bi li
Page 14 of 35
Page 14 of 35 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
vuče s dinare, ja sam tolerantna, znači nova pravila su mene se može provocirati, ja mogu provocirati..nije problemvuksadinare wrote:kajo...da ti spomenem duznosti admina..prva je..ne provociraj..prvi dan si na duznosti a vec krsis pravila admina.. ..biljezim revnosno..kaja wrote:pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:pa ne bi ni ja došla...:)dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:
ufff..pretjerala sam onda ha?
nurka vrati se neću te pojesti...popij jednu, poslušaj pjesmu, opusti se..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pilot? vauuudzango wrote:Jesam. Krila naše armije.vuksadinare wrote:si ti bio plavac?dzango wrote:Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.kaja wrote:ufff..pretjerala sam onda ha?dzango wrote:Odmah se setim na vojsku.kaja wrote:idmo dalje..za iste pare:)
2015-08-15
nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
tim prije smatram da je baš moj program bio najbolji i najprimjereniji za ovaj forum...
no, neće na ovome stati, pozivam sve svoje simpatizere i podupiratelje programa da nastave s glasovanjem jer, 'na kraju se mrtvi broje'....
po uspješnom okončanju kampanje i ustoličenju, za sve obećajem besplatnu hranu i piće dokle god tko može podnijeti, animir dame te oprost svih grijeha....
tim prije smatram da je baš moj program bio najbolji i najprimjereniji za ovaj forum...
no, neće na ovome stati, pozivam sve svoje simpatizere i podupiratelje programa da nastave s glasovanjem jer, 'na kraju se mrtvi broje'....
po uspješnom okončanju kampanje i ustoličenju, za sve obećajem besplatnu hranu i piće dokle god tko može podnijeti, animir dame te oprost svih grijeha....
Ua pederu.vuksadinare wrote:kajo...da ti spomenem duznosti admina..prva je..ne provociraj..prvi dan si na duznosti a vec krsis pravila admina.. ..biljezim revnosno..kaja wrote:pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:pa ne bi ni ja došla...:)dzango wrote:
Još prvo veče smo zaglavili somborsku kafanu. Nismo ni došli taj dan u kasarnu.
ludi ste ko puške , a ja nemam vremena
samo jedna vesela za dobar dan i doviđenja ...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
šta ne...ti pao s marsa..ja sam admin 2.Braća wrote:ne, ionako bi nekog klosara i gluperdu stavio za admina...
2015-08-15
Totenkopf wrote:nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
Čekaj malo pa ti zagovaraš diktaturu i autokraciju zadnjih 10 godina...
Guest- Guest
Ua..dzango wrote:Ua pederu.vuksadinare wrote:kajo...da ti spomenem duznosti admina..prva je..ne provociraj..prvi dan si na duznosti a vec krsis pravila admina.. ..biljezim revnosno..kaja wrote:pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:
pa ne bi ni ja došla...:)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mene provocira tvoj avatar.kaja wrote:vuče s dinare, ja sam tolerantna, znači nova pravila su mene se može provocirati, ja mogu provocirati..nije problemvuksadinare wrote:kajo...da ti spomenem duznosti admina..prva je..ne provociraj..prvi dan si na duznosti a vec krsis pravila admina.. ..biljezim revnosno..kaja wrote:pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:
tooooorion wrote:ludi ste ko puške , a ja nemam vremena
2015-08-15
Nije. Kaja ima bolje noge.Totenkopf wrote:nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
podrska do pobjede... ...stop diktaturi proleterijata...Totenkopf wrote:nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
2015-09-08
i čardak isto :)dzango wrote:Mene provocira tvoj avatar.kaja wrote:vuče s dinare, ja sam tolerantna, znači nova pravila su mene se može provocirati, ja mogu provocirati..nije problemvuksadinare wrote:kajo...da ti spomenem duznosti admina..prva je..ne provociraj..prvi dan si na duznosti a vec krsis pravila admina.. ..biljezim revnosno..kaja wrote:pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:
možda na drugi način
2015-08-15
Sad ono: Jebem ti admina, ima sasvim drugu konotaciju.kaja wrote:šta ne...ti pao s marsa..ja sam admin 2.Braća wrote:ne, ionako bi nekog klosara i gluperdu stavio za admina...
kaja wrote:vuče s dinare, ja sam tolerantna, znači nova pravila su mene se može provocirati, ja mogu provocirati..nije problemvuksadinare wrote:kajo...da ti spomenem duznosti admina..prva je..ne provociraj..prvi dan si na duznosti a vec krsis pravila admina.. ..biljezim revnosno..kaja wrote:pa vukdzango wrote:Ko će u kasarnu pored kafane?kaja wrote:
2015-09-08
evo mog maxima...ja sam predložila tebe, međutim pošto si zauzet ja ću, ja sam se stavila na raspolaganje kicu ...to ok?MaximusDecimusMiridije wrote:Totenkopf wrote:nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
Čekaj malo pa ti zagovaraš diktaturu i autokraciju zadnjih 10 godina...
2015-08-15
kaja wrote:šta ne...ti pao s marsa..ja sam admin 2.Braća wrote:ne, ionako bi nekog klosara i gluperdu stavio za admina...
aaa, onda je kic dobro odababrao.
usput, moje saucesce...
Guest- Guest
Page 14 of 35 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35
Page 14 of 35