bi li
Page 15 of 35
Page 15 of 35 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 25 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
kaja wrote:šta ne...ti pao s marsa..ja sam admin 2.Braća wrote:ne, ionako bi nekog klosara i gluperdu stavio za admina...
aaa, onda je kic dobro odababrao.
usput, moje saucesce...
Guest- Guest
hmhm...ovisi od koga..dzango wrote:Sad ono: Jebem ti admina, ima sasvim drugu konotaciju.kaja wrote:šta ne...ti pao s marsa..ja sam admin 2.Braća wrote:ne, ionako bi nekog klosara i gluperdu stavio za admina...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:evo mog maxima...ja sam predložila tebe, međutim pošto si zauzet ja ću, ja sam se stavila na raspolaganje kicu ...to ok?MaximusDecimusMiridije wrote:Totenkopf wrote:nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
Čekaj malo pa ti zagovaraš diktaturu i autokraciju zadnjih 10 godina...
Sve je to okej. Kic je nesposoban po defaultu krivi odabir napraviti u icemu :D
Guest- Guest
Totenkopf wrote:nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
tim prije smatram da je baš moj program bio najbolji i najprimjereniji za ovaj forum...
no, neće na ovome stati, pozivam sve svoje simpatizere i podupiratelje programa da nastave s glasovanjem jer, 'na kraju se mrtvi broje'....
po uspješnom okončanju kampanje i ustoličenju, za sve obećajem besplatnu hranu i piće dokle god tko može podnijeti, animir dame te oprost svih grijeha....
Isus je odbio kruh u pustinji, lazni proroce :P
MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:evo mog maxima...ja sam predložila tebe, međutim pošto si zauzet ja ću, ja sam se stavila na raspolaganje kicu ...to ok?MaximusDecimusMiridije wrote:Totenkopf wrote:nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
Čekaj malo pa ti zagovaraš diktaturu i autokraciju zadnjih 10 godina...
Sve je to okej. Kic je nesposoban po defaultu krivi odabir napraviti u icemu :D
always on the right track a :D
Ajde jednu za ženskog admina:
Last edited by dzango on 5/10/2017, 11:18; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Utješna za vječnog gubitnika.Totenkopf wrote:nepoštivanje volje građana izražene u demokratskoj proceduri uvod je u diktaturu i autokraciju...
tim prije smatram da je baš moj program bio najbolji i najprimjereniji za ovaj forum...
no, neće na ovome stati, pozivam sve svoje simpatizere i podupiratelje programa da nastave s glasovanjem jer, 'na kraju se mrtvi broje'....
po uspješnom okončanju kampanje i ustoličenju, za sve obećajem besplatnu hranu i piće dokle god tko može podnijeti, animir dame te oprost svih grijeha....
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
dobradzango wrote:Ajde jednu za ženskog admina:
sad bi mogla jednu i popit..
2015-08-15
kaja wrote:hmhm...ovisi od koga..dzango wrote:Sad ono: Jebem ti admina, ima sasvim drugu konotaciju.kaja wrote:šta ne...ti pao s marsa..ja sam admin 2.Braća wrote:ne, ionako bi nekog klosara i gluperdu stavio za admina...
Sad bi onaj ludjak ranko sta ga nema nigdje godinama vec napisao "uh uh" i stavio smajlija sa srcekom :D
Guest- Guest
pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
2015-08-15
Ja ti rekoh da ne počinješ.kaja wrote:dobradzango wrote:Ajde jednu za ženskog admina:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mi tovari smo uvijek kontra...jebiga mora neko biti protiv jebes sve ako su svi za...kaja wrote:pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
2015-09-08
kaja wrote:pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
To ti je vjecita muska dilema....."jel bi mogao ti voljeti zenu policajku" :D
Guest- Guest
naprotiv kaja mene voli bas zato sto sam protiv....nisam uvlakac ko drugi...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
2015-09-08
kao dok se vratim vidim da se čardak sav odlogiraodzango wrote:Ja ti rekoh da ne počinješ.kaja wrote:dobradzango wrote:Ajde jednu za ženskog admina:
šta ti je strah....
2015-08-15
Hm, da, velika dilema...MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
To ti je vjecita muska dilema....."jel bi mogao ti voljeti zenu policajku" :D
Page 15 of 35