bi li
Page 13 of 35
Page 13 of 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Decko...idi gledaj Pink, Zadrugu, Farmu kurac-palac...ne moras da bas u svakoj prilici pokazes neukus...pizzon wrote:
kaja wrote:dragi moji uzvanici na inauguraciji , pošto sam multikuluturalna i nadasve napredna a vidim da su neki nezadovoljni
puštam za njih jednu da ih razveselim malo, da ne kažu da sam isključiva..vi zapalite jednu do tada..
pod, 1 za sve na inauguraciji,
pod 2 samo kaju !
vucko neka vadi pice !
Last edited by pizzon on Thu 5 Oct - 10:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ufff..pretjerala sam onda ha?dzango wrote:Odmah se setim na vojsku.kaja wrote:idmo dalje..za iste pare:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
2014-04-19
op op opa...:)Stanojko wrote:Samo za Kaju!vuksadinare wrote:...kic..kic..u sto ti se forum i tema pretvori...kakav vlasnik takav forum..
2015-08-15
Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:ufff..pretjerala sam onda ha?dzango wrote:Odmah se setim na vojsku.kaja wrote:idmo dalje..za iste pare:)
Last edited by dzango on Thu 5 Oct - 10:58; edited 1 time in total
Dobra, a?kaja wrote:op op opa...:)Stanojko wrote:Samo za Kaju!vuksadinare wrote:...kic..kic..u sto ti se forum i tema pretvori...kakav vlasnik takav forum..
ko duša..za dušu..Stanojko wrote:Dobra, a?kaja wrote:op op opa...:)Stanojko wrote:Samo za Kaju!vuksadinare wrote:...kic..kic..u sto ti se forum i tema pretvori...kakav vlasnik takav forum..
2015-08-15
Moze koja strana? :-D
2014-04-12
pa ne bi ni ja došla...:)dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:ufff..pretjerala sam onda ha?dzango wrote:Odmah se setim na vojsku.kaja wrote:idmo dalje..za iste pare:)
2015-08-15
Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:pa ne bi ni ja došla...:)dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:ufff..pretjerala sam onda ha?dzango wrote:Odmah se setim na vojsku.kaja wrote:idmo dalje..za iste pare:)
2014-04-19
pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:pa ne bi ni ja došla...:)dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:ufff..pretjerala sam onda ha?dzango wrote:Odmah se setim na vojsku.kaja wrote:idmo dalje..za iste pare:)
2015-08-15
si ti bio plavac?dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:ufff..pretjerala sam onda ha?dzango wrote:Odmah se setim na vojsku.kaja wrote:idmo dalje..za iste pare:)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kajo...da ti spomenem duznosti admina..prva je..ne provociraj..prvi dan si na duznosti a vec krsis pravila admina.. ..biljezim revnosno..kaja wrote:pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:pa ne bi ni ja došla...:)dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:
ufff..pretjerala sam onda ha?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jesam. Krila naše armije.vuksadinare wrote:si ti bio plavac?dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:ufff..pretjerala sam onda ha?dzango wrote:Odmah se setim na vojsku.kaja wrote:idmo dalje..za iste pare:)
2014-04-19
vuče s dinare, ja sam tolerantna, znači nova pravila su mene se može provocirati, ja mogu provocirati..nije problemvuksadinare wrote:kajo...da ti spomenem duznosti admina..prva je..ne provociraj..prvi dan si na duznosti a vec krsis pravila admina.. ..biljezim revnosno..kaja wrote:pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:pa ne bi ni ja došla...:)dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:
ufff..pretjerala sam onda ha?
nurka vrati se neću te pojesti...popij jednu, poslušaj pjesmu, opusti se..
2015-08-15
Page 13 of 35 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35
Page 13 of 35