I Bog stvori ženu ;P
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: I Bog stvori ženu ;P
higijena opca :-Pprckov wrote:higijena nogu?!maggie13 wrote:dobro, i higijena je u pitanju, ne samo estetika ;-)prckov wrote:koje su to gluposti to je van pametimaggie13 wrote::-Dprckov wrote:
zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodno
odjednom se moraju brijat
Depiliramo se ..
ko da muskarci ne bi odjednom htjeli zene radi dlaka na nogama
ma nama svejedno, bar vecini, vjerojatno ima picajzli kojima svaka dlaka smeta, al to su picajzle enivej
os rec da su nama muskim noge negigijenske
Haha, nego dasta :-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
sega mi kad je I moja bivsa posla brijat nogemaggie13 wrote:higijena opca :-Pprckov wrote:higijena nogu?!maggie13 wrote:dobro, i higijena je u pitanju, ne samo estetika ;-)prckov wrote:koje su to gluposti to je van pametimaggie13 wrote:
:-D
Depiliramo se ..
ko da muskarci ne bi odjednom htjeli zene radi dlaka na nogama
ma nama svejedno, bar vecini, vjerojatno ima picajzli kojima svaka dlaka smeta, al to su picajzle enivej
os rec da su nama muskim noge negigijenske
Haha, nego dasta :-D
velim ja zeno gujice mi bolje ti none izgledale sa dlakama
veli ona ne mogu ovako izac vanka
velim ja sto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zamisli, obuce fine najlonke, kad vire dlake kroz 8-@
2014-04-12
ma ko gleda dlake ja to nikad I nisam primjecivomaggie13 wrote: Zamisli, obuce fine najlonke, kad vire dlake kroz 8-@
zna se di muski gledaju, nemoj me vuc za jezik I navodit na grih
2014-04-19
sjecam se svoje profesorice psihologije, ona je imala dlakave noge ispod najlonki
sere ona nesto o kiselom gruzdu a ja zamisljem kako bi joj bobice grozda jeo sa pupka
sere ona nesto o kiselom gruzdu a ja zamisljem kako bi joj bobice grozda jeo sa pupka
2014-04-19
ima i picajzli, ne brini :-Dprckov wrote:ma ko gleda dlake ja to nikad I nisam primjecivomaggie13 wrote: Zamisli, obuce fine najlonke, kad vire dlake kroz 8-@
zna se di muski gledaju, nemoj me vuc za jezik I navodit na grih
No, meni to osobno smeta pa me briga za tudja misljenja B-)
2014-04-12
manijak mali...eto zrtve :-Dprckov wrote:sjecam se svoje profesorice psihologije, ona je imala dlakave noge ispo7d najlonki
2014-04-12
ma nisam ja krivmaggie13 wrote:manijak malo...eto zrtve :-Dprckov wrote:sjecam se svoje profesorice psihologije, ona je imala dlakave noge ispod najlonki
hormoni
2014-04-19
tako sam bio kosmat s 13, jebote, letlampu za početakpismejker wrote:hajmo,opleti..!!!!!
2014-12-30
da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjesecaprckov wrote:ma nisam ja krivmaggie13 wrote:manijak malo...eto zrtve :-Dprckov wrote:sjecam se svoje profesorice psihologije, ona je imala dlakave noge ispod najlonki
hormoni
2014-04-12
kaj pola? skoro cijeli. samo u plodnim danima ste normalne.maggie13 wrote:da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjesecaprckov wrote:ma nisam ja krivmaggie13 wrote:manijak malo...eto zrtve :-Dprckov wrote:sjecam se svoje profesorice psihologije, ona je imala dlakave noge ispod najlonki
hormoni
2014-12-30
pa velim ti jamaggie13 wrote:da,da, sve su krivi hormoni.. .zato smo mi lude pola mjesecaprckov wrote:ma nisam ja krivmaggie13 wrote:manijak malo...eto zrtve :-Dprckov wrote:sjecam se svoje profesorice psihologije, ona je imala dlakave noge ispod najlonki
hormoni
visa sila
necista
2014-04-19
2014-04-14
nevalja joj frizuraabraham wrote:
idiotska
none ko grom, nista I'm ne fali
2014-04-19
je, baš krasno izgleda kad dlake piče van kroz najlonkeprckov wrote:zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodnomaggie13 wrote:najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
eto..i ti primjetilamaggie13 wrote: Zamisli, obuce fine najlonke, kad vire dlake kroz 8-@
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mmmm..rutave noge dobar seksNoor wrote:je, baš krasno izgleda kad dlake piče van kroz najlonkeprckov wrote:zene nikad nisu imale pretjerano dlakave noge, bilo sasvim normalno I prirodnomaggie13 wrote:najjaci su komentari nekih muskica...kao da nikad zenu vidjeli nisu :-Pprckov wrote:ne znam otkud se to nametnulo da zene briju noge
idiotluk
2014-04-19
Dobro, cura želi reci radi sto hoćeš , zbog sebe ne muškaraca.Oh_Femder wrote:http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/41522160/model-arvida-bystrm-gets-rape-threats-after-an-advert-featured-her-hairy-legs
Curi kozmetička industrija nije uspjela isprati mozak nametnutim standardima ženske ljepote , a u to ime nije ni nokte zaboravila nalakirat ;P
Što je, je, ima cura lijepe nogometaške noge
Brij ili ne brij, kako ti se sviđa.
U svemu je sreća da je to švedski model a ne recimo grčki ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Dobro, cura želi reci radi sto hoćeš , zbog sebe ne muškaraca.Oh_Femder wrote:http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/41522160/model-arvida-bystrm-gets-rape-threats-after-an-advert-featured-her-hairy-legs
Curi kozmetička industrija nije uspjela isprati mozak nametnutim standardima ženske ljepote , a u to ime nije ni nokte zaboravila nalakirat ;P
Što je, je, ima cura lijepe nogometaške noge
Brij ili ne brij, kako ti se sviđa.
U svemu je sreća da je to švedski model a ne recimo grčki ...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
cak i enki msukarci si depiliraju noge oko psa
ma koji ej gust an gdlaka mna nogama osititi vodom i rucnikom,a prije toga stresti male kukce kada protreses noge rukom,ono u stilu ajde dole
a i kada pisao ako fulas pa ti se odbije od wc-a u noge dlake stite i skuzis da si slucajno fulao,hahah
ono kao antene zivcane,hahahah
ma koji ej gust an gdlaka mna nogama osititi vodom i rucnikom,a prije toga stresti male kukce kada protreses noge rukom,ono u stilu ajde dole
a i kada pisao ako fulas pa ti se odbije od wc-a u noge dlake stite i skuzis da si slucajno fulao,hahah
ono kao antene zivcane,hahahah
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Pronađen način da se na Marsu stvori kiseonik?
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
» Ženu mi krećo Hakija...
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
» I Bog osmi dan samo za bosance stvori seloteip :)
» Esad Duraković: Internacionalni je projekat da se u FBiH stvori "muslimanija"
» Ženu mi krećo Hakija...
» Neće da ih ženu ( emanicipacija )
Page 2 of 7