Sekto , vrijeme je
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Sekto , vrijeme je
Hocete li emulirati susjede ?
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/sokantan-epilog-velike-drame-u-mostaru-huligani-presreli-automobil-sa-sucima-u-tunelu-i-zapalili-ga-15104104?fbclid=IwAR1YKS4OTxU2aV_3nedyVgx5_wpF77fMaD5qZ84mZ9ivaENuAT_VVtWjOLw
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/sokantan-epilog-velike-drame-u-mostaru-huligani-presreli-automobil-sa-sucima-u-tunelu-i-zapalili-ga-15104104?fbclid=IwAR1YKS4OTxU2aV_3nedyVgx5_wpF77fMaD5qZ84mZ9ivaENuAT_VVtWjOLw
Guest- Guest
Re: Sekto , vrijeme je
KBK sto je dogada u prvoj domovini osudenog lopova i kriminalca, vlasnika GNK Lopova (i njegovog brata takoder)...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:KBK sto je dogada u prvoj domovini osudenog lopova i kriminalca, vlasnika GNK Lopova (i njegovog brata takoder)...
Pa zar nije sekta pobratimljena sa navijačkom grupom iz prve domovine osuđenog lopova i kriminalca?
Guest- Guest
Ne znam ja nista , osim sto ste slican pokret otpora koji zeli segregaciju
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Andreas Goldberger wrote:KBK sto je dogada u prvoj domovini osudenog lopova i kriminalca, vlasnika GNK Lopova (i njegovog brata takoder)...
Pa zar nije sekta pobratimljena sa navijačkom grupom iz prve domovine osuđenog lopova i kriminalca?
Mora biti iz pouzdanih izvora inace ces biti etiketiran kao lazljivac
Guest- Guest
Sto je to sekta?Princ od Čaira wrote:Andreas Goldberger wrote:KBK sto je dogada u prvoj domovini osudenog lopova i kriminalca, vlasnika GNK Lopova (i njegovog brata takoder)...
Guest- Guest
Pa kad nemam pouzdane izvore koji dolaze iz mog frontalnog režnjaAndreas Goldberger wrote:Giorgio wrote:Ne znam ja nista
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Sto je to sekta?Princ od Čaira wrote:Andreas Goldberger wrote:KBK sto je dogada u prvoj domovini osudenog lopova i kriminalca, vlasnika GNK Lopova (i njegovog brata takoder)...
Najveće zlo hrvatskog nogometa uz bok zz topu
Guest- Guest
Kako i na koji nacin to sto zoves sekta radi zlo i kome konkretno?Giorgio wrote:Andreas Goldberger wrote:Sto je to sekta?Princ od Čaira wrote:Andreas Goldberger wrote:KBK sto je dogada u prvoj domovini osudenog lopova i kriminalca, vlasnika GNK Lopova (i njegovog brata takoder)...
Najveće zlo hrvatskog nogometa uz bok zz topu
Guest- Guest
Ofr iz Nisa koja to navijacka skupina iz prve domovine osudenog kriminalca je pobratimljena?
Guest- Guest
Misliš na prijateljstvo s Ultrasima? Pa imamo mi prijatelje i u Portugalu, i u Poljskoj... Nešto sasvim normalno.Princ od Čaira wrote:Zrinjski
Nego, ovdje se ne radi ni o Zrinjskom ni o njihovim Ultrasima, tako da... KBK što se događalo na i poslije utakmice Veleža i Borca.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Misliš na prijateljstvo s Ultrasima? Pa imamo mi prijatelje i u Portugalu, i u Poljskoj... Nešto sasvim normalno.Princ od Čaira wrote:Zrinjski
Nego, ovdje se ne radi ni o Zrinjskom ni o njihovim Ultrasima, tako da... KBK što se događalo na i poslije utakmice Veleža i Borca.
Andreas Goldberger wrote:Misliš na prijateljstvo s Ultrasima? Pa imamo mi prijatelje i u Portugalu, i u Poljskoj... Nešto sasvim normalno.Princ od Čaira wrote:Zrinjski
Ništa, sam si pitao KBK u sekti za dešavanja u prvoj domovini osuđenog lopova, a ja ti kažem da imate pobratime tamo tako da vas ipak malo BK...
Last edited by Princ od Čaira on 23/9/2021, 10:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Andreas Goldberger wrote:Misliš na prijateljstvo s Ultrasima? Pa imamo mi prijatelje i u Portugalu, i u Poljskoj... Nešto sasvim normalno.Princ od Čaira wrote:Zrinjski
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1