bi li
Page 23 of 35
Page 23 of 35 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
kolegice eva vi zelite legalizirati bezakonje na ovom forumu..ove vase izjave su narusavanje casti i ugleda ovog foruma..trazim stanku od kica...kao predsjedavajuceg da donesemo odluku o kaznjavanju kolegice eve...Eva_ wrote:Lex Kaja sve pokriva, Vuče, ne moraš se više trudit.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Izdao Norku a nije prošlo ni 12 sati.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:zapravo ja pomazem na neki nacin kaji da legalizira svoju poziciju admina...da ne bi selo pricalo 'gle dobila posao preko veze'
Sad joj se već ulizuješ...malo se i bojiš kakva će biti
Sve je po zakonu LEX Kajavuksadinare wrote:kolegice eva vi zelite legalizirati bezakonje na ovom forumu..ove vase izjave su narusavanje casti i ugleda ovog foruma..trazim stanku od kica...kao predsjedavajuceg da donesemo odluku o kaznjavanju kolegice eve...Eva_ wrote:Lex Kaja sve pokriva, Vuče, ne moraš se više trudit.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja predlažem da Kaja da časnu pionirsku reč da neće maltretirati Norku i da se onda ova vrati.
norka se obrisala...bome...dzango wrote:Ja predlažem da Kaja da časnu pionirsku reč da neće maltretirati Norku i da se onda ova vrati.
A eto vidiš kad očete glavom kroz zidRoy_Bean wrote:norka se obrisala...bome...dzango wrote:Ja predlažem da Kaja da časnu pionirsku reč da neće maltretirati Norku i da se onda ova vrati.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Što ti je ženska sujeta.Roy_Bean wrote:norka se obrisala...bome...dzango wrote:Ja predlažem da Kaja da časnu pionirsku reč da neće maltretirati Norku i da se onda ova vrati.
sto ja rekoh na pocetku...trebalo je razmisliti o izboru novog admina staviti sve karte na stol a ne brzati...ovako sad imamo doslovce pobunu i otpor...koji nije zabiljezen ni kod jednog admina prije ni poslije...Roy_Bean wrote:norka se obrisala...bome...dzango wrote:Ja predlažem da Kaja da časnu pionirsku reč da neće maltretirati Norku i da se onda ova vrati.
2015-09-08
Noor, ajde vraćaj se, kaj ćemo s Treom ak se ne vratiš. A i Vuk evo plače, suza suzu stiže. Puno je ucviljene nejači, a ni Kaja a ni ja nismo empatične žene. To ti bedinaj.Roy_Bean wrote:norka se obrisala...bome...dzango wrote:Ja predlažem da Kaja da časnu pionirsku reč da neće maltretirati Norku i da se onda ova vrati.
2017-03-21
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
..i ero se pojavio malo jutros kad je cuo ko je admin evo nema ga poslije nikako..nema ni cardaka..regoca....
2015-09-08
Ero se meni javil da radi na dva monitora i ne stiže k nama. Regoč ubire harač na terenu.vuksadinare wrote:..i ero se pojavio malo jutros kad je cuo ko je admin evo nema ga poslije nikako..nema ni cardaka..regoca....
2017-03-21
Debatuju na Viberu šta dalje da se radi. Ne valja ovako nikako.vuksadinare wrote:..i ero se pojavio malo jutros kad je cuo ko je admin evo nema ga poslije nikako..nema ni cardaka..regoca....
a nije ? ;Dvuksadinare wrote:zapravo ja pomazem na neki nacin kaji da legalizira svoju poziciju admina...da ne bi selo pricalo 'gle dobila posao preko veze'
2014-04-17
sad ce ona pod neadimkom cardak efendijica :DEva_ wrote:Noor, ajde vraćaj se, kaj ćemo s Treom ak se ne vratiš. A i Vuk evo plače, suza suzu stiže. Puno je ucviljene nejači, a ni Kaja a ni ja nismo empatične žene. To ti bedinaj.Roy_Bean wrote:norka se obrisala...bome...dzango wrote:Ja predlažem da Kaja da časnu pionirsku reč da neće maltretirati Norku i da se onda ova vrati.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Meni ne smeta ni da ima dvajst ženskih admina no onda nema samostalno banirati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 23 of 35 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
Page 23 of 35