bi li
Page 22 of 35
Page 22 of 35 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Kic nemože sve vremenski povatat pa onda oće još nekog ok ali onda nema samostalnog baniranjadzango wrote:Legelani su jer im je dato pravo da se izjasne. Ali Kic odlučuje.RayMabus wrote:Pa nisu legalni većina je bila protiv još adminakaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
jedino ti imaš nešto protiv legalnih izbora
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa jasno da nema, kao da se sada banira.RayMabus wrote:Kic nemože sve vremenski povatat pa onda oće još nekog ok ali onda nema samostalnog baniranjadzango wrote:Legelani su jer im je dato pravo da se izjasne. Ali Kic odlučuje.RayMabus wrote:Pa nisu legalni većina je bila protiv još adminakaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:
mogla si mene nista te ne kosta...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
dzango wrote:Šta čeka Tramp?epikur37 wrote:Sad mi javlja s poskok.info da je i Dodik podržao kaju.
znači nema šta da se priča više.
Ništa, ali je CNN provalio da Trump ima podršku i Kaje a ne samo Putina.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne budi naivan, pa ne misliš valjda da sam ja za ozbiljno htio imat nekakvu funkciju u virtualnom svijetu?vuksadinare wrote:kako samo ja?..tu je i ray...i levi..toten je tu malo neodlucan..bi ne bi... ...ja nisam protiv tebe kao tebe..neko nacina na koji si izabrana 'preko reda' bez sluzbenog natjecaja..kaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
Prosjek mi je 1 poruka na dan, nemam ti ja prika volje ni vremena niti me zanima uopće...
Čisto sam išao vidjeti reakcije...
Osim toga, ne bih to uradio radi kica s kojim sam oke godinama, a on se potrudio da ovo čudo zaživi...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Zašto da nema? Ja sam se ponekad sam prijavljivao za ban. Ko će da čeka Kica.RayMabus wrote:Kic nemože sve vremenski povatat pa onda oće još nekog ok ali onda nema samostalnog baniranjadzango wrote:Legelani su jer im je dato pravo da se izjasne. Ali Kic odlučuje.RayMabus wrote:Pa nisu legalni većina je bila protiv još adminakaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:
mogla si mene nista te ne kosta...
Uživio se skroz:))Totenkopf wrote:Ne budi naivan, pa ne misliš valjda da sam ja za ozbiljno htio imat nekakvu funkciju u virtualnom svijetu?vuksadinare wrote:kako samo ja?..tu je i ray...i levi..toten je tu malo neodlucan..bi ne bi... ...ja nisam protiv tebe kao tebe..neko nacina na koji si izabrana 'preko reda' bez sluzbenog natjecaja..kaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
Prosjek mi je 1 poruka na dan, nemam ti ja prika volje ni vremena niti me zanima uopće...
Čisto sam išao vidjeti reakcije...
Osim toga, ne bih to uradio radi kica s kojim sam oke godinama, a on se potrudio da ovo čudo zaživi...
Last edited by Eva_ on 5/10/2017, 15:48; edited 2 times in total
2017-03-21
nisam ja raedikalan..zapravo aj sam cvrsto da kaja bude admin ali mora se proci u prvom redu zakonitost procedure izbora..dakle prizuiti svima ili onima koji zele biti admini jednakopravnu sansu..epikur37 wrote:Vuce, kaja će ti doć glave, tebi i tvom radikalizmu....
ublaži malo retoriku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mislim da ovim imenovanjem Hrvatska ponovno klizi u ruski lager.
Postavlja se pitanje jel nam sve ovo trebalo.
Zašto smo se borili?
Zašto smo se borili?
2015-08-06
Forum je ruski od proljeća, to je bila moja akvizicija.epikur37 wrote:Mislim da ovim imenovanjem Hrvatska ponovno klizi u ruski lager.
Zašto smo se borili?
2017-03-21
Pa ja ću se upiškit od smijeha.vuksadinare wrote:nisam ja raedikalan..zapravo aj sam cvrsto da kaja bude admin ali mora se proci u prvom redu zakonitost procedure izbora..dakle prizuiti svima ili onima koji zele biti admini jednakopravnu sansu..epikur37 wrote:Vuce, kaja će ti doć glave, tebi i tvom radikalizmu....
ublaži malo retoriku
2017-03-21
vuksadinare wrote:nisam ja raedikalan..zapravo aj sam cvrsto da kaja bude admin ali mora se proci u prvom redu zakonitost procedure izbora..dakle prizuiti svima ili onima koji zele biti admini jednakopravnu sansu..epikur37 wrote:Vuce, kaja će ti doć glave, tebi i tvom radikalizmu....
ublaži malo retoriku
T.- Posts : 17558
2014-04-14
jebiga mora se...Eva_ wrote:Pa ja ću se upiškit od smijeha.vuksadinare wrote:nisam ja raedikalan..zapravo aj sam cvrsto da kaja bude admin ali mora se proci u prvom redu zakonitost procedure izbora..dakle prizuiti svima ili onima koji zele biti admini jednakopravnu sansu..epikur37 wrote:Vuce, kaja će ti doć glave, tebi i tvom radikalizmu....
ublaži malo retoriku
2015-09-08
zapravo ja pomazem na neki nacin kaji da legalizira svoju poziciju admina...da ne bi selo pricalo 'gle dobila posao preko veze'
2015-09-08
Eva_ wrote:Forum je ruski od proljeća, to je bila moja akvizicija.epikur37 wrote:Mislim da ovim imenovanjem Hrvatska ponovno klizi u ruski lager.
Zašto smo se borili?
Drugarice, priznajemo trud.
2015-08-06
vuksadinare wrote:zapravo ja pomazem na neki nacin kaji da legalizira svoju poziciju admina...da ne bi selo pricalo 'gle dobila posao preko veze'
Sad joj se već ulizuješ...malo se i bojiš kakva će biti
2015-08-06
..a ne ne...samo trazim postivanje zakona i da kaja nema problema u buducem mozebitno radu...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:zapravo ja pomazem na neki nacin kaji da legalizira svoju poziciju admina...da ne bi selo pricalo 'gle dobila posao preko veze'
Sad joj se već ulizuješ...malo se i bojiš kakva će biti
2015-09-08
da. evo, nemam riječi, kao da si me pitao .dzango wrote:Legalni su jer im je dato pravo da se izjasne. Ali Kic odlučuje.RayMabus wrote:Pa nisu legalni većina je bila protiv još adminakaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 22 of 35 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
Page 22 of 35