bi li
Page 29 of 35
Page 29 of 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Čestitke Kaji, a i konačno će ljubitelji životinja doći na svoje ( janjcici, praščići, purice, piceki...) :)
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
ili prelazimo čoporativno u vegetarijance ili slijedi banjasambrend wrote:Čestitke Kaji, a i konačno će ljubitelji životinja doći na svoje ( janjcici, praščići, purice, piceki...) :)
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Zašto je Pančo Vilu zvao Valter?slidingdoorsoperator wrote:Neve wrote:
Inače pokraden citat od Johna Pershinga o Panchu Villi kojega je američki general bezuspješno naganjao po Meksiku.
Da jedu ili...jasambrend wrote:Čestitke Kaji, a i konačno će ljubitelji životinja doći na svoje ( janjcici, praščići, purice, piceki...) :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Neve, sto si ručala?Neve wrote:ili prelazimo čoporativno u vegetarijance ili slijedi banjasambrend wrote:Čestitke Kaji, a i konačno će ljubitelji životinja doći na svoje ( janjcici, praščići, purice, piceki...) :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
još ništakaja wrote:Neve, sto si ručala?Neve wrote:ili prelazimo čoporativno u vegetarijance ili slijedi banjasambrend wrote:Čestitke Kaji, a i konačno će ljubitelji životinja doći na svoje ( janjcici, praščići, purice, piceki...) :)
(solomonski odgovor)
2014-04-12
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
:)Neve wrote:još ništakaja wrote:Neve, sto si ručala?Neve wrote:ili prelazimo čoporativno u vegetarijance ili slijedi banjasambrend wrote:Čestitke Kaji, a i konačno će ljubitelji životinja doći na svoje ( janjcici, praščići, purice, piceki...) :)
(solomonski odgovor)
Pretpostavljam da ces salatu :)
2015-08-15
Svi ćemo salatu ako admin tako kaže.kaja wrote::)Neve wrote:još ništakaja wrote:Neve, sto si ručala?Neve wrote:ili prelazimo čoporativno u vegetarijance ili slijedi banjasambrend wrote:Čestitke Kaji, a i konačno će ljubitelji životinja doći na svoje ( janjcici, praščići, purice, piceki...) :)
(solomonski odgovor)
2014-04-19
Eo..ali vuk sumnja u prebrojavanje glasova.. uopće ne kužim zašto :)čardak efendija wrote:sasvim legalno
kicov portal i ima pravo
da o tome odlučuje
Pa ide drugi krug ..
2015-08-15
mhm..ili to ili kruh i pekmez od marelicakaja wrote:Pretpostavljam da ces salatu :)
marelice valjda još nisu off limits
2014-04-12
Možete i bunceka ali ne puno, griz, dva..dzango wrote:Svi ćemo salatu ako admin tako kaže.kaja wrote::)Neve wrote:još ništakaja wrote:Neve, sto si ručala?Neve wrote:ili prelazimo čoporativno u vegetarijance ili slijedi banjasambrend wrote:Čestitke Kaji, a i konačno će ljubitelji životinja doći na svoje ( janjcici, praščići, purice, piceki...) :)
(solomonski odgovor)
2015-08-15
možemo, a?kaja wrote:Možete i bunceka ali ne puno, griz, dva..
ja dva griza, džango jedan, i dajem mu još pola salate
2014-04-12
Ja ne znam šta je buncek. Moraću sarmu.kaja wrote:Možete i bunceka ali ne puno, griz, dva..dzango wrote:Svi ćemo salatu ako admin tako kaže.kaja wrote::)Neve wrote:još ništakaja wrote:
Neve, sto si ručala?
(solomonski odgovor)
2014-04-19
On je sigurno lud za salatom, pazi da ti ne klopne sve..Neve wrote:možemo, a?kaja wrote:Možete i bunceka ali ne puno, griz, dva..
2015-08-15
Šta da radim sa salatom? Bolje da izađem na livadu da pasem.Neve wrote:možemo, a?kaja wrote:Možete i bunceka ali ne puno, griz, dva..
Last edited by dzango on Thu 5 Oct - 17:41; edited 1 time in total
ok, onda meni buncek i meso iz sarme, a tebi kupus i salaticadzango wrote:Ja ne znam šta je buncek. Moraću sarmu.
moraš ostati u formi da možeš kaju obraniti od vukoslava.. sigurno sad kuje zavjeru za svrgavanje, znamo mi njega
2014-04-12
A ono dimljeno meso, svinjetina, kao neka šunkica .. sto se skuha pa jede s grahom.dzango wrote:Ja ne znam šta je buncek. Moraću sarmu.kaja wrote:Možete i bunceka ali ne puno, griz, dva..dzango wrote:Svi ćemo salatu ako admin tako kaže.kaja wrote::)Neve wrote:još ništakaja wrote:
Neve, sto si ručala?
(solomonski odgovor)
2015-08-15
Na viberu je.. kuju pakleni plan.Neve wrote:ok, onda meni buncek i meso iz sarme, a tebi kupus i salaticadzango wrote:Ja ne znam šta je buncek. Moraću sarmu.
moraš ostati u formi da možeš kaju obraniti od vukoslava.. sigurno sad kuje zavjeru za svrgavanje, znamo mi njega
2015-08-15
Neće. Već joj je poljubio nogu. Mada, nikad se ne zna sa tima sa sto lica.Neve wrote:ok, onda meni buncek i meso iz sarme, a tebi kupus i salaticadzango wrote:Ja ne znam šta je buncek. Moraću sarmu.
Nije ti loša fora. U proseku oboje jedemo sarmu.
Page 29 of 35 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35
Page 29 of 35