bi li
Page 24 of 35
Page 24 of 35 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Meni ne smeta ni da ima dvajst ženskih admina no onda nema samostalno banirati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
..pa mogu bojkotirati vrlo moguce...dobih poruku...'kic je pokvarena picka loji ne postujhe ni vlastito referendumsko pitanje i rezultat'...a lijepo ja rekao na pocetku raspisi izbor za admina sa vise kandidata i gotovo..tko pobjedi cestitat i idemo dalje..Roy_Bean wrote:ni ero ni regoč nisu obrisani...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Tko ti piše? Žena, ajde budalo, gdje si dosad radiš do 3.vuksadinare wrote:..pa mogu bojkotirati vrlo moguce...dobih poruku...'kic je pokvarena picka loji ne postujhe ni vlastito referendumsko pitanje i rezultat'...a lijepo ja rekao na pocetku raspisi izbor za admina sa vise kandidata i gotovo..tko pobjedi cestitat i idemo dalje..Roy_Bean wrote:ni ero ni regoč nisu obrisani...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Sad se samopojebavuksadinare wrote:..pa mogu bojkotirati vrlo moguce...dobih poruku...'kic je pokvarena picka loji ne postujhe ni vlastito referendumsko pitanje i rezultat'...a lijepo ja rekao na pocetku raspisi izbor za admina sa vise kandidata i gotovo..tko pobjedi cestitat i idemo dalje..Roy_Bean wrote:ni ero ni regoč nisu obrisani...
Nikome nije ok napravio
2014-04-11
Eva_ wrote:Predlažem Marčela. Joj, kaj bi se iživljavalakofein wrote:Eva_ wrote:Pa da, Totenkofein wrote:Eva_ wrote:
Forumski Wolfie nam je rezigniran jer je opet izgubio.
Ček, nisam u toku...za admina? :)
Glasovao sam "Ne" u neznanju. Bila bi fora da imamo admina "konanskog" tipa, pa da nas malo udruži protiv sebe, ovako...Kic ljudina, nemoš ga pravo ni izvrijeđat jer je ljudstvo.
Joj, da, to je super, sjećam se!
crvenkasti-
2014-04-17
svakim danommate wrote:Pa pokušaj se dokazati i u toj opciji :)veber wrote:Zakaj nema i treća mogućnost, jebe mi se za admine?
2014-12-30
dzango wrote:Zašto da nema? Ja sam se ponekad sam prijavljivao za ban. Ko će da čeka Kica.RayMabus wrote:Kic nemože sve vremenski povatat pa onda oće još nekog ok ali onda nema samostalnog baniranjadzango wrote:Legelani su jer im je dato pravo da se izjasne. Ali Kic odlučuje.RayMabus wrote:Pa nisu legalni većina je bila protiv još adminakaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:
mogla si mene nista te ne kosta...
jedino ti imaš nešto protiv legalnih izbora
nema bana ni na molbu ovdje, ko spanjolska smo policija samo sto dijelimo poljupce..
Prezivio bi on ban, ali dobiti ban od zene...Roy_Bean wrote:naravno da ima, ray...osim toga nije takva navala s baniranjem...
vidjeli smo i to cendranje...:)
Trinity-
2014-04-17
Šta fali ovako sa Kajom? Bar možeš kvalitetno da opsuješ admina.veber wrote:svakim danommate wrote:Pa pokušaj se dokazati i u toj opciji :)veber wrote:Zakaj nema i treća mogućnost, jebe mi se za admine?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Meni će Kaja da da ban kada se budemo igrali sado-mazo.kic wrote:dzango wrote:Zašto da nema? Ja sam se ponekad sam prijavljivao za ban. Ko će da čeka Kica.RayMabus wrote:Kic nemože sve vremenski povatat pa onda oće još nekog ok ali onda nema samostalnog baniranjadzango wrote:Legelani su jer im je dato pravo da se izjasne. Ali Kic odlučuje.RayMabus wrote:
Pa nisu legalni većina je bila protiv još admina
nema bana ni na molbu ovdje, ko spanjolska smo policija samo sto dijelimo poljupce..
2014-04-19
NebitnoRoy_Bean wrote:naravno da ima, ray...osim toga nije takva navala s baniranjem...
Ako staviš za admina korisnike koji se i inače prepirka s drugim onda si ovog drugog ubio u pojam jer će ga ovaj prvi banirati
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Svi ćemo.veber wrote:nisam ni skužio da je kaja admin. njoj ću se potužit na pp
2014-04-19
Na večeri, nemoj bit štedljiv.veber wrote:nisam ni skužio da je kaja admin. njoj ću se potužit na pp
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
nije upitnoEva_ wrote:Na večeri, nemoj bit štedljiv.veber wrote:nisam ni skužio da je kaja admin. njoj ću se potužit na pp
2014-12-30
Ovaj bi da opali admina. Au jebote.veber wrote:nije upitnoEva_ wrote:Na večeri, nemoj bit štedljiv.veber wrote:nisam ni skužio da je kaja admin. njoj ću se potužit na pp
2014-04-19
činovi nisu preprekadzango wrote:Ovaj bi da opali admina. Au jebote.veber wrote:nije upitnoEva_ wrote:Na večeri, nemoj bit štedljiv.veber wrote:nisam ni skužio da je kaja admin. njoj ću se potužit na pp
2014-12-30
Nisam mislio na tebe. Mada, pitaj Vebera. Ko zna.kic wrote:
adminski rod se ne kriza s neplemicima tja..
2014-04-19
Page 24 of 35 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
Page 24 of 35