bi li
Page 8 of 35
Page 8 of 35 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
obecajes boje, bojice, krpe i krpice, jel smijemo pisati na narjecjima? koliko banova za noor ove godine?
Migracije se ne mogu zaustaviti ..vuksadinare wrote:issa ti dragog..kic izgubil si vec u startu pola forumasa od ovih sto je ostalo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u tom je problem...trebao si javno predloziti kandidate za admina pa glasovanje..ovako svega ce biti...kic wrote:
obecajes boje, bojice, krpe i krpice, jel smijemo pisati na narjecjima? koliko banova za noor ove godine?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neee. Neka pise. Ja sam tolerantna osoba .kic wrote:
2015-08-15
Kud ideš ti?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ne mogu..ali ovime su podstaknute..problem je sto ovaj forum je vec pdosta napustilo starih foruumskih ratnika a slabo pristupaju novi ili stari..ovo ce jos podstrijeci odlazaka..spala knjiga na par imena..nije bilo demokratskog izbora..kaja wrote:Migracije se ne mogu zaustaviti ..vuksadinare wrote:issa ti dragog..kic izgubil si vec u startu pola forumasa od ovih sto je ostalo..
2015-09-08
Hahahah, čestitam na funkciji!kaja wrote:Dobro jutro. Evo možete mi i čestitati a i ne morate.
Očekujem pristojnost, ne preveliku da ne bude dosadno.
Probati cu biti objektivna.
Pozz.
Citam vas kasnije da provjerim sto radite.
P.s lijepo sam vam rekla da demokracija nije za vas jer bi izabrali Hdz ..ili Regoca ...
Čardak bu u sevdahu
2017-03-21
Nigdje. On je tu glavni. Ali nema vremena puno pa da podijeli posao malo..Eva_ wrote:Kud ideš ti?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
2015-08-15
Hvala Eva.Eva_ wrote:Hahahah, čestitam na funkciji!kaja wrote:Dobro jutro. Evo možete mi i čestitati a i ne morate.
Očekujem pristojnost, ne preveliku da ne bude dosadno.
Probati cu biti objektivna.
Pozz.
Citam vas kasnije da provjerim sto radite.
P.s lijepo sam vam rekla da demokracija nije za vas jer bi izabrali Hdz ..ili Regoca ...
Čardak bu u sevdahu
2015-08-15
kic..trazim novi reizbor...admina izrazavam nezadovoljstvo izborom novog admina..smatram da ce biti pristrana...kic wrote:
hoce vuk smijeti zadrzati svoje usi kajo?
2015-09-08
Ma daj, di vam je borbeni duh.vuksadinare wrote:issa ti dragog..kic izgubil si vec u startu pola forumasa od ovih sto je ostalo..
2017-03-21
Hoce. Međutim vidim da je počeo rogoboriti...kic wrote:
Rezultat je legalan tako da nadam se da ce smiriti
2015-08-15
Totenkopf wrote:Na starome sam sličan program imao i forumaši su mi dali većinu glasova...
Ali je imenovanje stopirano 'odozgo'...
opet ce ako bude pošteno
nisi ti za admina
ti si indoktriniran pogresno
ti se otvoreno ne odrices ustastva
Guest- Guest
Eva_ wrote:Kud ideš ti?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
idem na vjecna citalista :^^
gdje pise da je legalan..kaja wrote:Hoce. Međutim vidim da je počeo rogoboriti...kic wrote:
2015-09-08
legalan i legitiman, ero vec nosi krunu za novu kraljicu, cardak na koljenimakaja wrote:Hoce. Međutim vidim da je počeo rogoboriti...kic wrote:
..gore na pitanju prevladfalo ne slazem se..dakle ne postuje se volja vecine..drugo nisu itsaknuti javno kandidati pa da se glasa...sto je najpsotenije ko postane novi admin treba mu cestitati slagali si osobno ili ne..ovako ostaje sumnja da se izbor odigrao osobnomnaklonjenoscu glavnog admina..
2015-09-08
Rotkve strugane! To zahteva angazovanje a ja necu da radim...kaja wrote:Ništa. Imati cu te u vidu. Čisto da baciš oko kad imas vremena, ok?Stanojko wrote:Evo ja cu. Sta bi vam falilo...Everything goes!
Šmrc, šmrc, daj odjebi sa svojim zahtjevima. Forum je privatni i može gazada imenovat adminom koga poželi.vuksadinare wrote:..gore na pitanju prevladfalo ne slazem se..dakle ne postuje se volja vecine..drugo nisu itsaknuti javno kandidati pa da se glasa...sto je najpsotenije ko postane novi admin treba mu cestitati slagali si osobno ili ne..ovako ostaje sumnja da se izbor odigrao osobnomnaklonjenoscu glavnog admina..
2017-03-21
kic..ne postujes vlastiti referendum..tj rezultat referenduma..dakle ovaj izbor je nelegitiman i kompromitirajuci...tarzim novo referendusmko pitanje sa vise kandidata...pa da biramo tko bolji postujemo izbor sviđao nam se ili ne..najpostenije
2015-09-08
Page 8 of 35 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
Page 8 of 35