...usahaoOh_Femder wrote:Dobar da zapažanja ;Ppismejker wrote:ima lijepe sake i prste i nokte..
Guest- Guest
Natural womanmutava baštarda wrote:šta je ovo...
2016-11-08
Da, tesko je cekat da ti dlake ponovno narastu za depilaciju.
Mrzim tu medjufazu.
:-D
Mrzim tu medjufazu.
:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
idiotluk
2014-04-19
najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
2014-04-12
zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodnomaggie13 wrote:najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
odjednom se moraju brijat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
:-Dprckov wrote:zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodnomaggie13 wrote:najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
Depiliramo se ..
2014-04-12
ne bi joj vake bile da ih nije brijalapismejker wrote:hajmo,opleti..!!!!!
ovo je posljedica stalnog brijanja
2014-04-19
koje su to gluposti to je van pametimaggie13 wrote::-Dprckov wrote:zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodnomaggie13 wrote:najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
Depiliramo se ..
ko da muskarci ne bi odjednom htjeli zene radi dlaka na nogama
ma nama svejedno, bar vecini, vjerojatno ima picajzli kojima svaka dlaka smeta, al to su picajzle enivej
2014-04-19
dobro, i higijena je u pitanju, ne samo estetika ;-)prckov wrote:koje su to gluposti to je van pametimaggie13 wrote::-Dprckov wrote:zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodnomaggie13 wrote:najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
Depiliramo se ..
ma nama svejedno, bar vecini, vjerojatno ima picajzli kojima svaka dlaka smeta, al to su picajzle enivej
2014-04-12
higijena nogu?!maggie13 wrote:dobro, i higijena je u pitanju, ne samo estetika ;-)prckov wrote:koje su to gluposti to je van pametimaggie13 wrote::-Dprckov wrote:zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodnomaggie13 wrote:
najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-P
Depiliramo se ..
os rec da su nama muskim noge negigijenske
2014-04-19
higijena opca :-Pprckov wrote:higijena nogu?!maggie13 wrote:dobro, i higijena je u pitanju, ne samo estetika ;-)prckov wrote:koje su to gluposti to je van pametimaggie13 wrote::-Dprckov wrote:
zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodno
Depiliramo se ..
os rec da su nama muskim noge negigijenske
Haha, nego dasta :-D
2014-04-12
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pronađen način da se na Marsu stvori kiseonik?
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
» Ženu mi krećo Hakija...
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
» Ženu mi krećo Hakija...
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
Page 1 of 7