I Bog stvori ženu ;P
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: I Bog stvori ženu ;P
cak i enki msukarci si depiliraju noge oko psa
ma koji ej gust an gdlaka mna nogama osititi vodom i rucnikom,a prije toga stresti male kukce kada protreses noge rukom,ono u stilu ajde dole
a i kada pisao ako fulas pa ti se odbije od wc-a u noge dlake stite i skuzis da si slucajno fulao,hahah
ono kao antene zivcane,hahahah
ma koji ej gust an gdlaka mna nogama osititi vodom i rucnikom,a prije toga stresti male kukce kada protreses noge rukom,ono u stilu ajde dole
a i kada pisao ako fulas pa ti se odbije od wc-a u noge dlake stite i skuzis da si slucajno fulao,hahah
ono kao antene zivcane,hahahah
Guest- Guest
Jesu...na slikama...za njih su žene mitska bića, pa onda šok kad uvide da su obične zemljanke.... :Dmaggie13 wrote:najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
Trinity-
2014-04-17
veber wrote:kaj pola? skoro cijeli. samo u plodnim danima ste normalne.maggie13 wrote:da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjesecaprckov wrote:ma nisam ja krivmaggie13 wrote:manijak malo...eto zrtve :-Dprckov wrote:sjecam se svoje profesorice psihologije, ona je imala dlakave noge ispod najlonki
sere ona nesto o kiselom gruzdu a ja zamisljem kako bi joj bobice grozda jeo sa pupka
hormoni
darth_vader-
2014-04-17
hahaTriny wrote:Jesu...na slikama...za njih su žene mitska bića, pa onda šok kad uvide da su obične zemljanke.... :Dmaggie13 wrote:najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jeste za sebe otkrili kad ste normalni? :-Djasambrend wrote:veber wrote:kaj pola? skoro cijeli. samo u plodnim danima ste normalne.maggie13 wrote:da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjesecaprckov wrote:ma nisam ja krivmaggie13 wrote:
manijak malo...eto zrtve :-D
hormoni
2014-04-12
imas li ti dlakave noge? :Dmaggie13 wrote:jeste za sebe otkrili kad ste normalni? :-Djasambrend wrote:veber wrote:kaj pola? skoro cijeli. samo u plodnim danima ste normalne.maggie13 wrote:da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjesecaprckov wrote:
ma nisam ja kriv
hormoni
poludlakave, ponekad..dok cekam sljedecu depilaciju :-DLeviathan2 wrote:imas li ti dlakave noge? :Dmaggie13 wrote:jeste za sebe otkrili kad ste normalni? :-Djasambrend wrote:veber wrote:kaj pola? skoro cijeli. samo u plodnim danima ste normalne.maggie13 wrote:
da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjeseca
2014-04-12
;( i tebe depilacija spopalamaggie13 wrote:poludlakave, ponekad..dok cekam sljedecu depilaciju :-DLeviathan2 wrote:imas li ti dlakave noge? :Dmaggie13 wrote:jeste za sebe otkrili kad ste normalni? :-Djasambrend wrote:veber wrote:
kaj pola? skoro cijeli. samo u plodnim danima ste normalne.
navika ..Leviathan2 wrote:;( i tebe depilacija spopalamaggie13 wrote:poludlakave, ponekad..dok cekam sljedecu depilaciju :-DLeviathan2 wrote:imas li ti dlakave noge? :Dmaggie13 wrote:jeste za sebe otkrili kad ste normalni? :-Djasambrend wrote:
;-)
2014-04-12
aj dobro, oprosteno, svi mi grijesimo, i ja previse uredno rezem nokte sto opet nevalja, kad zatreba nemam se s cim poceshatmaggie13 wrote:navika ..Leviathan2 wrote:;( i tebe depilacija spopalamaggie13 wrote:poludlakave, ponekad..dok cekam sljedecu depilaciju :-DLeviathan2 wrote:imas li ti dlakave noge? :Dmaggie13 wrote:
jeste za sebe otkrili kad ste normalni? :-D
;-)
ha, ha..zenama lako..cetkom za kosu :-DLeviathan2 wrote:aj dobro, oprosteno, svi mi grijesimo, i ja previse uredno rezem nokte sto opet nevalja, kad zatreba nemam se s cim poceshatmaggie13 wrote:navika ..Leviathan2 wrote:;( i tebe depilacija spopalamaggie13 wrote:poludlakave, ponekad..dok cekam sljedecu depilaciju :-DLeviathan2 wrote:
imas li ti dlakave noge? :D
;-)
2014-04-12
Prije nebrijanja uopće...prckov wrote:ne bi joj vake bile da ih nije brijalapismejker wrote:hajmo,opleti..!!!!!
ovo je posljedica stalnog brijanja
Ne znam, meni se to ne sviđa, dlakava ženska, osjećao bih se pederski...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ja nikad, ezek mi sinoć dijagnosticirao teški duševni poremećaj, kaže kasno je za bilo što pokušati...maggie13 wrote:jeste za sebe otkrili kad ste normalni? :-Djasambrend wrote:veber wrote:kaj pola? skoro cijeli. samo u plodnim danima ste normalne.maggie13 wrote:da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjesecaprckov wrote:
ma nisam ja kriv
hormoni
2014-04-14
mozda je ezek i psihijatar, "ko zna..:-DTotenkopf wrote:Ja nikad, ezek mi sinoć dijagnosticirao teški duševni poremećaj, kaže kasno je za bilo što pokušati...maggie13 wrote:jeste za sebe otkrili kad ste normalni? :-Djasambrend wrote:veber wrote:kaj pola? skoro cijeli. samo u plodnim danima ste normalne.maggie13 wrote:
da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjeseca
Kako bilo, to je samo individualna procjena..treba vidjeti bi li i za sebe rekao da je lud :~
2014-04-12
2014-04-14
Zbunjivo je sve to...."trinaest majmuna" :-}
2014-04-12
i on je mislio da je lud al su mu glasovi u glavi rekli da nijeTotenkopf wrote:Tvrdi da je on normalan...
tja..cura je nesumnjivo slatka..kad bi trebao reci zgodna,nes mei logiku zblokaju ove dlake..zbunjuju brate...Totenkopf wrote:Prije nebrijanja uopće...prckov wrote:ne bi joj vake bile da ih nije brijalapismejker wrote:hajmo,opleti..!!!!!
ovo je posljedica stalnog brijanja
Ne znam, meni se to ne sviđa, dlakava ženska, osjećao bih se pederski...
oke,ono neki dan upadnem u O Cvay,i zamolim curu da mi apdejta hendi,jerbo sam stavio na racun lovu,ali mi nije aktiviro internet..cura sva fina,tijelom i facom,no podlaktice...sto da kazem..overkill...
Guest- Guest
pismejker wrote:nemres ovakve noge lizati i ljubiti...nema sanse..
2014-04-14
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pronađen način da se na Marsu stvori kiseonik?
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
» Ženu mi krećo Hakija...
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
» Ženu mi krećo Hakija...
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
Page 3 of 7