bi li
Page 25 of 35
Page 25 of 35 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Nisam mislio na tebe. Mada, pitaj Vebera. Ko zna.kic wrote:
adminski rod se ne kriza s neplemicima tja..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Baš smo pričali na početku teme o ženama u uniformama. Ja nemam nikakav problem. Dapače. Ko Rodni.veber wrote:činovi nisu preprekadzango wrote:Ovaj bi da opali admina. Au jebote.veber wrote:nije upitnoEva_ wrote:Na večeri, nemoj bit štedljiv.veber wrote:nisam ni skužio da je kaja admin. njoj ću se potužit na pp
2014-04-19
tko će mi reći što se događa, ne da mi se čitati od početka?
opet neki kaos, vidim, vuk na zadnjim nogama
neva- Posts : 4367
2014-04-12
možda...dok nisam bio admin htio sam pola foruma banirati...kad me kic stavio počeo sam malo drugačije razmišljati...neke stvari puštati i tako to...RayMabus wrote:NebitnoRoy_Bean wrote:naravno da ima, ray...osim toga nije takva navala s baniranjem...
Ako staviš za admina korisnike koji se i inače prepirka s drugim onda si ovog drugog ubio u pojam jer će ga ovaj prvi banirati
Ili zato šta ti se ne sviđa moje mišljenje pa si me baniralaTriny wrote:Prezivio bi on ban, ali dobiti ban od zene...Roy_Bean wrote:naravno da ima, ray...osim toga nije takva navala s baniranjem...
vidjeli smo i to cendranje...:)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kaja postala admin a Norka popizdela i izbrisala se.Neve wrote:tko će mi reći što se događa, ne da mi se čitati od početka?
2014-04-19
samo si ga ti uzmi. možda bi ga stanojko?dzango wrote:Nisam mislio na tebe. Mada, pitaj Vebera. Ko zna.kic wrote:
2014-12-30
Roy_Bean wrote:možda...dok nisam bio admin htio sam pola foruma banirati...kad me kic stavio počeo sam malo drugačije razmišljati...neke stvari puštati i tako to...RayMabus wrote:NebitnoRoy_Bean wrote:naravno da ima, ray...osim toga nije takva navala s baniranjem...
Ako staviš za admina korisnike koji se i inače prepirka s drugim onda si ovog drugog ubio u pojam jer će ga ovaj prvi banirati
kic prosvjetitelj
OM
Nebitno, to je tvoje mišljenje i nije bitnoRoy_Bean wrote:možda...dok nisam bio admin htio sam pola foruma banirati...kad me kic stavio počeo sam malo drugačije razmišljati...neke stvari puštati i tako to...RayMabus wrote:NebitnoRoy_Bean wrote:naravno da ima, ray...osim toga nije takva navala s baniranjem...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
radio ja s jednim ismetom, coek se pohvalio da je jebo komunistu i bum, 60 dana zatvoradzango wrote:Ovaj bi da opali admina. Au jebote.veber wrote:nije upitnoEva_ wrote:Na večeri, nemoj bit štedljiv.veber wrote:nisam ni skužio da je kaja admin. njoj ću se potužit na pp
a istinu govorio, zena mu bila komunist :D
AfD
veber-
2014-12-30
Je l' moram i na večeru da ga vodim?veber wrote:samo si ga ti uzmi. možda bi ga stanojko?dzango wrote:Nisam mislio na tebe. Mada, pitaj Vebera. Ko zna.kic wrote:
2014-04-19
o jbt, znači odvija se drama u rangu grčkih tragedijadzango wrote:Kaja postala admin a Norka popizdela i izbrisala se.Neve wrote:tko će mi reći što se događa, ne da mi se čitati od početka?
2014-04-12
Ja jebem Cigane redovno. Srećom nije kažnjivo. Jedino ako Vučić ne zabrani.Leviathan2 wrote:radio ja s jednim ismetom, coek se pohvalio da je jebo komunistu i bum, 60 dana zatvoradzango wrote:Ovaj bi da opali admina. Au jebote.veber wrote:nije upitnoEva_ wrote:Na večeri, nemoj bit štedljiv.veber wrote:nisam ni skužio da je kaja admin. njoj ću se potužit na pp
a istinu govorio, zena mu bila komunist :D
2014-04-19
evo, odgovorio ti je.dzango wrote:Je l' moram i na večeru da ga vodim?veber wrote:samo si ga ti uzmi. možda bi ga stanojko?dzango wrote:Nisam mislio na tebe. Mada, pitaj Vebera. Ko zna.kic wrote:
2014-12-30
Kažu da jeste izbrisala. Čak i da je ne maltretira, ovoj sujeta ne može da dozvoli da je Kaja admin. Ženska pamet je to.veber wrote:ne vjerujem da bi izbrisala račun, niti da bi kaja zloporabila ovlasti.dzango wrote:Kaja postala admin a Norka popizdela i izbrisala se.
2014-04-19
Bar nije dosadno. A još je i besplatno.Neve wrote:o jbt, znači odvija se drama u rangu grčkih tragedijadzango wrote:Kaja postala admin a Norka popizdela i izbrisala se.Neve wrote:tko će mi reći što se događa, ne da mi se čitati od početka?
2014-04-19
KAYA ADMIN..!!! IMA BOGA I ZEMLJA JE PLOSNATA.!!!...CESTITKE KAYO::!!!! u ovom trenu na forumu,osoba,ciji karakter je neupitno pozitivan,naspram sveukupno negativne situacije oko nas..Cijenim da ce biti vrlo objektivan ADMIN...
Čardak-bojna nije niti svjesna kavog je ostroumnog Učitelja dobila,u osobi admina,kao sto je Kaya...
Eto..ne narugah se Oponentima...To je i za njihovo dobro...
Čardak-bojna nije niti svjesna kavog je ostroumnog Učitelja dobila,u osobi admina,kao sto je Kaya...
Eto..ne narugah se Oponentima...To je i za njihovo dobro...
Guest- Guest
Za večeru pljeska na kiosku. A šta ti je sad PES?kic wrote:
obavezno vecera i PES
2014-04-19
znači, za dan-dva stiže i čardak-hanumadzango wrote:Kažu da jeste izbrisala. Čak i da je ne maltretira, ovoj sujeta ne može da dozvoli da je Kaja admin. Ženska pamet je to.
noorka još ok, ali nije mi jasno zašto vučina divlja? on ne bi kaju za admina?
2014-04-12
Page 25 of 35 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30 ... 35
Page 25 of 35