Ženu mi krećo Hakija...
Page 1 of 1
Ženu mi krećo Hakija...
U ugostiteljskom objektu zboden bivši načelnik Admil Mulalić ! Admil Mulalić, bivši načelnik općine Velika Kladuša i predsjednik DNZ BiH , zboden je u ugosteljskom objektu u centru grada, nakon čega je hitno transportiran u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić” u Bihaću, saznaje ovaj portal.
1. Novembra 2019.
Nezvanično, Mulaliću nije ugrožen život, ali je neophodan kirurški zahvat.
Kako saznaje naš portal, Mulalića je hladnim oružjem u trbušnu duplju povrijedio Enver Hozanović zvani Endži.
Događaj se odigrao u ugostiteljskom objektu “Ćoša”. Prema nepotvrđenoj verziji, Mulalića je napadač ubo kad je izlazio iz toaleta.
Policija je na licu mjesta i vrši uviđaj.
https://www.krajina.ba/u-ugostiteljskom-objektu-zboden-bivsi-nacelnik-admil-mulalic/
1. Novembra 2019.
Nezvanično, Mulaliću nije ugrožen život, ali je neophodan kirurški zahvat.
Kako saznaje naš portal, Mulalića je hladnim oružjem u trbušnu duplju povrijedio Enver Hozanović zvani Endži.
Događaj se odigrao u ugostiteljskom objektu “Ćoša”. Prema nepotvrđenoj verziji, Mulalića je napadač ubo kad je izlazio iz toaleta.
Policija je na licu mjesta i vrši uviđaj.
https://www.krajina.ba/u-ugostiteljskom-objektu-zboden-bivsi-nacelnik-admil-mulalic/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Ženu mi krećo Hakija...
PS: Radi se o predsjedniku Babine stranke DNZ.
Similar topics
» Kiseljak: Ženu mi krećo efendija i jebiga...:-))
» Hakija Meholjić - Srebrenica town betrayed (excerpt)
» Hakija Meholjić bivši ratni šef srebreničke policije i Muhamed Filipović govore o Alijinoj izdaji Srebrenice
» I Bog stvori ženu ;P
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
» Hakija Meholjić - Srebrenica town betrayed (excerpt)
» Hakija Meholjić bivši ratni šef srebreničke policije i Muhamed Filipović govore o Alijinoj izdaji Srebrenice
» I Bog stvori ženu ;P
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
Page 1 of 1